Къде в Бургас (34)

• 70 608
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря за отговора EliMery ! Този, който казваш че излиза на улицата за МОЛ-а да не се намира в бл. 113. Прочетох, че там имало дамски фитнес, но вчера ходих да разуча и изобщо не успях да го открия този блок. Иначе аз съм с кола и не ми е чак толкова далече. Ако си сложа по 5мин. път в двете посоки, все ще ми останат 40мин. за тренировка.

Моля да ми препоръчате и място, където да ми изперат килима. Снощи го залях с червено вино, след което се опитах да го почистя сама и направо стана на нищо.

# 226
Къде продават тестери?
ул.''Шейново"106/мисля,че беше номера/В една кооперация на първия етаж има склад.Не са ментета, купувала съм си от там , а и не само аз.До колкото знам и някои папрфюмерии от там зареждат.
Благодаря   bouquet

# 227
Тестери преди продаваха и в парфюмерията на Краставицата, но не знам дали още предлагат. А в тази на Шейново има със сигурност Peace
Искам да помоля, ако някой има координати на козметичката Кармен да ми ги прати на лични

# 228
  • Бургас
Искам да попитам освен до Окръжна болница да знаете някъде другаде в града да има билкар.....

# 229
  • Бургас
Искам да попитам освен до Окръжна болница да знаете някъде другаде в града да има билкар.....
Какво конкретно ти трябва? Билковата аптека върши ли работа?

# 230
Здравейте, някой може ли да ми каже къде в района около Борисовата градина продават по-евтини бебешки  дрешки? Много ще съм ви благодарна.

# 231
Точно на Борисовата градинка има едно магазинче с по-евтини дрешки,не от страната на Пицарията,а от другата страна,по-към люлките.

# 232
  • Бургас
Препоръчайте ми майстор на климатици, че този в хола не работи.  Rolling Eyes

# 233
Точно на Борисовата градинка има едно магазинче с по-евтини дрешки,не от страната на Пицарията,а от другата страна,по-към люлките.

Много благодаря, само едно уточнение - На улицата, която ремонтираха ли?

# 234
Да, на нея. Между заведенията. Стоката е българска и качествена. От другата страна също има много хубави и евтини дрешки, но ми казаха, че са втора употрба. Това в случай, че посещаваш такива магазини.

# 235
Благодаря за отговора EliMery ! Този, който казваш че излиза на улицата за МОЛ-а да не се намира в бл. 113. Прочетох, че там имало дамски фитнес, но вчера ходих да разуча и изобщо не успях да го открия този блок. Иначе аз съм с кола и не ми е чак толкова далече. Ако си сложа по 5мин. път в двете посоки, все ще ми останат 40мин. за тренировка.

Моля да ми препоръчате и място, където да ми изперат килима. Снощи го залях с червено вино, след което се опитах да го почистя сама и направо стана на нищо.

Мисля, че дамски го водят, но честно казано не знам кой е номера на кооперацията. Намира се до училището. В същата кооперация има офис на Еконт, а за фитнеса се влиза, като малко се позаобиколи кооперацията. Входът му не е от към улицата.

# 236
Къде продават сладкарски бои? Знам за складовете в Славейков, но ме интересува, ако някой е виждал и другаде  Thinking

# 237
  • Бургас
Трябва ми жълт и червен кантарион може да взема и някои други билки , но предпочитам да не са пакетирани и затова питам има ли някъде другаде билкар. А дали някой не знае къде продават наливно вино ......, но не от Росеново ,оттам съм купувала и не ми харесва.

# 238
Трябва ми жълт и червен кантарион може да взема и някои други билки , но предпочитам да не са пакетирани и затова питам има ли някъде другаде билкар. А дали някой не знае къде продават наливно вино ......, но не от Росеново ,оттам съм купувала и не ми харесва.

Тези дни разбрах че са отворили фирмен магазин на Избата преди Поморие, намира се някъде до механо-техникума в някоя от уличките.

# 239
Срещу входа на училище Княз Борис има една баба в едно гаражче която продава сушени билки,преди и горе срещу Стоматологията заставаше един дядо с билки.Чувала съм и за билкаря от Каменар.
А за наливно вино-на Краснодар направиха едно магазинче за вино,има две бъчви от които наливат,но си признавам че не съм се интересувала на коя изба са.Намира се от горния край срещу месарницата на Башев.Пак на Краснодар можеш да провериш и за билки,сушени подправки със сигурност има,но кантарион-не знам.

Общи условия

Активация на акаунт