Къде в Бургас (34)

• 70 607
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, наближава Никулден, вие откъде си купувате прясна риба? Скоро бях в Несебър, беше неделя и рибари на пристанището продаваха директно от лодките си. В Бургас има ли нещо подобно?

Рибараското селище на Бургас се намира в Отманли. А, иначе нашата риба я хващаме от Метро  Laughing
А,миналата година се изхитрих и направо купих готова изпечена, защото у дома не са големи фенове на рибата и май само аз я ям.
Ами да, за една порция няма смисъл да вмирисваш жилището.  Peace

# 376
  • Burgas, Bulgaria
как се казва магазина за спортни стоки на първият етаж в Мол Плаза -като влезеш от ляво който е ?

# 377
 Интерспорт  Simple Smile

# 378
  • Burgas, Bulgaria
ей Филе данк   bouquet

# 379
  • Бургас
А спортният магазин на втори етаж в "Плаза" - "Спорт депо"е развален. Дали са го преместили или е закрит?

Също така е развален магазина за бельо "Тач" на първи етаж. Него знам със сигурност, че са го закрили  Peace

# 380
А спортният магазин на втори етаж в "Плаза" - "Спорт депо"е развален. Дали са го преместили или е закрит?

Също така е развален магазина за бельо "Тач" на първи етаж. Него знам със сигурност, че са го закрили  Peace
Спорт депо и без това нищо нямаха и ние сме си поръчвали през сайта им.
Тач са направили до Мултирама на ул. Хр. Ботев /срещу спирката на Операта/

# 381
  • Burgas, Bulgaria
оф как може на тези Интерспорт да им е толкова смотан сайта  Tired  ... Някой днес ще ходи ли на там днес ,да помоля за една услуга -само да погледне нещо  Praynig ?

# 382
момичета, препоръчайте ми добър ревматолог...
  bouquet  благодаря!

# 383
Привет момичета! Да ви помоля за мнение , за детски парти клуб "Усмивка" , който се намира на ул."Патриарх Евтимий" 44, че скоро ни предстои Рожден Ден. Благодаря:)

# 384
Някой да знае дали са заредили вече с коледни украси в Мр Бриколаж?

# 385

По всички вериги вече има заредено, даже и в Кауфланд.

Тази година малко по-късно зареждат, явно защото времето се задържа топло или не знам по каква друга причина. Миналата година си спомням, че от края на октомври имаше коледни украси.

# 386

По всички вериги вече има заредено, даже и в Кауфланд.

Тази година малко по-късно зареждат, явно защото времето се задържа топло или не знам по каква друга причина. Миналата година си спомням, че от края на октомври имаше коледни украси.

Да, но мен ме интересуват именно в Бриколаж дали са заредили.

# 387
  • Бургас
Заредили са Бриколаж - още миналата седмица всичко беше наредено

# 388
  • Бургас
Привет момичета! Да ви помоля за мнение , за детски парти клуб "Усмивка" , който се намира на ул."Патриарх Евтимий" 44, че скоро ни предстои Рожден Ден. Благодаря:)

Само в краен случай. Няма кой-знае какво за занимание вътре, няма бар за напитки. Идва един възрастен фокусник и това е атракцията. Децата доста се позадържаха на масата за ядене, като едното момиче стоеше права до тях и не им позволяваше да говорят. Накрая се опитаха да направят дискотека, но много слабо - не повече от 3-4 песни.

# 389
оф как може на тези Интерспорт да им е толкова смотан сайта  Tired  ... Някой днес ще ходи ли на там днес ,да помоля за една услуга -само да погледне нещо  Praynig ?
Работя в мола, ще бъда тук до около 17:00. Казвай с какво да съм полезна. Peace

А Спорт депо-то е преместено, но в София, което доста ни озадачи, но....

Общи условия

Активация на акаунт