Къде в Бургас (34)

• 70 488
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
От къде в центъра мога да купя детски сервизи за хранене- чиния, чаша и купа, порцеланови? Трябват ми със спайдърмен, маккуин и някакъв момичешки. Имам поръчки за подаръци, но не ми се обикаля целия град понеже не шофирам.

# 526

Въпросът ми е, къде е паспортното в Бургас?
Благодаря
На ул. Георги Кирков 15
1 РПУ Бургас
05685656ОДП Бургас

# 527
От къде в центъра мога да купя детски сервизи за хранене- чиния, чаша и купа, порцеланови? Трябват ми със спайдърмен, маккуин и някакъв момичешки. Имам поръчки за подаръци, но не ми се обикаля целия град понеже не шофирам.

В Мол "Плаза" на 1 етаж , в коридора на Кенвело , по диагонал на Карфур.

# 528
Да, в този магазин има много хубави, но жената пита за магазин в Центъра.

# 529
  • Бургас
Къде във Бургас мога да купя "книжката за печати- Опознай България-100 НТО”?

# 530
предполагам в някой от бургаските обекти-музеите например  Peace

# 531
предполагам в някой от бургаските обекти-музеите например  Peace

Мисля, че книжарница Хеликон съм виждала.

# 532
Здравейте, откъде мога да си извадя здравна книжка, въобще каква е процедурата и става ли за един ден?

# 533
Здравейте, откъде мога да си извадя здравна книжка, въобще каква е процедурата и става ли за един ден?

От личния лекар. Веднага става.

# 534
Момичета,търся нещо от рода на ски панталон за момче на 6 години.Искам да го водя с него до градината /може и да не е точно ски панталон,просто някой по-дебел и широк/Някой да е купувал такова "чудо" и да сподели ,ако може да сподели...,а и да не е много скъп?
Благодаря Ви предварително.

# 535
 Като беше по-малък сина ми съм купувала от детските магазини /около Младост например или този в подлеза м/у Изгрев и Зорница/ обикновен ватиран шушляков панталон по-голям номер. Обличах му го в/у анцуга, за да стигнем до градината в големите студове и сняг. Предполагам това ти е идеята.

# 536
Като беше по-малък сина ми съм купувала от детските магазини /около Младост например или този в подлеза м/у Изгрев и Зорница/ обикновен ватиран шушляков панталон по-голям номер. Обличах му го в/у анцуга, за да стигнем до градината в големите студове и сняг. Предполагам това ти е идеята.
Точно това е идеята.Ще проверя там.
Отворена съм и за други предложения Simple Smile

# 537

Благодаря  bouquet, казаха ми че до ХЕИ трябвало да се ходи както и да си приготвя 25 лв Whistling

# 538

Благодаря  bouquet, казаха ми че до ХЕИ трябвало да се ходи както и да си приготвя 25 лв Whistling

Ако ти трябва ЗК за работа е малко по-друго, но пак първо през ЛЛ трябва да минеш и той ще ти каже къде да ходиш.

# 539

Ако ти трябва ЗК за работа е малко по-друго, но пак първо през ЛЛ трябва да минеш и той ще ти каже къде да ходиш.

Здравната книжка по принцип трябва за работа.Личлия лекар и Хеи са последни преди това се правят изследвания

Общи условия

Активация на акаунт