Къде в Бургас (34)

• 70 504
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Привет на всички! Някой да знае къде в Бургас има магазин, в който да продават продукти на Framesi?

# 136
  • Бургас
\
Извадихте ли карти за децата си за гр. транспорт? Искат ли ги вече по автобусите?

Все още не искат такива карти, в неделя ползвах ГТ с детето.

# 137
  • у нас
\
Извадихте ли карти за децата си за гр. транспорт? Искат ли ги вече по автобусите?

Все още не искат такива карти, в неделя ползвах ГТ с детето.

като се возя с детето на автобус показвам картата, но до края на годината не е задължителна.

# 138
Някой да е в течение за курсове по Йога за начинаещи, координати някакви?

# 139
  • Бургас
И аз ви изгубих  Peace

# 140
Запис   bouquet

# 141
Любимата мечка на сина ми се спихна. Трябва от някъде да купя вата ли, не знам, някакъв пълнеж. Открих, че мога да порна мечока под опашката  Crazy и да го допълня, но не знам нито с какво точно, нито от къде да взема "нещото".
Някой ако може да ме насочи.  Praynig

# 142
  • Бургас
Любимата мечка на сина ми се спихна. Трябва от някъде да купя вата ли, не знам, някакъв пълнеж. Открих, че мога да порна мечока под опашката  Crazy и да го допълня, но не знам нито с какво точно, нито от къде да взема "нещото".
Някой ако може да ме насочи.  Praynig

Силиконова вата или изпран пълнеж от някоя стара възглавница. Ако не е от онези играчки с гранулките де.

# 143
Привет на всички! Някой да знае къде в Бургас има магазин, в който да продават продукти на Framesi?
Framesi-В магазина на Вела на ул.Левски и във фризьорските салони,поне аз на друго място не знам да има.
Знам че в Младежкия дом има,но трябва да проверите на място.

# 144
  • София
Framesi-В магазина на Вела на ул.Левски и във фризьорските салони,поне аз на друго място не знам да има.
Знам че в Младежкия дом има,но трябва да проверите на място.

Да, в Младежкия дом има, Йога клуб Буда - Радост е инструктурката, според мен е добра, но йогата не е моето призвание, затова спрях да ходя.

# 145
  • Бургас
Знаете ли къде продават джинси искам да си купя за зимата ......да ме насочите към магазин в който има избор и са на ниски цени......

# 146
  • Бургас
Относно йога: http://www.shanti-ananda.info/ и http://yogaburgas.com/

Имам и аз питане. Simple Smile Някой знае ли къде се е преместил обущарят от ул. Болярска?

# 147

В този магазин вече няма. Една съфорумка ми беше пратила на лични салони, които работят с марката, ще ги препратя и на вас. Аз лично не съм ги търсила, защото ми донесоха това, което ми трябваше тогава, когато питах.

# 148
мацки, търся магазини за врати... интериорни и входни.... на ниски цени. Simple Smile
помагайте, моля Praynig
обиколихме някои, но нищо не ми хареса...  Rolling Eyes

# 149
  • Бургас
мацки, търся магазини за врати... интериорни и входни.... на ниски цени. Simple Smile
помагайте, моля Praynig
обиколихме някои, но нищо не ми хареса...  Rolling Eyes
Срещу входа на завод ПОБЕДА има завод за врати. Дървени. Хем качествени, хем евтини.

Общи условия

Активация на акаунт