Къде в Бургас (34)

• 70 558
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Момичета,пред време бях питала тук къде се продава козметика Клинианс:ако някой се интересува,взех си кремчето от парфюмерията до Базара.

Сега друго:който е правил саниране на апартамента си и е доволен,би ли ми препоръчал фирмата?За висок етаж става въпрос,ще ми трябват алпинисти.

Здравей, утре завършват санирането на нашия апартамент. Момчето работи много качествено. Ако искаш ще ти дам координати на лични, а пък може и да минеш покрай нас да видиш как е. Ние сме много доволни. Simple Smile Този път случихме на майстор.

# 151
мацки, търся магазини за врати... интериорни и входни.... на ниски цени. Simple Smile
помагайте, моля Praynig
обиколихме някои, но нищо не ми хареса...  Rolling Eyes
Теди, ние си поръчахме от тук : http://stage-burgas.com/. Доволни сме Simple Smile Пък може да дойдеш и да ги видиш. Simple Smile

# 152
Привет дами  бих искала да закупя  днес или утре 2 бр таванни простори  прилагам снимка

Peace
Купихме си от Баумакс преди 15 дни ( 6 пръчки на 2 метра) има и други размери. Бяха най - изгодни.

# 153
Здравейте! Имам питане за детски рожден ден. Тази година сме решили да направим празненство в детската градина. Искам да наема аниматор, който да забавлява децата за около час. Спряла съм се на предложението на Амазония и моля ако имате отзиви да споделите. Приемам и други предложения.

С малко закъснение да отговоря, че бои за храна съм купувала от Метро. Ето тези http://www.backfee.de/assets/big/Schwartau-Lebensmittelfarben-se … Zuckerschrift.jpg Бадемова есенция съм взимала от Кауфланд. Освен бадемова има ванилия, лимонова и ром.

# 154
  • Бургас/Пз
В "Славейков" в 55-ти блок боядисват ли още кожени изделия??

# 155
  • Бургас
Аз да питам направихте ли вече календари на децата. Къде излизат най-изгодно. Аз днес обиколих няколко рекламни агенции, ама нещо се дърпат за единични бройки, а миналата година правиха навсякъде. А календарите от фото студията (дето се залепя една снимка отзад) нещо не ми харесват.

# 156
  • Бургас
Момичета знаете ли къде в Бургас могат да се намерят обувки  Land Rover ?

# 157
  • Бургас

И аз от години търся къде са - безрезултатно. Ще съм ти благодарна да пишеш ако ги откриеш.

# 158
  • Бургас

И аз от години търся къде са - безрезултатно. Ще съм ти благодарна да пишеш ако ги откриеш.
Ами преди около 7 год имаше в един магазин до общината,но вече го няма.

# 159
Аз да питам направихте ли вече календари на децата. Къде излизат най-изгодно. Аз днес обиколих няколко рекламни агенции, ама нещо се дърпат за единични бройки, а миналата година правиха навсякъде. А календарите от фото студията (дето се залепя една снимка отзад) нещо не ми харесват.

пиша ти на ЛС. една приятелка прави мн хубави Simple Smile

# 160
Момичета,къде във Бургас в центъра има фото,където да правят хубави и качествени,на достъпни цени снимки ? В Мол Плаза някой вадил ли е снимки

# 161
Здравейте, бургазлийки Simple Smile

Къде в Бургас мога да намеря магазин за мебели втора употреба, или нови, но на по-ниски цени? Трябва ми за цялостно обзавеждане на жилище под наем.
Интересува ме също и техникна на по-ниски цени, или втора ръка.
Всякаква информация ще ми бъде от полза! Благодаря много Simple Smile

# 162

Преди 2 години си купих от Дайхман.

# 163
Момичета,къде във Бургас в центъра има фото,където да правят хубави и качествени,на достъпни цени снимки ? В Мол Плаза някой вадил ли е снимки
Миналото лято най-ниската цена беше точно във фотото срещу Карфур. Ние правихме снимки за първия рожден ден на сина ми - там го снимаха, обработиха снимките и ги принтираха /така ли се казва?/. За качество - най-добре е лично да провериш с няколко бройки. Аз съм доволна от резултата.

# 164
Здравейте, бургазлийки Simple Smile

Къде в Бургас мога да намеря магазин за мебели втора употреба, или нови, но на по-ниски цени? Трябва ми за цялостно обзавеждане на жилище под наем.
Интересува ме също и техникна на по-ниски цени, или втора ръка.
Всякаква информация ще ми бъде от полза! Благодаря много Simple Smile

Пробвай с обяви от вестника, там можеш да си намериш втора употреба на изгодни цени!

Общи условия

Активация на акаунт