Къде в Бургас (34)

• 70 559
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Здравейте, бургазлийки Simple Smile

Къде в Бургас мога да намеря магазин за мебели втора употреба, или нови, но на по-ниски цени? Трябва ми за цялостно обзавеждане на жилище под наем.
Интересува ме също и техникна на по-ниски цени, или втора ръка.
Всякаква информация ще ми бъде от полза! Благодаря много Simple Smile
  Магазин за втора употреба мебели има на ул. Странджа от хотел Атаген надолу по посока на детската градина като тръгнеш .....незнам на какъв номер се води за да те упътя по - добре. Техника втора ръка има на Гладстон от Младежкия дом към центъра , като вървиш ..... също и на ъгъла на Йвайло и Калоян дано си успяла да ме разбереш.

# 166
  • Бургас

Къде в Бургас мога да намеря магазин за мебели втора употреба, или нови, но на по-ниски цени? Трябва ми за цялостно обзавеждане на жилище под наем.

Виж тези адреси:
http://www.goldenpages.bg/mebeli_vtora_upotreba-magazini/BURGAS

# 167
  • Бургас
Като се заговори за мебели - къде в Бургас мога да намеря бебешки/детски мебели на асеновградската фирма Арбор?

# 168
По радиото върви реклама за разпродажба/намаление (?) до 50% в МОЛ Галерия на 9,10,11 ноември в определени магазини на стоки от нови колекции. Някой има ли вътрешна инфомация кои ще са магазините?

# 169
  • Бургас
По радиото върви реклама за разпродажба/намаление (?) до 50% в МОЛ Галерия на 9,10,11 ноември в определени магазини на стоки от нови колекции. Някой има ли вътрешна инфомация кои ще са магазините?

Знам, че в H&M сега тече 50 % намаление на някои дрехи от есенно-зимната колекция. Поне такова беше съобщението, публикувано на Фейсбук страницата им.

# 170
Като се заговори за мебели - къде в Бургас мога да намеря бебешки/детски мебели на асеновградската фирма Арбор?
Преди 4 години купих легло на марката, модел Верокио, ако не се лъжа. Взех го от магазин Синди срещу Механото. Провери там, вероятно още ги продават.

# 171
Лесли, златна си  Hug
Мерси, момичета!

# 172
Някой да има координати  на тапицер - Стефан , който работи някъде около Профсъюзния дом?

# 173

Виж тези адреси:
http://www.goldenpages.bg/mebeli_vtora_upotreba-magazini/BURGAS

На Оборише-срещу бившето химическо чистене има магазин за втора употреба -техника

# 174
  • Бургас

Кошарата на малката е на фирма "Арбор", люлееща се, купихме я от магазин "Делфин", зад Операта  Peace

# 175
Някой скоро да е правил паспорт на бебе?

# 176
Аз - през април /ако това имаш предвид под скоро  Simple Smile/

# 177

И колко време се чака, с ромите ли се виси както подаване паспорт на възрастни, само в 1во районно ли, какво се изисква..?

# 178
  • Бургас

Кошарата на малката е на фирма "Арбор", люлееща се, купихме я от магазин "Делфин", зад Операта  Peace

Hug

# 179

И колко време се чака, с ромите ли се виси както подаване паспорт на възрастни, само в 1во районно ли, какво се изисква..?
Ние подадохме документи във Второ РПУ - в "Славейков" /по адрес/. Стана по-бързо, отколкото очаквах. Май повече чаках в банката, отколкото в РПУ-то. Таксата беше 10 лв - за първи паспорт. Снимаха малкия на място. Служителките ни извикаха за снимката преди другите, които чакаха, за да не се изнервя детето. Документите - Акт за раждане, Удостоверение за адресна регистрация на детето - издават го на гърба на Общината /мисля, че ЕСГРАОН е там/, лични карти на двамата родители и самите двама родители /или пълномощно от отсъстващия/. Там, на място се попълва заявление. Паспортът беше готов за около 2 седмици, въпреки, че ни дадоха дата за след месец.
За друго не се сещам - питай, ако те интересува още нещо.

Общи условия

Активация на акаунт