Къде в Бургас (34)

• 70 588
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
Значи може и по адрес, супер.
Много ти благодаря за информацията.

# 181
  • Бургас
Аз да попитам пак за магазин в центъра  , където да продават джинси на ниска цена ( повече от 30 лв. не мога да дам) тъй като из кварталите нещо не мога да открия........... само на дънки попадам......

# 182
Аз да попитам пак за магазин в центъра  , където да продават джинси на ниска цена ( повече от 30 лв. не мога да дам) тъй като из кварталите нещо не мога да открия........... само на дънки попадам......
Аз си взех от Кенвело за 24лв  Peace

# 183

Провери и в аутлета на Теранова до Трията. Там има доста неща на сносни цени.

# 184
  • Бургас
къде в центъра мога да купя детски футболни чорапи? от тези дългите

# 185

Вчера като се разхождах из центъра видях табела на футболен магазин в безистена. Не съм влизала в него, но може да провериш.

# 186
  • Бургас
Къде се продават такива настилки http://www.facebook.com/photo.php?fbid=409817479035617&set=a … ype=3&theater
На големи едноцветни елементи, не малките с цифри или букви

# 187
  • Бургас
Благодаря за отзивите  Peace Намерих ограда в магазина до Лидл  Peace
В кой магазин по-точно?На каква цена ?  Simple Smile

# 188
  • Бургас

Вчера като се разхождах из центъра видях табела на футболен магазин в безистена. Не съм влизала в него, но може да провериш.
  bouquet

# 189
  • Бургас
Благодаря за отговора , а би ли ми казала къде точно се намираше магазина ,че в момента не се сещам .......

# 190
  • Бургас
Трябват ми детски гумени ботуши-червени Whistling

# 191
Черноморец имат фирмен магазин на ъгъла на Хр. Ботев  и уличката на кино Тракия, сигурно там ще има

# 192
Черноморец имат фирмен магазин на ъгъла на Хр. Ботев  и уличката на кино Тракия, сигурно там ще има

На Нефтохимик е  Twisted Evil Аз съм взимала от фен магазина на Черноморец, който се намира в стадион "Лазур" 7лв хубави и доста здрави  Peace

За оградата беше само една - ето тази цената беше 108лв. Магазина се намира в сградата на Автогарата. Точно на ъгъла се пада, до бензиностанцията.

Магазина на кенвело се намира в Бургас Плаза. Не е в центъра, но ако имаш път натам, може да ги погледнеш.  Peace

# 193
Здравейте, дали някой може да ме насочи от къде мога да си закупя влагомер?

# 194
  • Бургас
В Технополис има метеостанции на Хама - има модели, които мерят температурата и влажността в стаята (поне моята е такава) Peace

Общи условия

Активация на акаунт