Къде в Бургас (34)

• 70 589
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
Къде се продават такива настилки http://www.facebook.com/photo.php?fbid=409817479035617&set=a … ype=3&theater
На големи едноцветни елементи, не малките с цифри или букви
По магазините аз лично не съм виждала,и предполагам трябва да е от фирма която обзавежда и проектира детски кътове,например тази ми попадна от Гугъл:
http://alfabg.com/index.php?p=product&id=576

# 196
В Технополис има метеостанции на Хама - има модели, които мерят температурата и влажността в стаята (поне моята е такава) Peace
А знаеш ли откъде се купуват резервни батерии? Защото и ние имаме Hama, но от няколко месеца си стои без батерии. В Технополис нямаха.
Нашата е тази

# 197
  • Бургас
Някой вече ходи ли на новия мол да каже къде и какви са намаленията.

# 198
На повечето магазини в мола са сложени табели с намаления, но лично аз не усетих да има кой знае каква разлика с преди. Първо че не са намалени всички неща, а само определени и те са много малко и повечето летни.

# 199
  • Бургас
Вчера бях в Мола. Има намаления само в някои магазини и те не са нищо особено. В H&M имаше няколко щанда с намалени стоки, но по принцип винаги има намалени неща там. А и конкретно за този магазин имам чувството, че цените, от които се прави намалението, са завишени. Например етикет -50%, сложен върху най-обикновен пуловер с първоначална цена от 59,90лв. В Хюманика има -20% намаление на обувките /но май важеше ако купиш 2 чифта/. В Кенвело купуваш за 200 лв, а плащаш 100.

# 200
Вчера бях в Мола. Има намаления само в някои магазини и те не са нищо особено. В H&M имаше няколко щанда с намалени стоки, но по принцип винаги има намалени неща там. А и конкретно за този магазин имам чувството, че цените, от които се прави намалението, са завишени. Например етикет -50%, сложен върху най-обикновен пуловер с първоначална цена от 59,90лв. В Хюманика има -20% намаление на обувките /но май важеше ако купиш 2 чифта/. В Кенвело купуваш за 200 лв, а плащаш 100.

Lee Cooper -50%- на новата колекция Simple Smile Дънките са по 70лв.  Peace

# 201
  • Бургас
Къде мога да намеря такива пискюли като на тези апрески,имам ги подобни ,но изгубих 2 пискюла:
http://onlinemagazin.zonaobuvki.com/index.php?m=320&lang=1&a … linemagazin_id=13

# 202
Провери в кинкалериите зад у-ще "Кирил и Методий" или други магазинчета за шивашки материали

# 203
  • Бургас
В Кенвело в Плаза имаше голям надпис " Купуваш за 200, плащаш 100", но не влязохме да видим за всичко ли се отнася и до кога е промоцията.
А от Waikiki взех на големия ми син тънко дънково яке за пролетта намалено от 55 на 25 лв. Взех му и панталон за 14.90 лв. Имаше и други намалени неща, но нямах време да огледам добре, че бързахме.

# 204
  • Бургас
Къде има днес работеща железария ......трябва да се замаже нещо между тръбите в банята , а не мога да чакам до утре ......

# 205
Незнам какво имаш предвид да купуваш, но Баумакс, Практикер, Бриколаж и Мастерхаус работят със сигурност.

# 206
И м-нът в сградата на х-л Атаген работи днес

# 207
Някой вече ходи ли на новия мол да каже къде и какви са намаленията.

Никакви. Абсолютно нищо интересно. Мое мнение.  В четвъртък вечер ходихме, все едно бомба беше паднала вътре.

Последна редакция: нд, 11 ное 2012, 23:47 от Анонимен

# 208
  • Бургас
В Технополис има метеостанции на Хама - има модели, които мерят температурата и влажността в стаята (поне моята е такава) Peace
А знаеш ли откъде се купуват резервни батерии? Защото и ние имаме Hama, но от няколко месеца си стои без батерии. В Технополис нямаха.
Нашата е тази
Съжалявам, но нямам идея (дори нямам спомен с какви батерии са точно) - нашата още си работи (а и твоят модел не се вижда - не си сложила линка) Rolling Eyes

# 209
Някой може ли да ми каже, дали в зала Младост има фитнес център? Ако там няма, може ли да ме насочите към някой в близост. Детето ходи там на гимнастика и всеки път се чудя какво да правя докато чакам да мине тренировката.
Повтарям си и питането от преди няколко дни. Може ли да споделите мнение за аниматорите, които можеш да наемеш от Амазония?

Общи условия

Активация на акаунт