Къде в Бургас (34)

• 71 094
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Купих си дълга официална рокля за повод, който така и не се осъществи. За да я съхранявам ми трябва голям калъф за дрехи. От къде да си купя такъв?

# 271
  • Бургас
Привет дами  трябва ми шивач за поправка стесняване на сако  ,но да е много  добър

Peace

# 272
Купих си дълга официална рокля за повод, който така и не се осъществи. За да я съхранявам ми трябва голям калъф за дрехи. От къде да си купя такъв?
Гледам, че в брошурата на Карфур от утре ще има калъф за дрехи 1м - 3лв и 1.50м - 4лв

# 273
Момичета, спомням си, че в темата многократно са коментирани магазини за паралелен внос на перилни препарати. Не съм си записала адреси и сега като се разрових, нищо не открих. Моля за помощ, ако се сеща някой!  Hug
Благодаря!

# 274
Момичета, спомням си, че в темата многократно са коментирани магазини за паралелен внос на перилни препарати. Не съм си записала адреси и сега като се разрових, нищо не открих. Моля за помощ, ако се сеща някой!  Hug
Благодаря!

На Калоян с/у Краснодар и в Славейков срещу касите на ВИК. Тези знам аз. Само от Калоян съм пазарувала.

# 275
  • Бургас
A аз да питам - този луна-парк, пред МОЛ Галерия кога ще отвори?

# 276
Благодаря много! Калоян ми е на 2 преки.  bouquet

# 277
Благодаря!

На Калоян с/у Краснодар и в Славейков срещу касите на ВИК. Тези знам аз. Само от Калоян съм пазарувала.
Влязох да питам същото. Simple Smile
Гледам, че в брошурата на Карфур от утре ще има калъф за дрехи 1м - 3лв и 1.50м - 4лв
В Джъмбо съм виждала също. Peace

# 278
Момиченца, някой симпатичен фитнес около Младежки дом да знаете? Изобщо във Възраждане?  newsm78

# 279
  • Бургас
Момиченца, някой симпатичен фитнес около Младежки дом да знаете? Изобщо във Възраждане?  newsm78

Аз се сещам за един фитнес, който се намира в големия блок до Краснодар, на улица "Цар Асен". Не се сещам точно как се казваше обаче.

# 280
Отдавна не съм влизала в темата, записвам се да следя.

# 281
  • Бургас
Къде продават батерии за електронна кухненска везна .....

Вижте си номера на батериите и проверете в магазинчето за батерии, намиращо се на ъгъла на ул. "Републиканска " с ул."Гурко", срещу лаборатория "Лина". Има всякакъв вир, род, размер и т.н. батерии  bowuu, а и жената си разбира от работата, та може и нея да попитате, ако случайно не знаете какво ви трябва  Peace

# 282
Здравейте, търся добре зареден магазин за домашни потреби Thinking

# 283
на Фердинандова има два един срещу друг,единия е доста добре зареден.И в центъра -в уличка под Стоматологията,и зад училище Кирил и Методий има.Аз преди време си бях пазарила и от Пиргосплод,има няколко,но вече не знам дали ги има.

# 284
До КАТ има склад, в който продават и на дребно, ако не ти е далече ще обясня къде точно се намира

Общи условия

Активация на акаунт