Къде в Бургас (34)

• 70 548
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Благодаря ви за обясненията за склада за текстил. Намерих го лесно, но цените са  #Crazy

# 451
Над книжарница "Пингвините" салона се казва "Амбър%, но масажистката се премести от началото на Ноември в ж.к. "Братя Миладинови" под Механото до АГ клиниката на д-р Михайлов. Ако някой иска повече подробности ще дам на лични.

Мисля, че не се казваше така. До колкото си спомням салоните бяха два там.

# 452
  • Бургас
Нали за Пингвините на Александровска става въпрос? В тази сграда бюти студиото е само едно май, срещу тях на етажа са Он клиник. В този салон фризьорката е Милена. Преди няколко години, когато започнах да ходя там името беше Амбър. Сега може да е някакво друго, не съм обръщала внимание Rolling Eyes 

# 453
Нали за Пингвините на Александровска става въпрос? В тази сграда бюти студиото е само едно май, срещу тях на етажа са Он клиник. В този салон фризьорката е Милена. Преди няколко години, когато започнах да ходя там името беше Амбър. Сега може да е някакво друго, не съм обръщала внимание Rolling Eyes 

Веднъж съм ходила. Споменът ми е, че на долния етаж имаше салон за красота, а на горния имаше едно момиче, което правеше само масажи и не беше към тях, но не се сещам за името й.  Thinking
Имаше мн видове масажи при нея.

# 454
  • Burgas, Bulgaria
има ли в Бургас магазин за сувенири на Формула1 ? Някакви умалени макети на болид или нещо такова ???

# 455
здравейте момичета препоръчайте ми моля детски  магазин за обувки

# 456
На "Македония" до "Тема"-та. Там имаха голям избор.

# 457
какво производство са благодаря предварително Simple Smile

# 458
  • Бургас
Основно китайски според мен. И малко български.
Някои са хубави.
Имаха и хубави пантофи преди.

# 459
България, Турция, Китай, Полша. Аз, до преди година взимах от там на дъщеря ми (ponik, за съжаление не помня дали това беше името) турски, естествена кожа отвътре и отвън и бях ужасно доволна, а не е като детето ми да пази обувки.

# 460
Търся пластмасови маси и столове, сгъваеми, градински - въобще такъв тип. Къде мога да намеря, освен в Мосю Бриколаж?

Благодаря ви Simple Smile

# 461
Търся пластмасови маси и столове, сгъваеми, градински - въобще такъв тип. Къде мога да намеря, освен в Мосю Бриколаж?

Благодаря ви Simple Smile
По принцип има такива стоки в Метро, Карфур, Кауфланд, Практикер, Баумакс. Друг е въпросът дали по това време на годината поддържат добър асортимент. За Баумакс съм сигурна, че имат отделен кът за градински мебели - не е сезонен, така че там е най-сигурно. В Практикер мисля, че също можеш да намериш нещо.

# 462
В "Практикер" също имат градински сектор.

# 463
  • БУРГАС
Момичета, знаете ли къде се продава в Бургас тази марка козметика за коса Black Professional Line. Благодаря предварително!

# 464
  • Бургас
Знаете ли дали магазин Мултирама за компютърна техника все още работи.....намерих едно съобщение в интернет , че прекратяват дейността си ....

Общи условия

Активация на акаунт