Къде в Бургас (34)

• 70 468
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Трябва ми легализиран преводач с английски език, но за разговор по телефона. Имам едно служебно обаждане с чужбина, но не знам езика. Предлагат ли някъде такава услуга и какво са цените ориентировъчно?
Мога да ти дам телефон на преводачката, с която работим, за да попиташ  Peace

# 586
  • До морето :)
Трябва ми легализиран преводач с английски език, но за разговор по телефона. Имам едно служебно обаждане с чужбина, но не знам езика. Предлагат ли някъде такава услуга и какво са цените ориентировъчно?
Мога да ти дам телефон на преводачката, с която работим, за да попиташ  Peace
Благодаря, дай го ако може Simple Smile

# 587
Снежа Лимонова - 056/821 303; 0888 644 343; 0878 644 343
ул.Асен Златаров 28  Peace

# 588
Знаете ли къде има складове за дрехи (не детски) в Бургас?

# 589
  • До морето :)
Благодаря ти!   bouquet Точно този номер ми даде едно друга съфорумка. Утре преди обяд жената ще е на работа и ще ѝ се обадя, за да се разберем.  Hug

# 590
Знаете ли къде има складове за дрехи (не детски) в Бургас?

Складовете на Пиргос.

# 591
Дали някоя рекламна агенция може да ми изработи подложка за мишка с една снимка?  Thinking

# 592
Снежа Лимонова - 056/821 303; 0888 644 343; 0878 644 343
ул.Асен Златаров 28  Peace
Леле-Буболече,и в нашата фирма сме я ползвали като преводач и винаги работата е била свършена както трябва. Peace

# 593
Дали някоя рекламна агенция може да ми изработи подложка за мишка с една снимка?  Thinking
Ето една оферта, но може би в някое фото ще излезе по-евтино.
Преди време ми направиха чаша със снимка във фотото под Ротондата на "Богориди", предполагам, че могат да печатат и върху други материали.
Може би ще могат и във фотото в мол Плаза - срещу Карфур .

# 594
Търся добър кожухар.....

# 595
  • Бургас
Търся добър кожухар.....

Аз скоро ходих при един за вталяване на едно еко палто. Намира се на ул."Оборище" 65. Имам и телефон ако искаш да се обадиш предварително. Работи много добре - всички, хора които питах за кожухар, ме пратиха при него. Стори ми се малко скъпо обаче. За вталяване, за скъсяване  и вталяване на ръкавите ми взе 46 лв.

# 596
Благодаря !

# 597
Момичета,знаете ли къде се продава готов сладкарски фондан newsm78

# 598
Момичета,знаете ли къде се продава готов сладкарски фондан newsm78

можеш да използваш бонбони marshmallow, които се разтапят (в микровълнова или на водна баня) и се използват за фондан
иначе някъде в складовете на Пиргос плод имало фирма, която продава професионални сладкарски материали

от тази тема можеш да научиш повече http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=339926.0

# 599
В Бургас не знам някъде да има сладкарски консумативи ,ако има ще се радвам да споделите!
Аз всичко поръчвам онлайн -кукибуки,сладката къща,хитрини и др.

Общи условия

Активация на акаунт