Къде в Бургас (34)

• 70 401
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
от  личен опит някой може ли да препоръча доставчик  за  домашен  безжичен  интернет

"безжичен"?

Той интернета си идва по кабел, а това че ти ще ги използваш безжично у вас си е въпрос на рутер.
Ако живееш извън града и няма изобщо окабеляване, тогава вече е друго и проблемът е по-сериозен, но може да има решение.

# 721
  • Бургас
EliMery, бъркаш.  Peace Има и "въздушно" предаван интернет, комнет предлагат обаче е цифромания.  Peace

# 722
EliMery, бъркаш.  Peace Има и "въздушно" предаван интернет, комнет предлагат обаче е цифромания.  Peace

Joy

ако искате можем да си говорим и професионално

# 723
  • Burgas, Bulgaria
аз живея извън града , където комуникациите са ... странно нещо ... от няколко месеца Комнет ми закачиха една антенка на кумина , сложих си едно рутерче и имам страхотен нет дори в гаража  Mr. Green
до сега сме ползвали- Скат , ДиДжиком май така бяха и Виваком- мерси няма да повторя  bowuu

# 724
  • До морето :)
Стига лъга, от където и да погледнеш си в очертанията на града  hahaha

За интернета - не знам тези мобилните дали са добри.  newsm78

# 725
  • Burgas, Bulgaria
от как нямах 17часа ток живея на гъ.. на ..... , оф с тия свалени бикинажи ме разсейваш  Blush

# 726
  • Бургас
от как нямах 17часа ток живея на гъ.. на ..... , оф с тия свалени бикинажи ме разсейваш  Blush
Съчувствам ти,брат ми живее във вашия квартал,още псува EVN...

# 727
  • До морето :)
Е, при нас спи само за 4-5 часа  Flutter Значи трябва да се фукам  Whistling

# 728
Стига лъга, от където и да погледнеш си в очертанията на града  hahaha

За интернета - не знам тези мобилните дали са добри.  newsm78

Да, те са вариант, стига да те устройва цената и трафика.
Можеш да питаш СпектърНет, сега те са към Мтел, те имат антени извън града. Но преди това искай да ти направят проба как ще се хваща сигнала, защото ако имаш "затъмнение" няма да си доволна. Просто трябва да имаш пряка видимост към тяхното AP устройство и евентуално да ти усилят сигнала с антена при теб.
За кой квартал става на въпрос?

# 729
Комнет имат в момента /до 31 декември/ доста изгодна оферта за кабелен интернет - 11 лв месеча такса с договор за 1 год. Ето подробностите. Предлагат и рутер под наем за 3 лв на месец, но май е по-добре да се закупи направо.

# 730
  • Бургас
Здравейте, къде мога утре спешно да намеря костюм на Дядо Коледа или да наема под наем за няколко часа

# 731
  • Бургас
Здравейте, къде мога утре спешно да намеря костюм на Дядо Коледа или да наема под наем за няколко часа

Пробвай в "Кригея", ако работят.

[/b]Лече-Буболече [/b], салса има в БСУ.

http://www.bfu.bg/index.php?q=node/284

Гледах реклама за охладена пуйка в някой от хипермаркетите. Някой да има идея къде има?

Последна редакция: нд, 23 дек 2012, 20:57 от Tintina

# 732
Охладена пуйка  6.99кг в Била Peace

# 733
  • Бургас
Много ти благодаря! Hug

# 734
А някъде патица да сте виждали?

Общи условия

Активация на акаунт