)) Човекът знае как да се потапя надълбоко... обучен е и как безопасно да се върне после на повърхността... надявам се - добре обучен!
)) Защото като егоист-зрител искам да продължа да му се радвам на превъплъщенията.
))
Ще му излезе през носа волността да трупа известност на гърба на Енгин
Надявам се 
) Сериалите са 4, един игрален филм. Ми да отвори поне Уикито тоя... - там има поне филмографията, ако не др. информация.
)) Ама че журналист! Абсолютно неподготвен се изказва... пък и го публикуват, да им...
Баба ми по бащина линия е от Елена.
)) Пиша се Еленчанка!
))
)) Точно там му е мястото на нашето момче - до Джони Деп, Мел Гибсън, Джерард Бътлър!... Впрочем, Бътлър също не е американец, ама и той проби в Щатите.
))
)) Точно там му е мястото на нашето момче - до Джони Деп, Мел Гибсън, Джерард Бътлър!... Впрочем, Бътлър също не е американец, ама и той проби в Щатите.
))
Поправих и първия пост така, че да стане ясно на съфорумките, че съм посочила грешно автора на колажа.

)) Замислих се след твоето изказване и след сцената с нараняването на ръката му в АБО-29. Сега съм на мнение, че дори и да не прилага този метод, както е по учебниците, Енгин се вживява в героя и не го изхвърля от себе си дори когато не е пред камерата. Или поне не напълно... и аз отбелязвам по-високата самоувереност и самочувствие (досущ като у М. Булут), които струят от него в интервютата по време и непосредствено след АБО. Естествено - това е лично мнение. 
))
))
след като се обяснява.Най-смешно ми е ,че се оправдава,че не е влюбен в Енгин.Аз пък защо ли си мисля, че е.Иначе защо ще пише за актьор,на когото не е фен.
)) И с това "аз съм хетеросексуален" какво иска да каже?
И фенките са такива, очевидно, след като са влюбени в Енгин.
)) Никой не иска от него да обича Енгин. Просто да пише за работата му, а не за личния му живот и то в толкова отрицателен нюанс... Че кой си ти, бе, та да ти дава отчет г-н Акюрек с кого поддържа повече от приятелски отношения? Ега ти! Препоръчани теми