Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 160

• 56 550
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Аниста, за нездравословното потапяне, аз също споделих, че подобен метод (де я Дейзи - да го цитира пак?!) крие опасност от раздвояване на личността, от отдаване на прекалено много психична енергия на героя. Такъв метод никак не е щадящ за личността на актьора. Не знам дали Енгин работи по него, но май заниманията му с гмуркане също имат отношение към методите му на влизане в образ. Wink)) Човекът знае как да се потапя надълбоко... обучен е и как безопасно да се върне после на повърхността... надявам се - добре обучен! Simple Smile)) Защото като егоист-зрител искам да продължа да му се радвам на превъплъщенията. Simple Smile))

То си личи ,че той не се щади ,раздава се в играта си не на 100  а 1000%.Затова всички луднахме по него.Дано да си заслужава ooooh!
Това също и на мен ми е направило впечатление,поведението му по време на Облака по интервюта и сега /тогава се държи по нахакано/,но това може да е и от състоянието му в ежедневието.Тогава е спокоен и сякаш по-жизнерадостен,сега не е същия.Дано да греша Embarassed
н

А Мехмет бей просто не си даде сметка,какво го чака Joy Joy Ще му излезе през носа волността да трупа известност на гърба на Енгин Sick  Надявам се #2gunfire

пп марица не ми се получава с видеото,преди нямаше такива проблеми

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 17:27 от Аnista

# 181
Марианка в текста,който са превели в  EA usa fans аз долових един нюанс,че той не е фен на ЕА,  и малко по-нататък казва,че не може да бъде фен на актьор,който е снимал  два сериала(леко пак се опитва да обиди,като намеква за кратката кариера на Енгин).Така че не знам колко се оправдава,явно реакциите са били много негативни,но пак не пада по гръб.

# 182
http://tv7.bg/news/society/9503382.html ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ЕЛЕНЧАНИ И НАЗДРАВЕ

# 183
Марианка в текста,който са превели в  EA usa fans аз долових един нюанс,че той не е фен на ЕА,  и малко по-нататък казва,че не може да бъде фен на актьор,който е снимал  два сериала(леко пак се опитва да обиди,като намеква за кратката кариера на Енгин).Така че не знам колко се оправдава,явно реакциите са били много негативни,но пак не пада по гръб.

Е, ако е писал за два сериала, значи не може и да брои! Simple Smile) Сериалите са 4, един игрален филм. Ми да отвори поне Уикито тоя... - там има поне филмографията, ако не др. информация. Simple Smile)) Ама че журналист! Абсолютно неподготвен се изказва... пък и го публикуват, да им...

# 184
http://tv7.bg/news/society/9503382.html ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ЕЛЕНЧАНИ И НАЗДРАВЕ

Благодаря! Наздраве! Simple Smile Баба ми по бащина линия е от Елена. Simple Smile)) Пиша се Еленчанка! Wink))

# 185
Понеже снимката е доста голяма, пък не искам да я  намалявам за не ви лиша от "гюзелището"

Скрит текст:

Този колаж на Марианка е просто прелест! Има го в клипчето! Simple Smile)) Точно там му е мястото на нашето момче - до Джони Деп, Мел Гибсън, Джерард Бътлър!... Впрочем, Бътлър също не е американец, ама и той проби в Щатите. Simple Smile))

оставам безмълвна
Само ще кажа това - не бих си позволила да взема нещо, което друг е направил и да го представя за свое. Тенкю Марица !

За последно  днес ще сложа една снимка  и понеже е доста голяма  - отново я скривам.

Скрит текст:

# 186
Понеже снимката е доста голяма, пък не искам да я  намалявам за не ви лиша от "гюзелището"

Скрит текст:

Този колаж на Марианка е просто прелест! Има го в клипчето! Simple Smile)) Точно там му е мястото на нашето момче - до Джони Деп, Мел Гибсън, Джерард Бътлър!... Впрочем, Бътлър също не е американец, ама и той проби в Щатите. Simple Smile))

оставам безмълвна
Само ще кажа това - не бих си позволила да взема нещо, което друг е направил и да го представя за свое. Тенкю Марица !

За последно  днес ще сложа една снимка  и понеже е доста голяма  - отново я скривам.

Скрит текст:

Още веднъж моля за извинение! Грешка, неумишлена, от моя страна!  Praynig Поправих и първия пост така, че да стане ясно на съфорумките, че съм посочила грешно автора на колажа.

# 187
Момичета бихте ли споделили дали Къванч е получил толкова фенски пожелания и клипчета колкото Енгин? И дали са отразили рождения му ден в медиите?  newsm78 newsm78

Марица
- казва се Метод Актинг Според мен Енгин е по-нахакан по време на Облака, защото е под въздействие на образа на Мустафа.

# 188
Момичета бихте ли споделили дали Къванч е получил толкова фенски пожелания и клипчета колкото Енгин? И дали са отразили рождения му ден в медиите?  newsm78 newsm78

Марица
- казва се Метод Актинг Според мен Енгин е по-нахакан по време на Облака, защото е под въздействие на образа на Мустафа.

Уффффффф. Най-после методът е посочен... отново. Simple Smile)) Замислих се след твоето изказване и след сцената с нараняването на ръката му в АБО-29. Сега съм на мнение, че дори и да не прилага този метод, както е по учебниците, Енгин се вживява в героя и не го изхвърля от себе си дори когато не е пред камерата. Или поне не напълно... и аз отбелязвам по-високата самоувереност и самочувствие (досущ като у М. Булут), които струят от него в интервютата по време и непосредствено след АБО. Естествено - това е лично мнение. Simple Smile

За благодарност и в чест на еленския бут - колаж с няколко кадъра на пияния Кадир и пияния Керим. Simple Smile))

Възможност за пряко сравняване на изразените емоции и степен на опиянение. Wink))

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 18:16 от marytza

# 189
Осъзнавам, че вече журналистите се чудят какво да пишат за Енгин. Този Мехмет щял да търси друг подход, , мале, мале. Не мога да разбера какво искат от Енгин, има достатъчно „звезди”, за които да пишат. Енгин дори и не държи да пишат за него.  

# 190

Най-мразя журналист, който не си е направил нужния ресърч и се изказва неподготвен, но има смелостта да анализира нещо, за кеото не се е подготвил. Този е точно такъв. Очевидно въобще не е запознат с кариерата на Енгин, но се изказва. Супер непрофесионално.

# 191
Дейзи,привет.Този журналист явно е отнесъл много обиди по свой адрес,по адрес на майка му,леля му и т.н hahaha hahaha hahahaслед като се обяснява.Най-смешно ми е ,че се оправдава,че не е влюбен в Енгин.Аз пък защо ли си мисля, че е.Иначе защо ще пише за актьор,на когото не е фен.

# 192
Дейзи,привет.Този журналист явно е отнесъл много обиди по свой адрес,по адрес на майка му,леля му и т.н hahaha hahaha hahahaслед като се обяснява.Най-смешно ми е ,че се оправдава,че не е влюбен в Енгин.Аз пък защо ли си мисля, че е.Иначе защо ще пише за актьор,на когото не е фен.

И то бележка (не мога да го нарека и статия даже) с основен въпрос - коя му е приятелката. Simple Smile)) И с това "аз съм хетеросексуален" какво иска да каже? newsm78 И фенките са такива, очевидно, след като са влюбени в Енгин. Simple Smile)) Никой не иска от него да обича Енгин. Просто да пише за работата му, а не за личния му живот и то в толкова отрицателен нюанс... Че кой си ти, бе, та да ти дава отчет г-н Акюрек с кого поддържа повече от приятелски отношения? Ега ти!

# 193
  • Пловдив

Момичета, започнаха да се появяват нашите снимки във фейса на Engin Akyurek Universal Fans Club на страницата им.

# 194

Момичета, започнаха да се появяват нашите снимки във фейса на Engin Akyurek Universal Fans Club на страницата им.

Супер! Нека ги видят повече хора - прекрасни са!

Общи условия

Активация на акаунт