)) Тук Фатмагюл посрещаше Налчалъ, и погледна към кацащия самолет с Яшараните, през това време Керим чакаше на летището...
) Нали гледах първо 80-и и после 1-и епизод... всичко ми е наопаки.
))
))
привет
Маричке не го разлюбвай толкоз бързо
Заслужаваш и ти някаква научна степен
)) Не знам, има ли степен за канцеларисти?
))

)) Него го обичам като собствено дете - коя майка си разлюбва чедото, па било то и дивичко и лудичко?
))
))
Трябва да имаме вътрешно инфо при преговора. Аз доколкото саи спомням правех кафета. Та ще ви кажа как си пие Енгин кафето, ама друг път, като дойде седмицата на Енгин.
))
)) Верно се хили като зелка тук.
)) Да му имам зъбетата! (Марица си поглежда металокерамиката...
))
))

привет
))

)) Него го обичам като собствено дете - коя майка си разлюбва чедото, па било то и дивичко и лудичко?
))
))
))

)) Ще взема да си представя докторантурата на защитата.
))
привет
))

))
))
))) Но медалът ще си го разпечатам, изрежа, заведа надлежно в документацията като награда и ще си го кична!
)) Леле, като се поразходя из детската градина с него, дали ще ме пратят в лудницата? Да си гукаме с Булутчето там....
))

))
за почти 3 милиона гледания на този клип в ютуб.Те са всъщност 2 696 720 за 8 месеца.Правила съм изследвания на тая тема,но мислех,че друг клип води -целувката от ПБН,но той е само
2 140 190 но за 5 месеца.76 еп пък е гледан 2 567800.Да спретнем статистика
за почти 3 милиона гледания на този клип в ютуб.Те са всъщност 2 696 720 за 8 месеца.Правила съм изследвания на тая тема,но мислех,че друг клип води -целувката от ПБН,но той е само
2 140 190 но за 5 месеца.76 еп пък е гледан 2 567800.Да спретнем статистика 
)) 
за стихотворенията
за превода/
/и всички останали
))) Препоръчани теми