Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 160

• 56 621
  • 729
  •   1
Отговори
# 375

Така си е - от този поглед започна, но Марианка казва да маркираме тези, които ги принудиха да започнат съвместния си път след погледа. Simple Smile

Аз лично се сещам за това начало:

Ама то е от 80-и, финален. Simple Smile)) Тук Фатмагюл посрещаше Налчалъ, и погледна към кацащия самолет с Яшараните, през това време Керим чакаше на летището...
Simple Smile) Нали гледах първо 80-и и после 1-и епизод... всичко ми е наопаки. Simple Smile))

Двойното  М М / Мукадес и Мюнир / -  като нов поглед върху тяхното  поведение "тогава" ми идва  да ги  веднагически.

Марица с кеф и тутакси се присъединява към стрелбата по двойното М  #2gunfire Simple Smile))

# 376
wavey привет

Ей, момичета, наситихте ли се вече на Мустафа Булут newsm78

Още няколко часа му останаха май ooooh!Маричке не го разлюбвай толкоз бързо Laughing
Без майтап,Марица много труд хвърли в този филм #CrazyЗаслужаваш и ти някаква научна степен Laughing

Ами аз се бях цанила в канцеларията още от включването си в темата... Simple Smile)) Не знам, има ли степен за канцеларисти? Wink))  newsm78  hahaha Joy

Освен това не мога да разлюбя Булут дори и да искам. Simple Smile)) Него го обичам като собствено дете - коя майка си разлюбва чедото, па било то и дивичко и лудичко? Simple Smile))
А Керимчо е башка... там нещата стават опасни, щото се преплитат с реални образи... к`вато съм си кукувица, накрая няма да знам за кой Керим приказвам. Simple Smile))

Р.Р. Репликата на Аниста, обаче, ми дава идея - бихме могли, обсъждайки играта (на Енгин, естествено) да вмъкваме и сравняване на същата в др. му роли, когато се отнася до сходни ситуации... Какво ще кажете, момичета?

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 18:34 от marytza

# 377
Маричке това със степените ми напомни, че ние работихме на снимачната площадка бе джанъм.  Joy Joy Joy Трябва да имаме вътрешно инфо при преговора. Аз доколкото саи спомням правех кафета. Та ще ви кажа как си пие Енгин кафето, ама друг път, като дойде седмицата на Енгин.  Mr. Green

# 378
Маричке това със степените ми напомни, че ние работихме на снимачната площадка бе джанъм.  Joy Joy Joy Трябва да имаме вътрешно инфо при преговора. Аз доколкото саи спомням правех кафета. Та ще ви кажа как си пие Енгин кафето, ама друг път, като дойде седмицата на Енгин.  Mr. Green

Ивъъъъъъх... ми аз кво правех тогава? Забравила съм! Уджъъъъъъс! Помня само, че придумвах онези, от Панагюрище, да го ангажират за реклама на хавлии, халати, малки хавлиени кърпЕта... Де ми е трудовата книжка или УП-то - да си направя справка? Simple Smile))

Я го гледай как ме дърпа за пеша и ми се смее!... Wink)) Верно се хили като зелка тук. Simple Smile)) Да му имам зъбетата! (Марица си поглежда металокерамиката... Wink))

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 18:43 от marytza

# 379
Ами ще се сетим или ще потърся назад в темите. Но то има време.
Иначе аз серизно искам да направим анализ на играта ан Енгин, не само в КВФ, ами да правим сравнения със сцени от другите му роли също. Ама това кога ще се вмести в графика?  newsm78 newsm78

# 380
  • Варна

Ами аз се бях цанила в канцеларията още от включването си в темата... Simple Smile)) Не знам, има ли степен за канцеларисти? Wink))  newsm78  hahaha Joy

Каква канцелария ти направо докторантура направи,с останалите момичета като колектив труд може да издадете Joy Joy

# 381
wavey привет
Без майтап,Марица много труд хвърли в този филм #CrazyЗаслужаваш и ти някаква научна степен Laughing

Ами аз се бях цанила в канцеларията още от включването си в темата... Simple Smile)) Не знам, има ли степен за канцеларисти? Wink))  newsm78  hahaha Joy

Освен това не мога да разлюбя Булут дори и да искам. Simple Smile)) Него го обичам като собствено дете - коя майка си разлюбва чедото, па било то и дивичко и лудичко? Simple Smile))
А Керимчо е башка... там нещата стават опасни, щото се преплитат с реални образи... к`вато съм си кукувица, накрая няма да знам за кой Керим приказвам. Simple Smile))

Р.Р. Репликата на Аниста, обаче, ми дава идея - бихме могли, обсъждайки играта (на Енгин, естествено) да вмъкваме и сравняване на същата в др. му роли, когато се отнася до сходни ситуации... Какво ще кажете, момичета?

Лично от мен Марица има награда

Скрит текст:

А, я си представи пък такава "изненада" - да те видя тогава

Скрит текст:

# 382

Каква канцелария ти направо докторантура направи,с останалите момичета като колектив труд може да издадете Joy Joy

То затова темите ми в ПКС-то стоят неотваряни. Simple Smile)) Ще взема да си представя докторантурата на защитата. Simple Smile)) hahaha Joy

# 383
wavey привет

Лично от мен Марица има награда

Скрит текст:

А, я си представи пък такава "изненада" - да те видя тогава

Скрит текст:

Ох, ако знаеш как се хиля на глас! Simple Smile))) Но медалът ще си го разпечатам, изрежа, заведа надлежно в документацията като награда и ще си го кична! Simple Smile)) Леле, като се поразходя из детската градина с него, дали ще ме пратят в лудницата? Да си гукаме с Булутчето там.... Simple Smile))

# 384
Ами ще се сетим или ще потърся назад в темите. Но то има време.
Иначе аз серизно искам да направим анализ на играта ан Енгин, не само в КВФ, ами да правим сравнения със сцени от другите му роли също. Ама това кога ще се вмести в графика?  newsm78 newsm78

Аз лично, смятам да го вмествам от седмица в седмица, докато тече тематичната проверка... (превключих на даскалска терминология... при нас всяка година се назначава някаква тематична проверка по план). Simple Smile))

# 385
  • Варна
http://www.gecce.com/haber/unutulmuyorlar-198984.html

Днес в гечето са сложили коментар за КВФ. С какво нетърпение сме чакали първата целувка. Ама нещо са се объркали. Първата по устата беше на вилата. На лодката - по бузата. Иначе реклама на Енгин май правят - компенсация.

http://www.gecce.com/video/beren-saat-ile-engin-akyurekin-opusme … a-tiklaniyor_9625

Аз обикновено не мога да улуча какво искат да ни кажат,но този път си мисля,че говорят Thinking за почти 3 милиона гледания на този клип в ютуб.Те са всъщност 2 696 720 за 8 месеца.Правила съм изследвания на тая тема,но мислех,че друг клип води -целувката от ПБН,но той е само Wink 2 140 190 но за 5 месеца.76 еп пък е гледан 2 567800.Да спретнем статистика Joy

# 386
Марица, добре, че дечинята са ти "дребни" и не гледат по стечение на обстоятелствата сериали.

Аз колко съм разказвала в аванс - на майки и тинейджърки   "любопитки"

# 387

Аз обикновено не мога да улуча какво искат да ни кажат,но този път си мисля,че говорят Thinking за почти 3 милиона гледания на този клип в ютуб.Те са всъщност 2 696 720 за 8 месеца.Правила съм изследвания на тая тема,но мислех,че друг клип води -целувката от ПБН,но той е само Wink 2 140 190 но за 5 месеца.76 еп пък е гледан 2 567800.Да спретнем статистика Joy

Давай, давай... тая статистика ще си я приложим към професурата по КВФ... Simple Smile))

# 388
Здравейте момичета!
Е няма такива като Вас ,толкова хъс ,толкова талант,толкова настроение и с толкова любов правите всичко.Благодаря Ви  bouquet
Аз изпуснах партито,но сега наваксвамс четенето.
Дива,Марта Марияна-страхотни клипове
Марица  bouquet за стихотворенията
Димана,Велияна ,Аниста Дейзи/ Heart Eyesза превода/  newsm51 txtloves/и всички останали
Отивам да чета и да гледам всичко което сте сътворили тези два дни /в които се отдадох на разходка из природата със семейство и приятели/
Обичам Ви и искренно ви се радвам.
А дано успея по-късно да се включа ! Praynig

# 389
Марица, добре, че дечинята са ти "дребни" и не гледат по стечение на обстоятелствата сериали.

Аз колко съм разказвала в аванс - на майки и тинейджърки   "любопитки"

Ти зае** тая работа!... преди 5 г. имах една три годишна, дето ревеше с писъци защо "тия нейни тъпи родители са я довели в тая тъпа детска градина" и се усмиряваше само като включехме тв с "Трима братя, три сестри" или къфто там е бил сериала... Като свършеше серията, пак почваше да нарежда"Ще се самоубияяяяяя! Ох, сърцето ми! (и се хващаше през гърдите със сключени длани)". Синът ми един ден дойде за нещо до ДГ и като я видя и чу, се плесна по челото и рече:  Леле, тая е препила с боза!... Simple Smile)))

Общи условия

Активация на акаунт