Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 160

• 56 535
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив

Моето предложение за преоткриването на КВФ:

Моменти от първа среща. Защо Фатмагюл и Керим се вслушаха в чуждите съвети. Младостта, невежеството, възпитанието – това ли обърна съдбите им.  Подписването. Преместването в Истанбул. Хотелът. Събирането на семейството. Нов дом + барака – ремонт. Цепеница. Омразата между двамата. Тряскането на врати. Разминаване. Пълната изолация на Керим. Писмото на Керим. До момента на признанието, че Керим е влюбен във Фатмагюл пред Мерием.  Кой каквото си спомни, какво и как го помни – до 13 серия включително.
Справка за помощ: https://docs.google.com/document/d/1U_oos00slgj9Dcsf0O9hkwdmWlTj … pKhkj5iPQ4cQ/edit

# 406

Моменти от първа среща. Защо Фатмагюл и Керим се вслушаха в чуждите съвети. Младостта, невежеството, възпитанието – това ли обърна съдбите им.  Подписването. Преместването в Истанбул. Хотелът. Събирането на семейството. Нов дом + барака – ремонт. Цепеница. Омразата между двамата. Тряскането на врати. Разминаване. Пълната изолация на Керим. Писмото на Керим. До момента на признанието, че Керим е влюбен във Фатмагюл пред Мерием.  Кой каквото си спомни, какво и как го помни – до 13 серия включително.
Справка за помощ: https://docs.google.com/document/d/1U_oos00slgj9Dcsf0O9hkwdmWlTj … pKhkj5iPQ4cQ/edit

Само това с помненето забрави! Simple Smile)) Нямам ли нагледен материал подръка, само по спомен, може да не познаете филма, който съм гледала и помня. Wink)) Така ми е объркан в главата като спомен... нищо, че съм го гледала 100 пъти. Simple Smile) Но в припомнянето трябва да включим и моментите от 80-и еп. със спомените, мисля. Без представите какво би било, ако... те вече са си финални, не начални. Simple Smile

# 407

13-та серия, когато той осъзна, че я обича.....  newsm76  Kissing Heart
Какво да ви кажа, аз се матирам с този сериал, гледам го неска и нощеска - всяка вечер засипвам с него, като мога, ви чета. За съжаление, вече не мога да влизам от работата. Чак ви завиждам, че така свободно го обсъждате. На трето гледане съм до 54ти епизод.... вече  Embarassed

# 408
  • София
Момичета, преди да сме потънали в КВФ искам да благодаря на Марица  Hug за ентусиазма, упоритостта, емоцията, която влагаше в преговора на АБО. Без нейната страст преговорът нямаше да бъде толкова емоционален, дълбок, завладяващ! Благодарности и на  Мариана, Марта, Дива, които споделиха с нас чудесните си  клипчета, направени с любов, както казва Марианка  Joy Joy Joy Благодарности на всички момичета за искрените думи и мисли, радвам се, че съм с вас!  Hug Hug Hug

# 409
Момичета, аз ще ви оставям - за по-бързо "превключване" и припомняне на отминали събития - нещо стимулиращо.

Поглеждате го за справка и продължавате да си припомняте .

Скрит текст:

Аз отивам на опреснителен курс в І сезон.  Като се сетя, че имам поне 500 снимки, отделно са  гифчета, видео-файлове и  поне 15 клипа  и всичко ми е като "омотана прежда" в ума.

Трябва да пресея информацията.

# 410
Впрочем, така подадената схема на обсъждането ме подсеща отново за заглавия на сериите. Миналия път ти отхвърли идеята - правели я други. Този път мисля, че е добре да имаме някакви заглавия. Най-малкото по-лесно се подсеща човек за съдържанието по тях... Инак 1-и, 2-и и т.н. нищо не говорят... ако и да сме ги гледали хиляди пъти. В един момент кашата става пълна в главата, особено когато ще се говори за 13 еп.

Аз предлагам следните заглавия за еп. от 1 до 5:

1. Безгрижие и ужас
2. Истина ли е?
3. Натиск
4. Решение
5. Женитба

# 411
Момичета, преди да сме потънали в КВФ искам да благодаря на Марица  Hug за ентусиазма, упоритостта, емоцията, която влагаше в преговора на АБО. Без нейната страст преговорът нямаше да бъде толкова емоционален, дълбок, завладяващ! Благодарности и на  Мариана, Марта, Дива, които споделиха с нас чудесните си  клипчета, направени с любов, както казва Марианка  Joy Joy Joy Благодарности на всички момичета за искрените думи и мисли, радвам се, че съм с вас!  Hug Hug Hug

Аз пък се радвам, че съм с вас! Simple Smile)) Инак - видя как съм започнала анализа... без вас, сама,  нямаше да стигна до никъде. Simple Smile

# 412
  • Пловдив

Само това с помненето забрави! Simple Smile)) Нямам ли нагледен материал подръка, само по спомен, може да не познаете филма, който съм гледала и помня. Wink)) Така ми е объркан в главата като спомен... нищо, че съм го гледала 100 пъти. Simple Smile) Но в припомнянето трябва да включим и моментите от 80-и еп. със спомените, мисля. Без представите какво би било, ако... те вече са си финални, не начални. Simple Smile

Разбира се. Без нагледен материал не става. Акцентът да е от 1-13 епизод. Заключения, сравнения, съпоставки от 1-80 естествено. Ти обичаш да казваш - цунки.... Ще творим, ще пишем, ще коментираме. И аз отварям архивите...

# 413
Момичета, аз ще ви оставям - за по-бързо "превключване" и припомняне на отминали събития - нещо стимулиращо.

Поглеждате го за справка и продължавате да си припомняте .

Скрит текст:

Аз отивам на опреснителен курс в І сезон.  Като се сетя, че имам поне 500 снимки, отделно са  гифчета, видео-файлове и  поне 15 клипа  и всичко ми е като "омотана прежда" в ума.

Трябва да пресея информацията.

Уау!!! Особено много ценя картините на старите майстори! Simple Smile))) Суперско е станало! Simple Smile Цунк!

И мене ми е пълна какофония в ума... тъкмо смятах да отпочна преговор. Simple Smile Спира ме само това, че ще трябва да гледам пълните версии -- с Мукаддесссссссс... леле! Simple Smile)) Май пак ще подходя избирателно и ще си говоря предимно за сладурите. Simple Smile)) От онази се изприщвам! Simple Smile))

# 414
Момичета,скоквам само за минутка да видя какво става в темичката ни,че аз сега съм в "циганската махала".Виждам че сте "захапали" КВФ.Купонът ще се вихри пак с пълна сила-направо предвкусвам удоволствието от това каво ще се натвори в следващите седмици.Сега ви оставям,желая ви приятна вечер,хубава седмица,а аз се връщам при Пленителката на сърца.

# 415
di...va, интересни снимки си открила!Благодаря ти! Разбиха ми обаче илюзиите - Нарин и Дурие пушат!  Joy Joy
Леле, ако ги види Мустафа!
Наистина е странно, даже непонятно за мен, да ги гледам в обстановка позната, свързана с някоя драматична или романтична сцена, а те си стоят, покрай тях хора от екипа...шашава работа е актьорската! И в литературата, музиката, изобразителното изкуство, се създават худ. образи, но в киното е нещо много по-различно. Може би голямата разлика е, че писателят, музикантът, художникът работят в уединение (публиката е на крайния етап), а актьорът непрестанно е обграден от хора, светлини, камери - как потъват в образ при тая навалица, истинско чудо е!
Много съм щастлива, че има хора, способни на това чудо!  Grinning

# 416
Тия са големи образи - ако имате необходимите "нерви и време" изгледайте ги.

Ще ви заредят с настроение.

http://www.youtube.com/watch?v=jSf3KRlkdV0&feature=autoplay& … F4&playnext=1

# 417
  • Пловдив

От архива: http://www.dizifilmbook.com/fatmagulun-sucu-ne-1-sezon-en-iyi-oyuncusu-hangisi

Оценка за играта на актьорите през 1 сезон:
Fatmagülün Suçu Ne 1.Sezon En iyi Oyuncusu ?

Engin Akyürek - Kerim (58%, 1.187 Votes)
Beren Saat - Fatmagül (35%, 722 Votes)
Buğra Gülsoy - Vural (2%, 41 Votes)
Sumru Yavrucuk - Ebe Nine (1%, 20 Votes)
Bülent Seyran - Rahmi (1%, 19 Votes)
Kaan Taşaner - Erdoğan (1%, 18 Votes)
Esra Dermancıoğlu - Mukaddes (1%, 13 Votes)
Seda Güven - Meltem (1%, 11 Votes)
Fırat Çelik - mustafa (0%, 7 Votes)
Engin Öztürk - Selim (0%, 5 Votes)
Aziz Sarvan - Turaner (0%, 2 Votes)
Murat Daltaban - Münir (0%, 1 Votes)
Deniz Turkali - Perihan (0%, 0 Votes)
Veda Yurtsever İpek - Ender (0%, 0 Votes)
Musa Uzunlar - Reşat (0%, 0 Votes)
Mehmet Uslu - Rıfat (0%, 0 Votes)

# 418
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=__V_PoYZAd4

За отмора - става ли - за отпускане малко...Нищо, че е скорошно....

# 419
di...va, интересни снимки си открила!Благодаря ти! Разбиха ми обаче илюзиите - Нарин и Дурие пушат!  Joy Joy
Леле, ако ги види Мустафа!
Наистина е странно, даже непонятно за мен, да ги гледам в обстановка позната, свързана с някоя драматична или романтична сцена, а те си стоят, покрай тях хора от екипа...шашава работа е актьорската! И в литературата, музиката, изобразителното изкуство, се създават худ. образи, но в киното е нещо много по-различно. Може би голямата разлика е, че писателят, музикантът, художникът работят в уединение (публиката е на крайния етап), а актьорът непрестанно е обграден от хора, светлини, камери - как потъват в образ при тая навалица, истинско чудо е!
Много съм щастлива, че има хора, способни на това чудо!  Grinning

Способност за концентрация. Търпение не притежавам, но това го имам. Simple Smile) Задълбоча ли се в нещо, нито виждам, нито чувам, нито отчитам околния свят. За мен не би било трудно да "потъна" насред цялата шумотевица. Simple Smile) Щом мога да не чувам шума на децата при игра, когато пожелая... Simple Smile))
Но и аз съм щастлива, че ги има. Simple Smile Актьорите, де... Simple Smile)
Днес си спомних за нашето "Време разделно" и великолепната игра на Йосиф Сърчаджиев като еничарина... И, познай - помислих си как Енгин би изиграл тази роля... Simple Smile)))))))

Общи условия

Активация на акаунт