)) Нямам ли нагледен материал подръка, само по спомен, може да не познаете филма, който съм гледала и помня.
)) Така ми е объркан в главата като спомен... нищо, че съм го гледала 100 пъти.
) Но в припомнянето трябва да включим и моментите от 80-и еп. със спомените, мисля. Без представите какво би било, ако... те вече са си финални, не начални.

за ентусиазма, упоритостта, емоцията, която влагаше в преговора на АБО. Без нейната страст преговорът нямаше да бъде толкова емоционален, дълбок, завладяващ! Благодарности и на Мариана, Марта, Дива, които споделиха с нас чудесните си клипчета, направени с любов, както казва Марианка
Благодарности на всички момичета за искрените думи и мисли, радвам се, че съм с вас!
за ентусиазма, упоритостта, емоцията, която влагаше в преговора на АБО. Без нейната страст преговорът нямаше да бъде толкова емоционален, дълбок, завладяващ! Благодарности и на Мариана, Марта, Дива, които споделиха с нас чудесните си клипчета, направени с любов, както казва Марианка
Благодарности на всички момичета за искрените думи и мисли, радвам се, че съм с вас!

)) Инак - видя как съм започнала анализа... без вас, сама, нямаше да стигна до никъде.
)) Нямам ли нагледен материал подръка, само по спомен, може да не познаете филма, който съм гледала и помня.
)) Така ми е объркан в главата като спомен... нищо, че съм го гледала 100 пъти.
) Но в припомнянето трябва да включим и моментите от 80-и еп. със спомените, мисля. Без представите какво би било, ако... те вече са си финални, не начални. 
))) Суперско е станало!
Цунк!
Спира ме само това, че ще трябва да гледам пълните версии -- с Мукаддесссссссс... леле!
)) Май пак ще подходя избирателно и ще си говоря предимно за сладурите.
)) От онази се изприщвам!
))

) Задълбоча ли се в нещо, нито виждам, нито чувам, нито отчитам околния свят. За мен не би било трудно да "потъна" насред цялата шумотевица.
) Щом мога да не чувам шума на децата при игра, когато пожелая...
))
Актьорите, де...
)
))))))) Препоръчани теми