9 езиколюбителя и 1/2

• 18 453
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
Пичуе, вие наясно ли сте, че И не е звук, а буква, м? Да ва информирам, не че нещо, нали... Звук И ня-ма!  hahaha hahaha hahaha

# 106
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
да не си се напушила  Joy или си била в някоя образУвателна тема?

за последно досаждам днес  Blush

# 107
  • гр. София
Не знам "И" звук ли е, буква ли е, но знам, че е особено важно. Как иначе ще отговори човек на въпроса вино или ракия ще пие?  Mr. Green

Скрит текст:
Сватба. Кумът пипа попа:
- Дядо попе, вино или ракия ще пиеш?
- И бира, чадо, и бира!

# 108
  • София
как не е звук?!?!?!

# 109
За целите на спорещия е звук само когато му отърва, инак - не! Буква!  hahaha Ай лекинка от мен.  Hug

# 110
  • гр. София
Брютър!
Къде сте всички днес?

# 111
  • Ænima/Albuquerque
На работа! На такова време искам да съм си в леглото! Цял ден! Да се търкалям в топлата ми завивка! Чувам я как крещи от вкъщи!  Cry

# 112
  • София
Ох, какво ли не научава човек от форума!

Брутру!

# 113
Опса. Пък аз вчера в едно интервю прочетох, че интервюираният бил толкова сериозно болен, че краят можел да е латентен...  Whistling

# 114
  • гр. София
Сарки, ти хубаво подхвана темата! Я да си признае кой пусна дъжда нощес и забрави да завърти кранчето след това?  Twisted Evil

# 115
  • София
хм... аз щях да се изненадам ако не е латентен!

Розе, не съм аз. Вече не се къпя в неделя, а в петък - нова мода!

# 116
  • Ænima/Albuquerque
Сарки, ти хубаво подхвана темата! Я да си признае кой пусна дъжда нощес и забрави да завърти кранчето след това?  Twisted Evil

Изобщо не знам! Ама трябва да има някаква такава сезонна отпуска! Пускам я и се връщам на работа нАпрОлет!  Crossing Arms

# 117
  • София
Сарки, ти хубаво подхвана темата! Я да си признае кой пусна дъжда нощес и забрави да завърти кранчето след това?  Twisted Evil

Изобщо не знам! Ама трябва да има някаква такава сезонна отпуска! Пускам я и се връщам на работа нАпрОлет!  Crossing Arms

ти си само за Канада. Там едни роднини не работят кат падне сняг... ма е малко студено. под -30 градуса.

# 118
  • Ænima/Albuquerque
А, ненене. В Канада ги друса 7,7.  Naughty

# 119
А, ненене. В Канада ги друса 7,7.  Naughty

И имат -30.  Stop

Не съм пускала дъжда, честно. Ама може неволно, така, да съм го повикала... Щот много мразя да ми се пуйчи само облачно и да не валва.

Общи условия

Активация на акаунт