Ваксина срещу рак на шийката на матката - плащат 3х140 лева на лекар за дете

• 24 202
  • 220
  •   1
Отговори
# 105
Ваксините срещу рак на маточната шийка са безвредни, успокояват от МЗ и НЗОК

Четете, драги, четете...Между редовете е истината...и между коментарите..

# 106
Ваксините срещу рак на маточната шийка са безвредни, успокояват от МЗ и НЗОК

Четете, драги, четете...Между редовете е истината...и между коментарите..

Под статията има и коментари на лекари.  Sunglasses Аз тях чета също.

Например този: "отделят се огромни пари за ваксини ,без никаква подготовка ,сега ще започнем да убеждаваме родителите професори ,за това как трябва да ваксинираме за 800 лв децата им ,те ще ни се правят на интересни и как пишело в интернет ,че били вредни ,и накрая на топа на устата са пак джипитата и разправията и рисковете са пак за тях и на това отгоре ще се слагат безплатно ,защото дори нямат код в списъците на нЗОк за тази ваксина ,ако не дай си боже пък стане някакъв фал представям си какво обезкостяване ще ни проведат медиите и родителите ,при мен в момента интереса е около 10 % ,като изобщо не е сигурно дали ще се хвана да сложа и една ваксина ,поради многото отговорност ,която ни се струпва и липсата на какъвто и да е опит ,дори в тези ,които ни четат лекциите или ни агитират ,просто те никога не са сложили нито една ваксина в живота си ,нито дори са срещали пациент с поставена ваксина , е там е проблема ."

# 107
Аз без пари останах от просвещаване на хора.
Аз си имам това, но няма да спра да разширявам сайта в подписа ми!

Вече познахте 3 годишната ми дъщеря колко ваксини има и защо никога не ходим при лекар Wink
То пък, някак си, не се налага...

# 108
  • в матрицата
Радвам се, че все повече хора започват да проглеждат! Ваксините не са това зло, за което ги мислите - те са В ПЪТИ ПО ЗЛО! Най -ужасното е,че нашите деца плащат цената, цена, която започва да се проявява все повече и повече.....

# 109
Преди около 2 години писах за този стерилизиращ ефект на ваксината.
След още няколко години,когато ваксинираните млади момиченца се опитат да станат майки,ще гледаме и ще правим статистика.

http://www.thenewatlantis.com/publications/the-population-control-holocaust

# 110
А може ли да има ваксина против рак, след като милиардера Steve Jobs пукна от рак?

# 111
А може ли да има ваксина против рак, след като милиардера Steve Jobs пукна от рак?

Логично е.

# 112
 Аз само искам да попитам Любо какъв точно е въпросния Левашов и откъде ги знае тези неща, които в по голния пост е публикувал?
   Като по навътре в изследванията на Левашов, можеш ли да ни обясниш накратко какви точно експерименти е провел човека, как е разбрал за изхвърлянето на тая материя от астралното тяло и прочие.

Не може да се отговори тук, защото темата е друга. Ако Ви интересува, има огледало на сайта на Николай Левашов, отчасти преведено на български. http://www.levashov.byethost16.com/ Там може да потърсите отговори на въпросите си.
Има и огледалото на сайта на Н.Левашов на английски http://www.levashov.info/English/index-eng.html

Дадох откъс от книгата на Левашов, за да покажа, че науката не знае нищо за естеството на рака, защото работи само с някаква част от 10 % на материя във Вселената ни. Докато за другата част не знае нищо, за тази, която се нарича тъмна материя. Тя не е тъмна, просто за учените тя представлява тъмна Индия. Но те не могат вече да отричат съществуването й, защото без нея не могат да обяснят движението на планетите по тези орбити, по които те се движат.
За да се движат  планетите по орбитите, по които се движат, те трябва да са 10 пъти по-тежки.
Николай Левашов обяснява какво представлява тази тъмна материя. Той я нарича първична материя, по-скоро за нашата Вселена първичните материи са 7 . Обяснява много неща и естеството на рака също. Без тези знания ние живеем на сляпо. Затова лекарите не знаят как да се лекува рак. Защото как можеш да знаеш как да се лекува нещо, за което почти нищо не знаеш, освен проявата му във физическия свят. Затова милиардерите продължават да умират от рак. А лекарите просто правят печалба от уплашени хора.  Лекарите са се превърнали в счетоводители. Ние за тях сме пари, източник на прехрана. Те рядко виждат зад парите хората с болките им. И ако на лекарите се дават добри пари, за да не се замислят и да ваксинират децата ни, как мислете колко от тях ще се откажат?
Дори докторът, за който споменах, е  бил натъжен, че другите от получените пари вече подменят техниката в кабинетите си, а той не може да го стори. Не иска да осакатява децата. В същност не е сигурен. Времето, през което ваксините са били изследвани, е било много малко.  Едната - 2 или 3 години, а другата - 5

# 113
Добре де, има си тема за критикуване на ваксините, защо трябва да се клонира?

Въпроса дали да ваксинирам сина си за мен не стои - отговора е АБСУРД!

Защо си мислех, че само момиченцата се подлагат на точно тази ваксина?

# 114
Добре де, има си тема за критикуване на ваксините, защо трябва да се клонира?

Въпроса дали да ваксинирам сина си за мен не стои - отговора е АБСУРД!

Защо си мислех, че само момиченцата се подлагат на точно тази ваксина?
Защото много неща не знаеш явно и затова се налага такива теми да се клонират,за да се получи ефектьт на "набиване",след като другото не работи.
Има ваксина и за момчета и те може би ще бьдат ваксинирани в най скоро време с още по голяма агресивна кампания.

# 115
Много си мил, благодаря. Ще се въздържа от набиването, обаче.

# 116
Времената не са онези от соца, когато правителството се грижеше за здравето, физическото развитие, образованието и раждаемостта на българите. Сега българите се управляват от лукави и лицемерни акционери и банкери, които вероятно даже и не знаят къде точно се намира България. Така че внимавайте с ваксините!
http://www.virtu-virus.ru/glavnaya/zhertvyi-vaktsinyi-protiv-rak … sheyki-matki.html

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 15:52 от bentybay

# 117
  • София
 Аз само искам да попитам Любо какъв точно е въпросния Левашов и откъде ги знае тези неща, които в по голния пост е публикувал?
   Като по навътре в изследванията на Левашов, можеш ли да ни обясниш накратко какви точно експерименти е провел човека, как е разбрал за изхвърлянето на тая материя от астралното тяло и прочие.

Не може да се отговори тук, защото темата е друга. Ако Ви интересува, има огледало на сайта на Николай Левашов, отчасти преведено на български. http://www.levashov.byethost16.com/

ОФ: Между другото най - добронамерено изчетох едни писания на същия Левашов. Отнасяха се до кръвните групи. Е след обстойна проверка на статистики за разпространението по различните континенти и проверки в научни сайтове повечето от информацията от Левашов беше тотално отхвърлена. Та.. не мога да кажа за всичко, но при първия и сблъсък и пак повтарям съвсем добронамерен след препоръка от приятел, четивото е основно теории неподкрепени от фактите и абсолютно свободни тълкувания.

Иначе съм противник на ваксината. Освен това ми е ясно и за корпоративните интереси, които стоят зад решението ваксината да е "безплатна". Безплатна за тези, които си я поставят, платена от всички нас, които плащаме здравни вноски. Надявам се само докато детето ми порасне да си остане по желание, а не задължителна.

# 118
  • на брега на морето
Личната лекарка на децата ми от миналата година ме гони за БЦЖ на малката, която все пропускам да сложа. Изглежда не е случайно това забравяне.
Сега си мисля дали тя (ЛЛ) няма да бъде глобена. Когато малката беше на 2.5 месечна възраст докторката спаси живота й буквално за часове и аз я боготворя. Не искам да й слагам ваксина, но и не искам лекарката да плати от джоба си. Какво да правя?

# 119
Ако ти стиска направи писмен отказ, нека глобят теб.

Общи условия

Активация на акаунт