Ваксина срещу рак на шийката на матката - плащат 3х140 лева на лекар за дете

• 24 223
  • 220
  •   1
Отговори
# 60
От рекламите ли е редно да се информирам?
Не, разбира се. Защо непременно схващате рекламата като източник на информация? Тя цели да продаде един продукт, а не да ви даде информация за него.

# 61
  • София - Рим и обратно
От рекламите ли е редно да се информирам?
Не, разбира се. Защо непременно схващате рекламата като източник на информация? Тя цели да продаде един продукт, а не да ви даде информация за него.
Ами ето, аз потърсих информация директно от лекарката, която ми я предложи. Обясни ми жената каквото можа, след което се разбра, че на собствената си дъщеря няма да я сложи (близки сме и буквално ми го пошушна). Не само защото е е неефективна срещу вирусът, виреещ по нашите ширини. На коя информация да се доверя? На професионалната или на личната, от един и същ доктор?

# 62
По-удачно е да рекламират профилактични гинекологични и мамологични прегледи.

Дали Силвия Лулчева и Юлиан Вергов действително са ваксинирали дъщерите си или просто са се продали рекламират?

# 63
По-удачно е да рекламират профилактични гинекологични и мамологични прегледи.
И кой точно да го прави? Производителите на ваксини имат интерес да ги рекламират и дори да осигуряват известно количество безплатни такива.

# 64
Като стане дума за ваксини, съм възможно най-неприятният пациент, след като синът ми разви доста сериозна реакция след ваксина. Задавам всякакви уместни въпроси и измъкнах от педиатърката на децата, че ваксината против хеп. Б наистина е безсмислено да се слага на бебета, защото имунитетът, който създава, е не повече от 15 години, а дотогава те не са рискови, но все пак изследванията сочат, че поставена в по-късна възраст, води до по-неприятни странични ефекти и затова - на бебетата, там трудно се установява връзка с ваксината, даже да има.
Та така - питайте лекарите много настоятелно като ви предлагат нещо, длъжни са да обясняват. И накрая - нито един лекар не иска да ми гарантира писмено, че детето ми няма да пострада доста сериозно (което се е случвало веднъж и затова искам гаранции), виж устни гаранции раздават щедро.

# 65
Съвсем наскоро претърпях операция свързана с това заболяване. Оперирах се в голяма, специализирана болница, говорих с много от лекарите там (не по повод ваксината), питах, разпитвах за състоянието ми. Дори нарочно повтарях и потретвах с въпроса "ама какво може да се направи?", никой не спомена ваксината. Което за мен е достатъчно показателно. Naughty
Не бих ваксинирала дъщеря си. Peace
А иначе ми е абсолютно ясно, че се прави с търговска цел... ooooh!
Профилактиката на 6 месеца при читав лекар е напълно достатъчна. Peace

# 66
Ми като ви казвам, че капитализмът е гаден? Как може да се живее смислено и интересно в свят, ориентиран само към печалбата? ShockedНали всеки гледа да измами другия, за да спечели повече?

# 67
Hear Again, аз мислех, че ми говориш за БГ.
А епидемии има въпреки ваксинациите. Както ще ти обяснят консултантите в онлайн училището за родители - в БГ има 98% покритие на БЦЖ ваксината, но има огнище на туберкулоза. )))) А сега де?. ))) И отговор не дадоха адекватен, като как се получава тази работа.
Така че, това че има заразени, не означава, че не са ваксинирани.

Това е така, но основното е да помислиш какво би било положението, ако имаше повече ваксинирани - щеше ли да има епидемия от коклюш от този размер, ако имаше повече ваксинирани деца?

За туберкулозата - дали нямаше да е по-голямо огнището на туберкулозата, ако имаше повече неваксинирани?

Ти можеш ли да отговориш на тия два въпроса с някаква сигурност? Аз бих се доверила на истински епидемиолози.

# 68
Аз не казвам, че хората на бива да търсят. Нека търсят. Въпросът е, че не само докторът лъже, Любо (като събирателен образ) също лъже.

Известни райони с неваксинирани деца има в САЩ - в Орегон, Вашингтон и други. Има епидемия от коклюш във Вашингтон в момента.

Събирателният образ Hear Again също лъже, че аз лъжа. Или използва психологичния похват.
Когато съм некомпетентен или не съм запознат с нещо или го четох отдавна, така и го пиша. Не казвах, че ваксинирането е задължително във всички Щати. Мисля, че има щати, където не е задължително, но трябва да се направи справка. Просто дадох линкове, в които НЕ АЗ направих, а САМИТЕ РОДИТЕЛИ И/ИЛИ БЛИЗКИ на умрели или осакатени от ваксините срещу рак на шийката на матката деца.

Даже за линковете написах, че съжалявам, че не ги прегледах всичките, само няколко първи. Гледах ги преди време.

Те са на четвъртата страница от тази тема.

# 69
Абсолютно подвеждащо е ваксината да се нарича ваксина срещу рак на маточната шийка. Редно е да се нарича ваксина срещу 2 щама на ЧПВ, за да няма заблуди още от началото. Простият човек веднага ще реши, че ваксината му осигурява защита срещу рак. Същото се отнася и за посланието в рекламата "ваксинирах дъщеря си, за да я предпазя от рак".

# 70
Абсолютно подвеждащо е ваксината да се нарича ваксина срещу рак на маточната шийка. Редно е да се нарича ваксина срещу 2 щама на ЧПВ, за да няма заблуди още от началото. ...

Е-е-е-е, ма виж пък как само звучи!  Crossing Arms

# 71
Абсолютно подвеждащо е ваксината да се нарича ваксина срещу рак на маточната шийка. Редно е да се нарича ваксина срещу 2 щама на ЧПВ, за да няма заблуди още от началото. Простият човек веднага ще реши, че ваксината му осигурява защита срещу рак. Същото се отнася и за посланието в рекламата "ваксинирах дъщеря си, за да я предпазя от рак".

Абсолютно съм съгласен, само против 2 щама на ЧПВ.

Тази кампания затова и странна, защото се използват различни  психологични похвати плюс това, че е добре платена, а парите са дошли отвън, а ако отчетем и факта, че лекарите тъй усърдно я рекламират, което само по себе си потвърждава, че им плащат и факта, че в Русия даже известни артисти са се съблекли голи, за да я рекламират плюс да рекламират своите тела разбира се (да не пропуснат), то само това те кара да се усъмниш в тази ваксина.

# 72
  Е нали тия два щама са най често причиняващите рак на шийката на матката?

Според мен няма какво да се демонизира ситуацията - изработили са някаква ваксина. Което е добре. Сега я популяризират, или рекламират, както искате го наречете. Да я държат в дълбока тайна ли?
 Нека хората се информират и да вземат решение, всеки си има глава на раменете, ако няма - да се съветва с медици, един, двама, трима, това е сериозно решение.
  Така е с всички ваксини.

# 73
Съвсем наскоро претърпях операция свързана с това заболяване. Оперирах се в голяма, специализирана болница, говорих с много от лекарите там (не по повод ваксината), питах, разпитвах за състоянието ми. Дори нарочно повтарях и потретвах с въпроса "ама какво може да се направи?", никой не спомена ваксината. Което за мен е достатъчно показателно. Naughty
Не бих ваксинирала дъщеря си. Peace
А иначе ми е абсолютно ясно, че се прави с търговска цел... ooooh!
Профилактиката на 6 месеца при читав лекар е напълно достатъчна. Peace

За съжаление докторите не знаят какво да ви отговорят, защото съвременната наука не разбира естеството на рака. Нищо не знае по въпроса. Може само да определи, че това е рак и че трябва да се изреже, ако още няма разсейки и това е. Но ако операцията е успешна, то лекарите пак не могат да обяснят защо  ракът често след 5-15 години се връща, защо в някои случаи не се връща. Науката не знае това. Те действат на сляпо. А единственият човек, който е обяснил естеството на рака и дори е имал медицински засвидетелствани случаи на излекуване от рак, е бил убит на 11.06.2012г. Той се казва Николай Викторович Левашов.

И за щастие, ако Ви интересува има 1 цяла книга "Същност и Разум", том 1  на Николай Левашов, преведена на български език, в която е описано естеството на рака.
http://www.levashov.byethost16.com/books.html#02

Този човек е бил убит, защото е дал на човечество знания, които ще го направят свободни, ако бъдат разбрани. И няма да им е нужна реклама и увещавания на никой съмнителен специалист. Хората сами ще разбират, какво им трябва. Но на някой, по разбираеми причини, е важно хората да бъдат тъпи. Тогава те ще схрускат всяка лъжа, защото нямат знания. А неуки хора са лесни за управление, лесно можеш да намалиш населението, без то да е разбрало.
А сега стойте и гледайте, как ще изпълзят от всяка дупка поръчковите противници на Николай Левашов, стопаните на които дори след смъртта му се страхуват от него. Защото той е оставил качествени знания и има хора, които са ги разбрали.

# 74
 Е нали тия два щама са най често причиняващите рак на шийката на матката?

Според мен няма какво да се демонизира ситуацията - изработили са някаква ваксина. Което е добре. Сега я популяризират, или рекламират, както искате го наречете. Да я държат в дълбока тайна ли?
 Нека хората се информират и да вземат решение, всеки си има глава на раменете, ако няма - да се съветва с медици, един, двама, трима, това е сериозно решение.
  Така е с всички ваксини.

Има още 15 щама от ЧПВ, причиняващи рак. А и се умира още от рак на гърдата, от рак на белите дробове, от рак на дебелото черво, дори познавах жена, която умря от рак на носа.
Чакайте, забравих да спомена и рак на костите.
Какво поле на дейността още очаква лекарите, а ние след време , ако оживеем всеки ден ще  бием по някоя ваксина, за да не гушнем    bouquet преждевременно

Общи условия

Активация на акаунт