Ваксина срещу рак на шийката на матката - плащат 3х140 лева на лекар за дете

• 24 231
  • 220
  •   1
Отговори
# 30
Тенкс и правилно предположение, харесва ми!  bouquet Simple Smile Simple Smile

# 31

Тенкс и правилно предположение, харесва ми!  bouquet Simple Smile Simple Smile
  Peace

# 32
... На кого ли да се доверя - на платения агитатор или на доброволеца. Аз избирам доброволеца Wink

На нито един от двата. На първия - заради финансовия интерес, а на втория - защото е добронамерен лаик, което го прави не по-малко вреден от първия.

Ами, правилно е, МИСЛИ САМА, виж фактите и мисли. Повечето хора днес не четат задълбочено и изобщо не мислят сами, само преповтарят чутото от приятели или чрез медии и изобщо не забелязват как от ден на ден си противоречат. Или когато има проблем, те мислят, че ако се скрият от него, като се направят, че не го забелязват, то този проблем сам ще отшуми или пък ще ги подмине.
А после се вайкат.

# 33
Какво общо имат Жириновски, планът за съкращаване на населението с 6 милиарда и ваксината, че не разбрах?
На теми, които вадят подобни екстравагантни изводи от по принцип логично звучащи постановки не им ли е мястото в Алтернативния?

Справка за неразбиращите http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%B … D1%81%D0%BA%D0%B8
Владимир Волфович Жириновски е основател и лидер на Либерално-демократическата партия на Русия, заместник-председател на Държавната дума, член на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа, 4 пъти участник в президентски избори.

Мисля, че всеки човек от Държавната Дума има достъп до информация и не се намира в Алтернативния, а на трибуна на Държавната Дума и е говорил 10 минути и никой не го е оспорил.
Например в Москва тази година се е започнало доброволно чипиране на учениците. Първият в медиите за това е започнал да говори Владимир Жириновский и после това е станало факт.

А ти, ако гледаш само бигбрадър, си в правото да вадиш каквито искаш изводи. Какво ми е зор?

Тук молбата беше да се публикуват факти за продажността на докторите. Напомням, получих информация, че докторите взимат по 420 лева за 1 човек (3 ваксини по 140 лева), на който му сложат ваксината. Ясно е, че на повечето доктори ще им е все едно какво да бият на нечие дете, щом веднага ще се сдобият с 420 лева.

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 15:38 от Liubo1

# 34
  • София - Рим и обратно

Тук молбата беше да се побликуват факти за продажността на докторите. Напомням, получих информация, че докторите взимат по 420 лева за 1 човек (3 ваксини по 120 лева), на който му сложат ваксината. Ясно е, че на повечето доктори ще им е все едно какво да бият на нечие дете, щом веднага ще се сдобият с 420 лева.
Че откъде я получи тази информация?

# 35

Тук молбата беше да се побликуват факти за продажността на докторите. Напомням, получих информация, че докторите взимат по 420 лева за 1 човек (3 ваксини по 120 лева), на който му сложат ваксината. Ясно е, че на повечето доктори ще им е все едно какво да бият на нечие дете, щом веднага ще се сдобият с 420 лева.
3.120=420 ?
Оправи си пОбликацията.  Mr. Green

# 36
Е, Дидева, може и бонус да има, де.  Laughing

[Ясно е, че на повечето доктори ще им е все едно какво да бият на нечие дете, щом веднага ще се сдобият с 420 лева.[/b]

Хайде по-леко с обобщенията от този тип. Че и ясно било.  Stop

Информация има предостатъчно, от всякакви източници. Всеки сравнително разумен човек може да вземе решение.

# 37

3.120=420 ?
Оправи си пОбликацията.  Mr. Green

Благодаря, оправих си я. И какво от това? Моята грешка в текста е нещо мижаво по сравнение с това, което може да направи всеки един родител, ваксиниращ детето си от най-добрите съображения. До кога ли ще издребняваме? А през това време някой преспокойно ще осакатява децата ни, за да взима пари за това.

# 38

Тук молбата беше да се побликуват факти за продажността на докторите. Напомням, получих информация, че докторите взимат по 420 лева за 1 човек (3 ваксини по 140 лева), на който му сложат ваксината. Ясно е, че на повечето доктори ще им е все едно какво да бият на нечие дете, щом веднага ще се сдобият с 420 лева.
Че откъде я получи тази информация?

Писах вече в първия ми пост.
Докторът се е оплакал на жена ми, че от етични съображения се е отказал да бие на децата ваксина срещу рак на шийката на матката и няма да може да смени компьютера си, както това правят другите доктори, защото получават пари за това  - 3 ваксини по 140 лева. Но той не може да рекламира ваксината, която е била изследвана само от 3 до 5 години и не е ясно какви са последствията от нея. Но е задължен да бие ваксина, ако пациентът поиска .

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 15:41 от Liubo1

# 39
Благодаря, оправих си я. И какво от това? Моята грешка в текста е нещо мижаво по сравнение с това, което може да направи всеки един родител, ваксиниращ детето си от най-добрите съображения. До кога ли ще издребняваме? А през това време някой преспокойно ще осакатява децата ни, за да взима пари за това.
Аз лично ще издребнявам винаги, когато някой който пише пОбликация и мисли, че 3.120=420 се опитва да се представи за много компетентен по въпрос, който далеч не е така прост като аритметиката и правописа ( за последния вече не съм сигурна  Mr. Green )

Цитат
Докторът се е оплакал на жена ми, че от етични съображения се е отказал да бие на децата ваксина срещу рак на шийката на матката и няма да може да смени компьютера си, както това правят другите доктори, защото получават пари за това  - 3 ваксини по 120 лева.
Повечето хора днес не четат задълбочено и изобщо не мислят сами, само преповтарят чутото от приятели или чрез медии....
Значи другите само преповтарят чутото от приятели, а пък ти от доктора, който го бил казал на жена ти.  Mr. Green Аз очаквах поне едно копие на документ с червен надпис " Строго секретно", който разкрива продажната природа на алчните лекари, пък то какво се оказа... Joy
И нали се разбрахме, че 3.120 не е 420.

# 40
Ами нека в темата се включат и други майки, чиито доктори страстно са ги агитирали да поставят ваксината на децата си. Иначе твоето твърдение увисва във въздуха или пък и ти си от хората, визирани от Жириновски - тези, които искат населението на света да понамалее.  Thinking Все пак България е на едно от първите места в Европа по смъртност, причинена от рак на маточната шийка. Годишно умират по 500 жени от това.
Ваксината е безплатна и всяка майка, ако има малко ум в главата, преди да се реши на тази стъпка ще се информира.
Във форума само преди няколко месеца имаше обширна дискусионна тема с всички плюсове и минуси.

# 41
Въпреки странния стил на Liubo1, ваксината има страшно силно лоби и от години се промотира в училищата сред ученички в гимназията, заобикаляйки се неудобният фактор родител. И ако наистина се приеме безумието деца над 16 сами да могат да вземат решения за здравето си, без знанието на родители си, нищо чудно в училищните коридори да се разкрият мобилни кабинети, където да боцкат желаещите с щедро отпуснати безплатни бройки.
Помислете си, че тук не е нормалният свят, където ваксинирането е пожелателно, а всяка нова ваксина, за която са намерени пари, влиза задължително в календара. Само сравнете ИК за набор 2003 и набор 2010, за да видите за какво става дума. 
Съмнява ме информацията за парите в джоба да е коректна. Това прилича да е цената на 1 доза, а парите за ЛЛ би трябвало да са същите като за другите ваксини - 8 лв. за манипулацията.

# 42
  ГлЮпости са това, че лекарите получават толкова пари за всеки на когото поставят ваксината. Осведомих се от три джи-пита, което може би изравнява достоверността на снесеното от доктора на жената на автора.

По въпроса за ваксината - аз не смятам да я поставям на дъщеря си, не са ми достатъчно убедителни доказателствата за  ползата от нея.

# 43

И нали се разбрахме, че 3.120 не е 420.

Е добре де, имах друга работа. Виж темата как се казва, виж първия ми пост и толкоз. Наистина, нека някой друг да напише, какво знае по темата. Има и доктори, които посещават форума. Споделих каквото научих. Пък нека и другите потърсят информация, може и  с гриф "строго секретно". Не вярвам, че има само един честен доктор в страната. Все трябва да се престраши някой и да каже истината, за да не му тежи на съвестта.

# 44
    Виж какво, сега много от докторите са дистрибутори на най-различни терапии и лекарства. Включват ги в разни курсове по хомеопатии, за да предписват илачите, канят ги по разни семинари и прочие.
  тече масирана кампания за тая ваксина, има ли полза, или не - всеки си има глава на раменете - да мисли. Но параноята ти идва малко в повече ми се струва.

Общи условия

Активация на акаунт