Първата половина мина, ще сме в пълен състав през МАРТ догодина!

• 31 066
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Тemi, аз също го гледах това креватче, но съм избрала със сигурност. Ще ми се да може да се използва по-дълго... Не знам:)
Аз посещавам училище Бебе в мола на Стамболийски. Безплатно, с много реклами, но всъщност повечето са изключително полезни. Много е приятно, има доста жени, а на всеки два месеца теглят голяма томбола с наградки:) Харесва ми, провежда се във вторник от 10 зад KFC-то. Единствената ми забележка към тях е, че са им неудобни столовете:)
Обмислям да се включа и в друго, в крайна сметка хем информация, хем приятелства се правят така:)

# 91
Здравейте отново и от мен мамчета Simple Smile

На болните пожелавам да се възстановяват бързо и само хубави мисли да ги обземат - стискам и аз палци нещата при всички да са наред.

Аз миналата седмица бях настинала жестоко, вирус  ли бе какво ли  - не знам , но определено е отвратително. Хрема, кашлица..... и всички др. възможни лошотии, но се оправих само с чай с мед и лимон, само хапване на мед, поне сама си го произвеждам и знам , че добър и само ментови дъвчащи бонбони. Не бях сигурна дали ще ми мине без лекарства , но Слава Богу успях и днес съм свежарка в службата.

Колкото до креватчетата виждам, че коментирате - ние още не сме се спряли, но на мен като че ли ми допада повече този вариант

http://www.google.bg/imgres?q=%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE+%D0 … p;tx=70&ty=29

Тези дървените ми се струват опаснички заради пречките колкото и да се обезопасяват. Какво мислите вие?

Спокоен дъждовен следобяд Simple Smile

# 92
Здравейте и от мен,изчетох ви!
Сабах и Смърфиета,прегръщам ви силно,пишете как сте! Hug
Деси,благодаря за темата,супер е.
Ние сме добре,аз на 16сти съм на преглед и ще уточним час за ФМ,нямам търпение.
Хубав ден!

# 93
  • София
това икейското легло и аз го гледах, ама в магазина, че ми хареса зеленото.
обаче тая цена е за без матрак и без нещо си друго и цялата комплектация беше към 300лв, някак ми се стори много тогава  Rolling Eyes

# 94
  • София
за креватчетата - мисля, че дървено с люлка с една решетка отпред е най-подходящо. едва ли ще се ползва супер дълго така, че не се изхвърляйте за такива които после стават на юношески легла с бюро. Лично на мен шкафчетата за повиване към тези легла не са ми удобни. А пък с много решетки е опасно за бебето да не се заклещи между пръчките (от личен опит говоря, въпреки че имахме обиколници).

# 95
Здравейте мами! Първо благодаря за темата  Wink Аз съм в 22 г.с. с термин 5 март. Чакаме момче. Исках да ви попитам няколко неща. Първо за бебчо- понеже ми е първа бременност и не съм много наясно колко е нормално да се движи бебето. Миналата седмица беше доста активен, мърдаше, риткаше. Но има дни, в които не е толкова активен, смисъл пак го усещам, мърда нещо, но е леко и малко. Мислех си дали е нормално това? Второ- кога мислите да започвате с покупките, аз честно казано все още се чудя и то от суеверие. Но си мисля, че е добре да се накупят някои неща предварително. Ако някой сподели кои са основните неща, които трябва да се купят преди раждането, ще бъда благодарна! Пожелавам на всички ви здраве и успех  Hug

# 96
Здравейте и от мен в новата тема.

На мен няколко приятелки ми препоръчаха да си взема направо кошара,защото става и за спане,после за игра.Разглеждах ги в един магазин и си харесах няколко модела,докато от легълцата само един.По принцип ми се иска да си имаме дървено легло и може би така ще направим,но да има шкафчета,защото нямам много място за багаж,а той значително ще се увеличи.Това може би е въпрос на избор за всяка майка.Тези кошарки ми се струват някак нестабилни,но пък с тези хубави цветове и шарки има голям избор.По-опитните мами да кажат кое е по функционално.

Хубав ден Simple Smile

# 97
Гледам че обсъждате детските креватчета.
http://911.bg/a2/bertoni-leglo-lyulkatrend-3021166.html Това беше креватчето за първото ни дете и се оказа най-голямата грешка.Втулките за болтовете където влизат се разбиха още в първите 6 месеца.Скрина който ставаше и за повиване не съм го използвала защото ми беше доста висок.След като свалихме люлката и направихме леглото на юношеско дъската се разцепи на две,а шкафчетата изпаднаха от релсите.
Разбира се това е моето мнение всеки си преценява какво да си вземе.

# 98
  • Варна
Bella привет при нас, в нашата предходна тема имаше няколко публикувани списъка с нещата от първа необходимост при новородено....къде по подробни, къде по съкратени, но надълго и широко мамите с опит обясняваха за това. Така че ако искаш надникни там и може да си копираш разни списъци. Аз ще изчакам до 7я месец и тогава евентуално ще купя разни неща. И аз като при теб може би от суеверие но малко не ми се купува на този етап.
Иначе оглеждам и се интересувам от всичко за което тук говорим...ето напрример за детските легла. Аз лично харесввам дървените легълца, и оглеждам в нета разни такива варианти...има много симпатични легълца особено в чуждите сайтове. Една приятелка взе кошара с люлка, и каза че не било много практично и люлката почти не я ползва, защото започне ли да плаче люлката не спасявала положението Simple Smile. Така че най вероятно екстрата люлка към леглото ще я прескоча.

# 99
  • Стара Загора
Вчера бяхме с мъжото в мола и разгледахме магазина на Чиполино.Хареса ми една кошарка ,подобна на тази на алекс23.Струва ми се удобна,а аз попринцип съм ниска и шкафа за повиване ми беше добре на височина.Относно кошарите с люлка,моя приятелка ме посъветва да е с механизъм за люлеене.Бях се насочила към преносимите кошари попринцип

# 100
Здравейте коремчета Simple Smile как сте в този дъждовен ден?Аз да се похваля,днес бях на ехокардиография+ФМ при Томова и съм много доволна Simple Smile Видяхме си беба,всичко е наред със сърчицето и всичко органи.Най-накрая разбрах и аз с каква плацента съм-предна,високо стои.Видяхме само профила на бебка,защото така и не се размърда достатъчно за да имаме подходящ ъгъл..

Аз съм харесала 2 легълца,но едното е 650 лв без матрак:( и е сигурно,че няма да е то.
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 527/products_id/2

това от снимката е на една моя позната,но не знам каква марка е:)Чакам да провери в магазина.

Hug

# 101
Galetо, благодаря за отговора, може би и аз ще поизчакам до седмия месец  Wink

# 102

Момичета използвах точно това легло за синът ми.  Може да се ползва до 3 години.  Ние го ползвахме до 2г.  Препоръчвам ви го, супер удобно е.  Плоскостта върху която се слага дюшека има 3 нива.  Колкото по голямо детето, по ниско се смъква.  

Имам и това, но го ползвам в хола и ако пътуваме.  Лесно сгъваемо е лесно се мъкне насам натам.

# 103
ROSAURA за кашлицата пробвай сиропа на DR.THEISS. Много помага и успокоява...

Личната ми предписа Tussavit - Растителен с мащерка и живовляк, пише че е ок за бременни и кърмещи мами. И 3 дни ще съм си вкъщи Simple Smile
А какъв ужас преживях днес в дъжда и реките, леещи се в центъра не  е истина  Shocked

# 104
  • бургас/софия
По повод креватчетата и аз се разрових да намеря това, което купихме за племенника. Аз много го харесвам, магазина беше на Симеоновско, оказа се че ги правят в БГ, но за Гърция:

http://www.pierro-baby.gr/site/xPage.asp?page=detailview&CID … CID=9&PID=574

не знам нашето има ли подвижни крака, но никога не сме ги слагали, едната дървена преграда се смъква надолу, май може и да се маха..
тези подвижните много не ги харесвам, най-вече визуално са ми много найлонови.. ние и такова имаме вкъщи, но племенника отдавна не спи в него, често му засядаха ръцете/краката между меката стена и матрака.. но пък е доста по-евтин вариант и може да се помисли..

Общи условия

Активация на акаунт