Дискова херния - 5

• 164 223
  • 740
  •   2
Отговори
# 540
Благодаря ви за отговорите и информацията!

ЯМР бидейки по прецизно изследване от КТ означава ли, че могат да излязат по-големи мизерийки от 2-е протрузии?

Пуснах едно търсене в настоящата тема и в заглавния пост погледнах, но не видях препоръки за това къде е най-удачно да се направи ЯМР. КТ ми е от ВМА - пак там ли?

Също ме заинтригува английският масажор, постнат от Troy. Възнамерявам да го поръчам.

# 541
Дали ще са малки хернии или по големи определено няма никакво значение за теб, освен в случаите когато искаш да се похвалиш колко са ти големи херниите, пък и лечението е едно и също  Mr. Green
Колкото за машинката, поне на мен ми върши идеална работа. Много често болките в кръста са в резултат на мускулен спазъм който е предизвикан от неправилната стойка, която пък е компенсаторен механизъм заради дископатията и машинката релаксира мускулите и облекчава болката.

# 542
Тези машинки наистина вършат работа.и аз си взех ТЕНС,ама друг =немски.Открих други комбинирани със стимулатор,ама ще видя кога ще си поръчам,транспорта идва скъпичък.Най-добре е някой като си идва от Англия да го донесе.
http://www.win-health.com/neurotrac-rehab.html
http://www.physiomedical.co.uk/neurotrac-tens-machine/neurotrac- … gram-tens-machine
Има ги и по други сайтове.
От този сайт пък могат да се купуват на едро с отстъпка http://www.physioshop.co.uk/5-pack-of-powertens-tn20-digital-dua … tens-machine.html  този ТЕНС специално има и режим с монофазна вълна,който може да се ползва и за йонофореза(предполагам)

# 543
В Англия има фирми превозвачи и така се пести от доставка. Продуктът се изпраща на адреса на фирмата превозвач и се заплаща тази доставка само, а отделно понякога до английски адрес няма доставка. Вече от Англия до БГ се заплаща доставката на превозвача, която ако не се лъжа беше около 1паунд за килограм.

# 544
Е аз не съм спортист във фитнес зала...Едно е да направи100 коремни,друго 20-30....Аз споделям какво съм правила и ,че е дало резултат... LaughingУточних че пресите са със свити колене ....Едното ставане след операция..рязко напред....без усукване  и наместване...до седнало положение...Другото го обсъждахме преди дни с края на леглото и пущането на краката при което ставането е пак изведнъж...То по та я логика,при всяко ставане трябва да имам лекарски екип под ръка...Пък да не говорим ,че можем да се схванем и по време на секс  Laughing...и това трябва да се включи в забраните.... Laughing

# 545
Е аз не съм спортист във фитнес зала...Едно е да направи100 коремни,друго 20-30....Аз споделям какво съм правила и ,че е дало резултат... LaughingУточних че пресите са със свити колене ....Едното ставане след операция..рязко напред....без усукване  и наместване...до седнало положение...Другото го обсъждахме преди дни с края на леглото и пущането на краката при което ставането е пак изведнъж...То по та я логика,при всяко ставане трябва да имам лекарски екип под ръка...Пък да не говорим ,че можем да се схванем и по време на секс  Laughing...и това трябва да се включи в забраните.... Laughing

Дори и 20-30 биха навредили ако се направят неправилно и свитите колене определено не те предпазват от това. Отделно че 20-30 коремни преси няма да дадат абсолютно никакъв ефект Wink ако искаш да не си докараш нови проблеми забрави за резки движения и ставане изведнъж Wink Ще помоля да не се дават некометентни съвети, които могат да навредят на другите .

# 546
Здравейте от мен.Ще помоля някой ако има излишна 1 кутия Дискус,да ми продаде.Поръчала съм 3 кутии на Булка Марулка но докато пристигнат ще хвърля топа.Трябваше да си бия третия курс февруари,но немога да дочакам ,вия като вълк четвърти ден вече.Веднага след като пристигнат ще ги върна и транспортните ще са за моя сметка по връщането.Добре ми действат но явно не трябва да чакам 2 месеца до следващия курс.С втория пак така се получи и трябваше да ги бия по рано.
Знам че всички в тоя форум са в моето положение,но ако някой се е презапасил ще съм благодарна,веднага като пристигнат моите ги връщам.
И аз сега си поръчах повече ,ама парен каша духа.

# 547
 Troy , ами то всеки сам за себе си и преценя чии съвети да слуша...До сега никой не се е оплакал от мен....ти май си първата........Аз споделям какво са ми препоръчали и какво  съм правила ....
Ти в качество на каква определяш ,компетентността на другите ..не ми е ясно....Професор ли си или доцент....че ги разбираш нещата в същина  Wink
Ами за моя радост не съм си докарала проблеми ....Спазвам това което са ми показали и препоръчали.То всички разбрахме ,че и на лекарствата си най-компетентна и на гимнастика....Всичко ти е най -най....пък в крайна сметка не си се отказала да търсиш алтернатива....И операцията ти е тема табу....
Не съм останала с впечатление,че точно ти даваш някакви цени и подходящи съвети на присъставащите тук.... newsm78 .Сори....
Резки усукващи движения не се препоръчват....но ставането от легнало  до седнало положение е точно това....стягаш кръста и се изправяш...изведнъж....
Аз ти предлагам да пуснеш твоя тема/не че тая е моя/,с твои правила,където ти ще даваш цените си съвети...Ще предлагаш твоите идеи и алтернативи и ще "изискаваш "от пишещите да се придържат към ТВОИТЕ ТВЪРДЕНИЯ...Това тук е форум....и всеки пише каквото сметне за необходимо...и то без да дава оценки и квалификации на другите.....
Извинявам се на всички за отклонението.....  bouquet

# 548
Пропускаш факта, че докато аз имам нужното образование и знания в тази област и съветите ми са професионални, то ти си само един лаик.
Ставането от леглото става чрез леко претълкулване на една страна ,  спускане на краката на земята и повдигане на тялото! Никой физиотерапевт няма да препоръча ставане като твоето!
Колкото за мен не се безпокой Wink отдавна съм намерила алтернатива за себе си Simple Smile От близо  3 години нямам никакви проблеми и не се пазя какво ще вдигна  Mr. Green

# 549
Ами много се извинявам,че професионалист като теб е стигнал до изява точно в нета. Забеляза ли сме че сте такъв  Wink И си мисля,че мястото където трябва да покажеш знанията,професионализма си и компетентността  си ..не е тук.Може би трябва да си отвориш и кабинет.....в случай че нямаш де.  bouquet
Ами аз вече 5 нямам...и то благодарения на неща които ти отричаш...като възможни....
Лек и безболезнен ден  Naughty

# 550
на мен пък ми трудно да сядам. иначе не трябва да усукваш кръста .аха е права

# 551
# 552
нормално ли е след йонофореза с Нивалин да ми се обостри болката в кръста? ден първи ми е днес. миналата седмица лежах в нас и дали от лежането, но кризата взе да затихва и даже се замислих да не правя физиотерапията, да не се разбутам, но викам си, заради крака ще я правя и хоп - от каквото се опасявах  ooooh!

# 553
Ами много се извинявам,че професионалист като теб е стигнал до изява точно в нета. Забеляза ли сме че сте такъв  Wink И си мисля,че мястото където трябва да покажеш знанията,професионализма си и компетентността  си ..не е тук.Може би трябва да си отвориш и кабинет.....в случай че нямаш де.  bouquet
Ами аз вече 5 нямам...и то благодарения на неща които ти отричаш...като възможни....
Лек и безболезнен ден  Naughty

хахахах ти сериозно ли ? и какво съм отричала операциите ли ? пропускаш факта че операциите не се препоръчват на всеки. Има си строги индикации за операция и ако ги няма или има съпътстващи проблема усложнения никой няма да ти я направи.

Бобис, ти май само колкото да си на контра Simple Smile къде го видя това усукване и искаш да кажеш че сумати доктори грешат и аха знае по добре от тях ? става се леко се обръщаш леко на една страна и няма никакво осукване !
гледай и се учи ! срамота е в днешно време да има толкова информация ,а ние да си говорим врели некипели ...
http://www.youtube.com/watch?v=ZgDKqQ1rmhk

и забележи :

Цитат
Правилното ставане от леглото е важен елемент от ежедневната двигателна активност, което осигурява щадящо натоварване на гръбначния стълб особено при наличие на гръбначни заболявания. Трябва да се избягва внезапното скачане, внимателно да се сяда в леглото със спускане на стъпалата върху пода под прав ъгъл.

Последна редакция: пн, 21 яну 2013, 16:27 от Troy

# 554

О не изобщо не съжалявай, защото явно тази информация трябва да се поставя редовно заради такива просветени като аха ....

Общи условия

Активация на акаунт