Новите ни козметични похождения 32

• 51 945
  • 716
  •   1
Отговори
# 525
  • Стара Загора
шампоан,балсам и маска .
Heart Eyes

# 526
  • София
Bettie Page, може ли да кажеш откъде е червилото на p2?
От немски DM, тук не се предлагат, за съжаление. Купих си няколко цвята, доста са приятни.
Още няколко неща от последните дни, които бях забравила:
Скрит текст:
, , , ,

# 527
Мацки, абе за червилото с Грация - като се поразрових в нета, точно това червило, в този нюанс и тази опаковка се е предлагал като gift with purchase преди 2-3 години... И май-май ще е с изтекъл срок на годност... Ама не знам - някой взе ли го вече, как мирише?
Аз го купих. Червилото е от редовната им колекция и винаги подаръчните неща се продават не в оригиналната си опаковка, а в зелена такава. Червилото не мирише на нищо, както всички червила на Клиник. Хубаво е, стои като глос с лек кафяв отенък. Не е впечатляващо, но си струва. В гилзата е много тъмно, но на устните е по-скоро в нюд гамата. Има отблясъци и стои мазно.

# 528
  • Варна

Navigate Her (207A)           Tour De Finance (212A)           Orange Its Obvious

# 529
Мацки, абе за червилото с Грация - като се поразрових в нета, точно това червило, в този нюанс и тази опаковка се е предлагал като gift with purchase преди 2-3 години... И май-май ще е с изтекъл срок на годност... Ама не знам - някой взе ли го вече, как мирише?
Аз го купих. Червилото е от редовната им колекция и винаги подаръчните неща се продават не в оригиналната си опаковка, а в зелена такава. Червилото не мирише на нищо, както всички червила на Клиник. Хубаво е, стои като глос с лек кафяв отенък. Не е впечатляващо, но си струва. В гилзата е много тъмно, но на устните е по-скоро в нюд гамата. Има отблясъци и стои мазно.

Ясно, просто не го намерих с по-скорошно инфо, иначе го имаше в няколко блог-поста от 2010та с такава опаковка. Надявам се да си е ок. А като текстура - божествено балсамести са тези червила  Peace

# 530
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Доста интересни има, особено един на Есте Лаудер на цена 195 лева, включващ палитра с 18 сенки, палитра с 4 ружа, 3 червила, глос, спирала, молив, почистващ лосион и всичко това в страхотно куфарче от тъмно червена кожа.
аууу, точно за нея ми бяха изпратили на мейла известие, но от щатския сайт. Чудех се дали по бг ще е я има  Heart Eyes

Куфарчето Ultimate Color ($58.50 with any fragrance purchase.) http://www.esteelauder.com/products/10335/Product-Catalog/Makeup … -Color/index.tmpl

# 531
  • София
цвета по средата
rouge и mirage

И от бебешката серия на Лили мляко за тяло и олио и две четки за сенки.

Официално приключвам с козметичните покупки поне до към средата на декември, защото се затрупах Crazy

# 532
Ето това са мойте козметични похождения  Peace
...
Тази тема ми дойде много добре, благодаря ви дами!  bouquet

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 15:22 от bubanka

# 533
Изборът на козметика е индивидуален, но правилата за рекламата във форума важат за всички.

# 534

ето това е попадение Simple Smile  страхотен душ гел за тяло - натурални съставки, без необходимост от нанасяне на лосион за тяло след това. И опаковката е уникална!

# 535
Преди малко забърсах:
x2 Laughing Whistling

# 536
bubka:), според ФБ страницата на вносителя можем скоро да ги очакваме и по нашите магазини.. Но мина вече доста време откак го обявиха newsm78 Все пак аз бих изчакала още малко Peace

~Étoile~, как намираш глоса на Катрис? Търся си нещо да ми замени любимия ми Water Flash на Манхатън, понеже се развали за нула време Sick

# 537
  • София
С молба към момичетата, сдобили се с лилавия лак от серията Здрач на Есенс да публикуват снимка как изглежда на нокти. Много му се чудя все още.

# 538
Пух,дано PeaceЩе чакам тогава...
От днес поръчка на тази маска в комбина с една невероятна съфорумка:

И още една нова радост за моята коса:

# 539
  • София
~Étoile~, как намираш глоса на Катрис? Търся си нещо да ми замени любимия ми Water Flash на Манхатън, понеже се развали за нула време Sick
Не е лепкав , заради което вероятно е и доста нетраен, четката не е от най-удобните, иначе страшно ми харесва как седи на устните. В общи линии става, но не бих го купила пак.

bubka:), как ти се струва крема за къдрици?

Общи условия

Активация на акаунт