Новите ни козметични похождения 32

• 51 950
  • 716
  •   1
Отговори
# 510
L2 fiberceutic
opi i have a herring problem
opi russian navy
Opi skyfall (james bond mini collection
pupa holographic sky blue

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 10:15 от tochica11

# 511
grrrl  malvinka88 страхотна е маската; имах пробичка от нея и останах очарована - ползвах я самостоятелно и веднъж с еликсира в нея и косата ми стана идеално хидратирана и подредена, не отежнява и има страхотен и траен аромат  Peace мога да пратя пробичка  Hug

Hug Благодаря за бързата реакция, току-що я поръчах. Иначе съм дългогодишен фен на еликсира  Heart Eyes

# 512
Момичета,от цветните пигменти само 4 цвята ли се предлагат в Лили?Защото в нета гледам са доста повече:
http://www.essence.eu/index.php?id=2176&L=0

Тези които се предлагат в момента в Лили са от лимитирана колекция и по принцип са само четири цвята. Тези, които ти си показала изобщо не са идвали в България.

# 513
Много благодаря Hug Жалко,харесала съм цветове които тук ги няма Confused Ще търся в чуждите сайтове Peace

# 514
Ако някои се интересува от тази база на Кларинс,
Скрит текст:
от 01.12. в Дъглас ще пускат разни сетове, между които и един, който включва малка опаковка на базата (достатъчна за дълго време според мене), спирала на Кларинс и някакъв продукт за очи, като всичко е в хубава чантичка. Цената е като редовната цена на спиралата - 47 лева. Има и друг сет на цена 52 лева пак в чантичка, включващ горната база в цял размер, тази база и този продукт за изглаждане на устни.
Скрит текст:
Дадоха ми едно списание онзи ден, в което сега виждам всичките сетове. Доста интересни има, особено един на Есте Лаудер на цена 195 лева, включващ палитра с 18 сенки, палитра с 4 ружа, 3 червила, глос, спирала, молив, почистващ лосион и всичко това в страхотно куфарче от тъмно червена кожа.  Heart Eyes

# 515
grrrl  malvinka88 страхотна е маската; имах пробичка от нея и останах очарована - ползвах я самостоятелно и веднъж с еликсира в нея и косата ми стана идеално хидратирана и подредена, не отежнява и има страхотен и траен аромат  Peace мога да пратя пробичка  Hug

Hug Благодаря за бързата реакция, току-що я поръчах. Иначе съм дългогодишен фен на еликсира  Heart Eyes

Откъде я поръчвате?  Rolling Eyes

# 516
  • София

Откъде я поръчвате?  Rolling Eyes
От енцо  Peace

# 517
  • Пловдив
Ако някои се интересува от тази база на Кларинс,
Скрит текст:
от 01.12. в Дъглас ще пускат разни сетове, между които и един, който включва малка опаковка на базата (достатъчна за дълго време според мене), спирала на Кларинс и някакъв продукт за очи, като всичко е в хубава чантичка. Цената е като редовната цена на спиралата - 47 лева. Има и друг сет на цена 52 лева пак в чантичка, включващ горната база в цял размер, тази база и този продукт за изглаждане на устни.
Скрит текст:
Дадоха ми едно списание онзи ден, в което сега виждам всичките сетове. Доста интересни има, особено един на Есте Лаудер на цена 195 лева, включващ палитра с 18 сенки, палитра с 4 ружа, 3 червила, глос, спирала, молив, почистващ лосион и всичко това в страхотно куфарче от тъмно червена кожа.  Heart Eyes

Много ценно инфо. Със снимки ли е брошурата или? Сенките на ЕЛ съм чувала, че не са особено пигментирани, но пък това с куфарчето е  Heart Eyes , както и предните две оферти мисля, че не са за изпускане , ако на някой му е нужна база.  Crazy

# 518
Да, всички оферти са със снимки и подробно описание. Има и две на Ланком със спиралите Hypnose Drama и Hypnose Doll Eyes с добавка черен молив и двуфазен дегримьор на цена на спиралата. Също и със спирали на Клиник. Има и много сетове с парфюми и бяла козметика.  Simple Smile

# 519
  • Сливен
Момичета, имам въпросче, и мисля, че тук ще ми дадете отговор  Simple Smile

Много харесвам такъв цвят червило http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/579021_54792857855 … _1725315425_n.jpg

Да ми помогнете в търсенето ми  Blush

Благодаря предварително   bouquet

# 520

Благодаря!   bouquet Ще погледна.  Simple Smile

# 521
Ей, Жаки, честити метеорити  Flutter Това са Драконите, нали  Grinning
Гледам и пудрата си я намерила най-после  Mr. Green Хареса ли ти?
Мерси Веси Hug Драконите са Simple Smile
Пудрата на Есенс още не съм я пробвала, но както ти каза ми е най-скромното златно Grinning

# 522

Дадоха ми едно списание онзи ден, в което сега виждам всичките сетове. Доста интересни има, особено един на Есте Лаудер на цена 195 лева, включващ палитра с 18 сенки, палитра с 4 ружа, 3 червила, глос, спирала, молив, почистващ лосион и всичко това в страхотно куфарче от тъмно червена кожа.  Heart Eyes

аууу, точно за нея ми бяха изпратили на мейла известие, но от щатския сайт. Чудех се дали по бг ще е я има  Heart Eyes

# 523
Мацки, абе за червилото с Грация - като се поразрових в нета, точно това червило, в този нюанс и тази опаковка се е предлагал като gift with purchase преди 2-3 години... И май-май ще е с изтекъл срок на годност... Ама не знам - някой взе ли го вече, как мирише?

# 524
Момичета, имам въпросче, и мисля, че тук ще ми дадете отговор  Simple Smile

Много харесвам такъв цвят червило http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/579021_54792857855 … _1725315425_n.jpg

Да ми помогнете в търсенето ми  Blush

Благодаря предварително   bouquet

MAC, Driven By Love: http://www.temptalia.com/mac-styledriven-pro-longwear-lipglasses … os-reviews-part-1

Май че е подобно, тъкмо оня ден го видях при Темпталия по случайност...

Общи условия

Активация на акаунт