ХИТОВИ романтични РУСКИ филми и сериали 2 тема

• 126 600
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
И на края 30 минути с Александр Розенбаум и неговите  Одесские песни

# 196
# 197

Желая ви хубав ден и добро настроение !!!

[/size]

# 198
Привет!!!

Желая хубав ден на всички!

Момичета,  newsm78 модна тенденция ли е сред сериалите в последната серия да претупат нещата. Снощи приключих с Одеса - мама и точно това се слиучи, в последните 20 мин. смотаха материал за 5 серии. Като цяло сериалът ми хареса - имаше от всичко по малко и криминални структури (война между групировки), и одеситски евреи и любов и КГБ (е ЦРУ-то го бяха изтървали  Joy Joy Joy) По моя преценка Катя Гусева беше по-добрата играеше бивша изгора на Дима, но сега свързана с подземния свят. Като одески прокурор Дима Дюжев го даваше много сериозно  - с каменно лице, как пък се не усмихна 12 серии, което не ми хареса.
Сериалът се гледа леко и увлекателно. 

# 199
Много са популярни филмите на тема Моята голяма ....... сватба , а аз имам предложение за   Моя большая армянская свадьба/Моята голяма арменска сватба (2004 и само
4 серии)
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=82194 на този адрес го има с БГ субтитри и иска регистрация

а тук е без субтитри
http://limafilms.ru/news/moja_bolshaja_armjanskaja_svadba_2004/2011-02-28-3155

В комедията са се снимали Мурад Янибекян, Эльвира Болгова, Родион Нахапетов, Наталья Андрейченко, Марат Башаров, Мария Шукшина, Карен Бадалов, Армен Джигарханян, Евдокия Германова, Агнесса Зелтыня

Откъс от 1-ва серия

Приятно гледане и още веднаж хубав ден  Laughing Laughing Laughing

# 200
Момичета докато не се потвърди информацията ,считам засега да не се появява.

Последна редакция: сб, 17 ное 2012, 14:32 от kukumber

# 201
   Кукумбар , това да не е някаква шега ?  newsm78 newsm78

Мъжът на семейната снимка Алексей ли е ?
Кравченко го запомних от сериала " Спецназ" и си спомням , че четох разни неща за него- имаше син и чакаше второ дете. После май се разведе ?

# 202
 smile3501 smile3501 smile3501  на многодетните родители

# 203
  Кукумбар , това да не е някаква шега ?  newsm78 newsm78

Мъжът на семейната снимка Алексей ли е ?
Кравченко го запомних от сериала " Спецназ" и си спомням , че четох разни неща за него- имаше син и чакаше второ дете. После май се разведе ?
Спецназ е поне от преди 10 години - Тогава той 2 и тя 2 и 7 общи за 10 готини  ето ги 11 деца  Joy Joy Joy

# 204
   Натали , от два дни съм приготвила един анекдот за БЕЗРУКОВ - пиша без превод , за да не му се загуби солта.

Сергей Безруков когда весной ходит в лес за березовый сок , не втыкает в деревья трубки.Он читает  им Есенина и они сами плачут ему в банку.

# 205
    Кравченкови  да продължават все така   ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant

# 206
  Натали , от два дни съм приготвила един анекдот за БЕЗРУКОВ - пиша без превод , за да не му се загуби солта.

Сергей Безруков когда весной ходит в лес за березовый сок , не втыкает в деревья трубки.Он читает  им Есенина и они сами плачут ему в банку.
Joy Joy Joy Страхотно
Ата, Надин беше пуснала видео с едно хлапе дето страхотна пародия на Безруков правеше. Самият той се търкаляше от смях в публиката

# 207
    Кравченкови  да продължават все така   ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant
#Sniper  демографския проблем на Русия

# 208
Момичета докато не се потвърди информацията ,считам засега да не се появява.

E-e-e, аз пуснах сватба, ти бебета  Cry Cry Cry пък после ги криеш

# 209

Общи условия

Активация на акаунт