Любители на Котки Тема 67

• 36 785
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Направо се размазах от толкова пухове! Crazy Всички са разкооошниии! Heart Eyes
Порастнали са много и Маша, и Моли (личи на фона на мънанката Кира), а Гарфилдчо  Crazy ... ох един път да ми падне само в ръчичките! То са коремчета, то са бутчета, то са пухкави опашчици! Heart Eyes Пък колко ме очарова една космата мишница с един скакалец до нея! Heart Eyes Ами клюкарките, направо ми идва да се присъединя към тях! Laughing
Момичета отвъд голямата вода, дано ви отмине тоя ураган, или поне да не ви удари много! Praynig Не мога да помогна, ама мога поне да си платя данъка. Wink
Един уникален кадър - Сиско натиснал татко си
А тук - обичайното състояние - Сиско натиснат от някоя от каките
 Натиснат, натиснат, ама ноктите са винаги навън Laughing . На мама гепардчето! Laughing

# 31
  • Варна
Ние днес сме си вкъщи заради урагана...
Дидитка, МисНели, Феичка, дано мине и замине без поражения!  Praynig Пишете как сте! Hug

Маша на Бу много е пораснала! Heart EyesЧуждите котки много бързо растат!  Grinning

Росченка, спогаждат ли се Моли и Кари?  Praynig Мил, красив тандем са.

Сискоооо smile3508

Забравих да напиша, че днес водихме Мила на лекар. Добре се е възстановило момиченцето. Малко ще остане кривокрачка, ама туй да е проблема. Много благодаря на лекарката, че ми даде рентг. снимка на Миличка, че иначе трябваше да правим нова. Добре се е погрижила да я вдигне на крака Heart Eyes, но причината е неизвестна. Продължаваме с невробекса засега.

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 19:50 от Стейси Грей

# 32
Данък и от моето попораснало момиченце! Heart Eyes

И едно клипче от тази вечер.

# 33
  • Варна
Бижу, не мога да откъсна поглед от Бианка! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А между другото, някой ако търси бяло котенце, мога да съдействам! Wink Имам нещо предвид- една белушчица от Варна търси дом.

Скрит текст:

# 34
  • Пловдив
Здравейте, да се представим и ние с нашата писанка. Казва се - Момиче. Най-много обича са си почива на слънчице. Нямаме предпочитания за позата, важното е никой да не ни притеснява. А когато слънцето залезе влизаме в ролята си на пазителя на домашните компютри. И тя като много други пухчета си пада по кашончета и колкото са по-малки, толкова по-добре. И понеже сме в очакване на зимата си пробваме зимните аксесоари.

# 35
  • In a surreal moment!
Ох, Боже, Пловдив е пълен с много сладки котета!
Това Момиче е много сладко момиче, еййй  Grinning Heart Eyes

Пред болницата има супермаркет и ресторант, съответно и контейнери за боклук с постоянно живущи котешки банди под, над и вътре. Едно сладурче, таз годишна реколта, сиво на бели петна ...или обратното  Whistling  тръгна няколко пъти след мен... Ох...аха да стане мамин Желко...  Embarassed
Ако, утре на тръгване, пак го видя....не знам ...

пп Момичета, много ви благодаря, създавате ми такива положителни емоции и островче на Човещина...Благодаря!  Heart Eyes Hug  bouquet

ппп  Дичата тази вечер извънредно и непланирано са сами...ох, дано се опазят и не правят глупости! Praynig

# 36
  • София
Пред болницата има супермаркет и ресторант, съответно и контейнери за боклук с постоянно живущи котешки банди под, над и вътре.

Teзи ги познавам  Wink. Поне миналогодишната реколта, защото 2-3 пъти ядохме в ресторанта.  Grinning

ИКСИ, днес преди обяд минахме край болницата и се сетих за теб.  Hug

Ех, че хубаво Момиче се е появило! И хубава шапка си има! Мъро ще ѝ завиди.  Wink

След 2 дни в Пловдив, Мъро не се откача от мен. Поне 3 часа служех за котешка подложка.  hahaha  Накрая се схванах напълно и го изгоних.  Laughing

Всички "данъци" са чудесни, а и все по-хубави стават.   Hug

# 37
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Забравих да напиша, че днес водихме Мила на лекар. Добре се е възстановило момиченцето. Малко ще остане кривокрачка, ама туй да е проблема. Много благодаря на лекарката, че ми даде рентг. снимка на Миличка, че иначе трябваше да правим нова. Добре се е погрижила да я вдигне на крака Heart Eyes, но причината е неизвестна. Продължаваме с невробекса засега.

Стейси, мислех че се знае какъв е бил проблемът! Shocked А като прочетох това останах с впечатление, че няма точна диагноза. Какво ѝ има всъщност?

# 38
  • Варна

Стейси, мислех че се знае какъв е бил проблемът! Shocked А като прочетох това останах с впечатление, че няма точна диагноза. Какво ѝ има всъщност?
Професорке, аз не пропуснах да се пококоря на рентг. снимка, ама като не разбирам! Лекарката беше доволна, че няма проблем с отделителните функции, а причината за временната парализа на задни крака- кой знае какво му се е случило на котето! Хапано от куче ли е, ритнато ли е...а може би рахит. На снимката определено има асиметрия на задните стави(предните са криви, може би защото е носела цялото тяло известно време), но важното е, че Мила е на крака( а е била намерена влачеща се на предни), играе, даже предизвиква Женя да си играят. А само ако знаете Мила как се зарадва след прегледа, че е у дома- яде, игра, тигели из стаите.  Heart Eyes

# 39
  • на брега на морето
Накрая се схванах напълно и го изгоних.  Laughing

Ах, ах,  Joy Милият Мъро  Joy

Жаве, какво ви е на крачето? Знам за петното на гушката, ама за лапката не съм чела.

# 40

Росченка, спогаждат ли се Моли и Кари?  Praynig Мил, красив тандем са.

Ами те са заедно за по 2 дни седмично ( уикендите)... та не мога мн да преценя, но Моли се притеснява от присъствието на Кари и й ръмжи:) Дребната е досадна и върви по нея като скачен съд й е Simple Smile)) В момента, когато Моли замахне да я шляпне, Каринка ляга в поза 'предавам се' Simple Smile)) Сладки са заедно Simple Smile
Браво за Мила, радвам се, че се е възстановила добре  Hug

Добре дошли на Pretelina и красавицата Момиче Simple Smile   bouquet

# 41
  • ГО
Добро утро!
Мойта Фуфа, тази сутрин си направи обиколката на апартамента, в стил реактивен самолет, и съм вече спокойна.

# 42
Ау, значи вчера как се ядосах, ама бързо ми мина - имах само едно успешно отгледано цвете - палма и познайте дали още го имам  Crossing Arms ooooh! Направо му е разказала играта... и понеже е станала голяма беля, включително се е научила да се спуска с пуснати нокти по кожата на дивана  #Cussing out, вече ѝ е забранено да седи в хола сама. като ни няма вече е пусната само в нейната си стая (дрешникът ни), коридора и банята. По стаите има да взима вече, страшни бели измисля.

А вчера бях на защита на магистърска теза и беше затворена в банята, докато изляза, защото скача по краката, а имах само един чорапогащник  Mr. Green Пуснах я и беж да ме няма през вратата  Whistling

# 43
Благодаря за новата тема.
Много сте полезни  Hug и забавни  Mr. Green

# 44

Жаве, какво ви е на крачето? Знам за петното на гушката, ама за лапката не съм чела.
Дали мен питаш, Котьо? Rolling Eyes
Пакетирана и е лапката, за да не чеше петното на гушката.

Общи условия

Активация на акаунт