Пазаруване от enzo.bg (4)

• 133 530
  • 767
  •   1
Отговори
# 15
Възползвайте се от ужасните предложения на GOLDWELL!

Ей на това му се вика нетрадиционен похват. Умеят хората да си рекламират стоката, сега ще се изтрепем да поръчваме, за да проверим дали наистина са толкова ужасни продуктите  Laughing.

# 16
  • София
Парфюмите ме съмняват вече, в началото нямах притеснения. Ще поръчвам други продукти, но ентусиазмът ми изчезна.

# 17
  • София

Ползвала съм шампоан и балсам за обем на GOLDWELL и са ужасни действително  Laughing

# 18

Ползвала съм шампоан и балсам за обем на GOLDWELL и са ужасни действително  Laughing

Mеко казано ужасТни. Бабълче проявяваш толерантност  Laughing  Hug

# 19
  • в 1001-та нощ
на мен хидратиращият балсам много ми хареса  Laughing

# 20
  • София
Бързах като писах предния пост,не се доизказах,аз вече мноооого рядко поръчвам от сайта,главно Тиджи и Лореал Професионел,на другите неща безсрамно им вдигнаха цените,чак прекалиха.
 По отношение на оригиналността на продуктите нямам съмнение,един парфюм съм си поръчвала 100 % е оригинален,познавам много добре аромата.

Mеко казано ужасТни. Бабълче проявяваш толерантност  Laughing  Hug
Разбира се  Mr. Green Laughing

# 21
Имам съмнения за една маска на Керастаз. Цветът и ароматът се различават леко от купена от доказано място, в консистенцията има ограомна разлика, забелязвам и разлика в усещането върху косата си... Надали ще поръчам пак от там.

А за парфюм изобщо не бих рискувала, а и който и да съм загледала ми е бил по-евтин в безмитните по летищата.

# 22
  • София-Лагера
Всичко,което съм поръчвала е било О.К., включително и парфюм!
И с моите поръчки всичко е било Ок.
Да се надяваме ,че и занапред ще е така.

# 23
  • София
Аз гласувах "по-скоро не"
заради всички коментари за парфюми, а и винаги са ме съмнявали парфюмите, заради продажбата на тестери, писах вече в предната тема. newsm78
ПОръчвала съм само продукти за коса, според мен оригинални, бих пробвала и бяла селективна козметика, там има доста добри предложения. Rolling Eyes

# 24
Уви с времето изгодните предложения в сайта все повече намяляват (да не кажа изчезват) и масово забелязвам как цените надвишават тези в други сайтове...

# 25
  • На острова
Аз имам вече доста поръчки, предимно продукти за коса, а и не малко козметика за лице. Всичко си е ок, проверявам си срока на годност в съответния сайт и за сега съм доволна. В смисъл цените ме устройват напълно за момента. Ако се съмнявам, просто няма да поръчвам. За парфюм се колебая, обаче..

Прави ми впечатление обаче, че добре са "заработили"  Mr. Green Такава масова реклама навсякъде в интернет не сте и виждали. Администрирам разни работи из интернет пространството и постоянно се ровя в различни сайтове, някои не съвсем популярни.. Е, казвам ви, имат банери на-вся-къ-де! Нама отърване..Да не говорим, че от няколко дена ги слушам и по радио Меджик (или нещо подобно)..

# 26
Днес ги чух на реклама в Еnjoy.

# 27
  • в 1001-та нощ
не смея да пусна чешмата - да не потекат и от там  Mr. Green наистина са навсякъде  Confused

# 28
  • София
Аз взимам от там само продуктите на Лореал за коса и досега всичко е било качествено Peace

# 29
  • на село
В чуденка дали да поръчам парфюм Thinking

Общи условия

Активация на акаунт