Пазаруване от enzo.bg (4)

• 132 968
  • 767
  •   1
Отговори
# 165
Днес направих поръчка за парфюмна вода Lanvin Eclate D Arpege , която има аромат на люляк, та затова се изкуших да си я поръчам и като получа поръчката ще ви напиша отзиви.

# 166
  • София
Този парфюм го обожавам. Сподели моля те как е, че и аз се чудя от кой сайт да си го купя  ooooh!

# 167
Аз пуснах поръчка днес за парфюм и 2 други козметични неща, ще пиша като пристигнат. Ползвала съм и трите и бих направила разлика ако нещо не е наред. Лятото поръчвах продукти за коса и слънцезащитни млека, всичко беше супер. Сега ще видим.
От тези, които не са случили с парфюми, може ли инфо кои са били парфюмите, че нещо съм изпуснала  Whistling

# 168
beliz, още съм в очакване на поръчката си за Lanvin, непременно ще споделя щом го получа !

# 169
beliz, дойде пратката с парфюма, но съм разочарована, нещо не е както трябва.

# 170
  • Стара Загора
Какво не му е наред?
Аз го имам вкъщи, 3-4 шише ми е. Купувани от ягодка, фрагрансдирект и от магазин, все един и същ е бил

# 171
Яд ме е на себе си, сякаш се свършиха МОЛ-овете  в София, та си поръчах от enzo.bg. В сайта имаше от 50 мл и от 100 мл. и представете си разлика в цената 10 ст. Парфюмна вода са и двете, без друга разлика. Точно така е, не обърквам нищо, проверете в сайта им. Обадих се на телефона им и попитах грешка ли е, отговори ми една жена, че няма грешка, ръководят се от цената , на която ги получават, да допълня, че пишеше за разлика в мл само. И аз  си поръчах от 100 мл. Траен беше малко над 2 часа, при следващо пръскане пак така. На аромат беше един блед аромат, чудех се къде е люляка, има ли го, няма ли го. Ако питате мен, такъв заслужава 9 - 10 лв.  и биха могли в Кауфланда да го продават например. На 100% не е истинският.

# 172
Защо не провериш баркода, за да си сигурна?

# 173
Всички ментосани парфюми си имат оригинален баркод за съжаление.
balerinka, връщай го. Не знам в продажбите, но във връщането на парички за фалшиви парфюми имат гоооолям опит. И са доста бързи-в рамките на седмица.
Дали не трябваше да разделим анкетата на две части -едната  само за парфюми, а другата за бяла козметика и козметика за коса?  newsm78

# 174
Моята поръчка още я няма, но като чета  ooooh!
Само да попитам, когато връщате нещо, трябва да го опаковам и да извикам пак Спиди ли?
Парите по банков път ли ги възстановяват?

# 175
Да, аз опаковах и върнах с куриер. В колетчето слагаш копие от касовия бон и нещо като рекламация-свободен текст. В нея описваш от какво не си доволна. Написваш си и банковата сметка.
Връщат ти сумата + пощенския разход за тяхната доставка. Разходите за връщане на твоята покупка са си за твоя сметка.
В сайта имаше някъде отдолу в менюто инфо за рекламациите.

# 176
nellli, мерси много, значи не е задължително да е със Спиди?

# 177
  • София
....Дали не трябваше да разделим анкетата на две части -едната  само за парфюми, а другата за бяла козметика и козметика за коса?  newsm78

Може така да направим за другата тема.  Peace Ако все още някой пазарува от там, де.  hahaha

# 178
nellli, мерси много, значи не е задължително да е със Спиди?

Да, не е. Но аз имам горчив опит с бг пощите и затова предпочетох да ползвам куриер-бързо и сигурно.  Simple Smile

# 179
За първи път се случи да поръчвам парфюм. Като се обадиха да очаквам пратката вече пътувах за работа, казах им , че дъщерята ще е в къщи и ще плати и ще получи пратката и тя освен , че платила и приела пратката ,  и я отворила , и го изпробвала, и квитанцията скъсала ,и кутийката изхвърлила. Та ще го ползвам и ще прежаля парите си.

Да ви питам, съфорумки, в чуждестранните сайтове имате ли оплаквания от парфюмите, които сте получили ? Там случват ли се такива неща като да получите менте - парфюми ?

Общи условия

Активация на акаунт