Пазаруване от enzo.bg (4)

• 132 906
  • 767
  •   1
Отговори
# 645
  • СОФИЯ
Пуснаха ми съобщение по телефона  Shocked кой знае как са го намерили newsm78
Трябва да ми доставят пратката утре, но аз смених за понеделник.... ми не ми се седи и в събота цял ден в офиса  Grinning
Дано мострата отговаря на парфюма, защото ако е така, ще го поръчам.

# 646
Трябва да ми доставят пратката утре, но аз смених за понеделник.... ми не ми се седи и в събота цял ден в офиса  Grinning
Телефона ви го имат от Енцо. Като сте се регистрирали сте си написала номера  Grinning
Няма защо да "висите" в офиса. Утре сутринта ще получите смс колко дължите. Отивате сутринта и си взимате пратката.

# 647
  • СОФИЯ
Телефона ви го имат от Енцо. Като сте се регистрирали сте си написала номера  Grinning
Няма защо да "висите" в офиса. Утре сутринта ще получите смс колко дължите. Отивате сутринта и си взимате пратката.

Не съм оставяла телефон и на Енцо. /или съм изкуфяла и не помня/  Grinning
В понеделник ще ми я донесат те, така ми е по удобно.
Благодаря за съдействието  Hug

# 648
  • Варна
 Не може да не се напише телефон,защото ако не се попълнят всички полета,поръчката не се приема Peace
 Така че сигурно е второто Hug

# 649
В тая тема напоследък е много забавно  Laughing Дано няма обидени и аз бях така в началото. Обаче какво толкова се притеснявате все пак е наложен платеж, не е като с картата, предварително плащане. Ако дойде дойде, ако ли не, все тая  Grinning

# 650
В тая тема напоследък е много забавно  Laughing Дано няма обидени и аз бях така в началото. Обаче какво толкова се притеснявате все пак е наложен платеж, не е като с картата, предварително плащане. Ако дойде дойде, ако ли не, все тая  Grinning
Аз се опитах да обясня, толкова поръчки са ми минали оттам и съм наясно, че няма как "никога да не е работил номера с проследяване на пратката" ; че след получаване на мейл за обработена пратка, тя би се проследила след като пристигне на територията на Бг; че още при регистрация си пишеш телефон, адрес три имена; че бързината на обработка зависи от броя поръчки- гледала съм си номерата на поръчки, един път когато съм поръчала през 5 дена , за това време са имали почти 1000 поръчки, а друг път към 300; и след като е обработена иска време да пристигне до Бг...

Обаче като се очерни нещо, вече всичко е странно, фалшиво... Като нямате доверие, не ви се чака и т.н. не поръчвайте!

# 651
  • СОФИЯ
Не може да не се напише телефон,защото ако не се попълнят всички полета,поръчката не се приема Peace
 Така че сигурно е второто Hug

Благодаря за комплимента  Joy Joy Joy Joy
 Hug

# 652
  • СОФИЯ
Това за доверието.... в днешно време е доста сложно. Чувала съм историите на доста опарили се. Не визирам този сайт. На никой не би му било приятно да плати 100 - 200лв. и да получи нещо подобно на оригинала с незадоволително качество. Ето защо е нормално човек да търси и други мнения.
Относно чакането на стоката не смятам за някой да е проблем, стига да има яснота.
Аз например се притеснявах, че може да дойдат в офиса, когато ме няма /щеше да се случи ако не бяха смс-те, за които не бях прочела/.
Всеки първи път поражда съмнения и  въпроси Simple Smile

# 653
  • Варна
 В началото,когато поръчвах за първи път и аз подходих с недоверие.Особено с тези добри цени,а тогава бяха още по-изгодни,си мислих,че има нещо съмнително.Затова си задавах въпроси тук,то нали затова е и тази тема Laughing
Както съм писала вече,парфюм не съм поръчвала,но от козметиката за коса никога не съм била разочарована.Дано да е все така.
 Поръчката винаги ми е идвала на време,ама и аз не съм го взимала толкова присърце.Знам,че ако нещо стане и не съм си в къщи,момчето от Спиди ще ми се обади и аз ще я отложа за другия ден с опция да си я взема от най-близкия техен офис.Нямало е проблеми,нито сърдити Stop
 Затова тези които поръчвате за първи път,питаите си,все ще има кой да ви отговори.
А веселбата си остава за нас,вече ветераните  Simple Smile Peace

Последна редакция: пт, 05 сеп 2014, 22:50 от балеринка

# 654
Все не ми остава време, но да се похваля с 1-вата си поръчка от Enzo .... На 1.09 поръчах (без да добавям застраховка), на 3.09 я изпратиха към Speedy, а на 6.09 я получих на адрес  Peace
P.S. Поръчах  Schwarzkopf Professional Osis+ Finish лак за коса и  Schwarzkopf Professional Osis+ Volume стилизиращ крем с подарък  Hugo Boss Boss Soul Тоалетна вода за мъже

# 655
Все не ми остава време, но да се похваля с 1-вата си поръчка от Enzo .... На 1.09 поръчах (без да добавям застраховка), на 3.09 я изпратиха към Speedy, а на 6.09 я получих на адрес  Peace
P.S. Поръчах  Schwarzkopf Professional Osis+ Finish лак за коса и  Schwarzkopf Professional Osis+ Volume стилизиращ крем с подарък  Hugo Boss Boss Soul Тоалетна вода за мъже

честито !  Grinning
shushi7777, какво стана с твоята поръчка, наред ли е всичко?

# 656
  • СОФИЯ

честито !  Grinning

Получих мострата. Май е оригинален, но ще тествам трайността на парфюма от някой магазин, за да имам база за сравнение. Малко нетраен ми се струва, а уж в началото е много силен. Може и да бъркам в преценката, затова ще проверя.

# 657

честито !  Grinning

Получих мострата. Май е оригинален, но ще тествам трайността на парфюма от някой магазин, за да имам база за сравнение. Малко нетраен ми се струва, а уж в началото е много силен. Може и да бъркам в преценката, затова ще проверя.
Трайността не е показател за оригиналност, обаче  Peace

# 658
  • СОФИЯ
РуСа-Мамма, Защо трайността не е показател за оригинален парфюм?
Преди около 2 часа отидох в парфюмерия в една от преките на бул. Витоша и ми пръснаха на едната китка от парфюма. Когато излязох навън си намазах другата китка  с мострата от сайта.
Страшно ми е неприятно да отбележа, че този от парфюмерията все още го усещам много силно, а този от мострата закупена от сайта го няма вече, тотално е изчезнал  Sad
Сега отново се намазах обилно, пък да видим какво ще се случи....

# 659
  • София
Защо трайността не е показател за оригинален парфюм?
Защото не е. Има немалко оригинални парфюми, които траят минути, както и има имитации и ментета, които държат по половин или цял ден.

В твоя случай причината е, че парфюма в магазина си го пръскала, а от мострата си намазала. При пулверизиране ароматът е много по-дълготраен, богат и развиващ се (според възможностите му, разбира се).

Общи условия

Активация на акаунт