Пазаруване от enzo.bg (4)

• 133 530
  • 767
  •   1
Отговори
# 30
  • Чукарландия
В чуденка дали да поръчам парфюм Thinking

Имам баркод четец на тел. (i-nigma Reader), проверих всички парфюми купени от сайта (без тестерите), а те са около 20, всички ги отчита. Peace

Друг е въпросът: Колко вярно показва този четец? Hug

# 31
  • София
поръчвала съм от сайта само 1 шампоан на Вела и всичко си е точно.
След последните мнения обаче се замислям дали да поръчвам отново каквото и да било.
Цените вече не са толкова примамливи Simple Smile))

# 32
  • София/Горна Оряховица
Koдът е разменен.

По темата - не бих се осмелила да си взема от тях парфюм, имат само едно нещо, което ме привлича (серията Орофлуидо). И това е  Blush .

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 05:31 от Bоryana

# 33
  • на село
В чуденка дали да поръчам парфюм Thinking

Имам баркод четец на тел. (i-nigma Reader), проверих всички парфюми купени от сайта (без тестерите), а те са около 20, всички ги отчита. Peace

Друг е въпросът: Колко вярно показва този четец? Hug
Престраших се да поръчам един тестер(любим и познат) Simple Smile свалих си и баркод четеца,така че ще дам  отчет като го получа Peace

# 34
  • Чукарландия
Престраших се да поръчам един тестер(любим и познат) Simple Smile свалих си и баркод четеца,така че ще дам  отчет като го получа Peace

На мен на тестерите четеца не ми чете баркодовете. Изглежда ги няма в база данни. Peace

# 35
  • на село

На мен на тестерите четеца не ми чете баркодовете. Изглежда ги няма в база данни. Peace
и такааа тотално разочарована #Cussing out и нали съм хитра не един ами 2 поръчах ooooh!
избора ми беше

Dsquared2 Wood (не е наличен в момента) и  този http://www.enzo.bg/calvin-klein/calvin-klein-obsession-night-for … ml-toaletna-voda/
аромата (който се различава) и на двата парфюма трае от 2,3ч иначе четеца на телефона ги сканира и ме препрати към сайт,от който мога да ги закупя newsm78
и двата парфюма ги имам и нямат нищо общо smile3512
Искам да ги върна,отивам да чета условията в сайта им #2gunfire

# 36
Здравейте на всички,искам да ви кажа,че не може да намерите оригинални парфюми с примамливо ниски цени,все пак ако искате оригинал и качество си приготвяте 100+ лева и имате оригинален продукт.
В интерес на истината,вече няма гаранция,че и по моловете няма ментета,но определено сайтовете за качество и оригинал са ;http://www.parfumi-shop.net/ и http://www.enzo.bg/.
 Наистина има много сайтове за парфюми и други продукти,за които казват,че продават само оригинални продукти,но лично за мен сайта Енцо.бг е читав сайт,ако нещо се окаже че е менте,аз ще им се обадя и ще го върна и повече няма да поръчвам нищо от там!
 И един личен съвет към всички сайтове,които продават парфюми и други продукти,за които казват че са оригинали и с гарантиран произход; Не всички потребители които си поръчват продукти от вас са паднали от луната и всички вие,които продавате продукти и лъжете,че са оригинали,един ден ще фалирате,хората имат отзиви за всички вас,ако искате да се докажете като читави сайтове,продавайте наистина оригинални продукти,а не ментета и реплики,не лъжете хората,защото всичко един ден се връща,бъдете честни!!!
 Ако в някой сайт продуктите като парфюми например са с наистина примамливо ниски цени като например Jean P. Gaultier за 40 или 50 лв................ха,ами бъдете честни,напишете отдолу продукта,че парфюма е менте или добра реплика,а не лъжете че е оригинал,защото точно този парфюм почти не може да се намери 100мл.,за по-малко от 100 лв,а даже и да сложите цена 110 лв,ОК!!!,Някой потребител ще си го поръча,ще го отвори,ще се напръска и като го провери и сравни ,и разбере,че е излъган,ами той никога повече няма да си поръча от такива като вас,които сте мошенници и вие просто си губите клиентелата!
 А за сайта http://www.enzo.bg/ съм сигурен,че продуктите им са оригинал с гарантиран произход и дистрибутори,единственото нещо,което не е много добре,е че цените са им пплаващи,нямат фиксирани цени за стоката им,постоянно ги менят,или нагоре или надолу,но това си е за тях,те губят в случая,защото например днес някой си хареса парфюм за 125лв и реши да събере парите и да си го поръча след седмица....и какво?!,като погледне след седмица,че парфюма е станал например 135 лв,какво ще си каже този човек?!!! Ами просто ще намери друг сайт,от който да си го купи например за 120 лв.!!!

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 11:42 от ironman

# 37
Защо така след всеки пост, в който се споменава, че е закупено менте веднага се появява новорегистриран потребител с 0 мнения, който започва да убеждава всички колко читави парфюми продават в enzo.
Я да видим цитатчето от предния пост: " ...все пак ако искате оригинал и качество си приготвяте 100+ лева и имате оригинален продукт"
 Е, аз си приготвих, че и платих повечко от 100 лв. + и си получих едно Дубайско менте, на което снимките са в предната тема-за доказателство.
Изводът от горния пост аз разбрах така: купувайте си спокойно парфюми от Енцо, който успее да разпознае ментето няма проблем да му го върнем обратно и да му възстановим сумата.
 А пък ние от Енцо ще се молим да има повечко профани, които не могат да разпознаят какво са купили.
Уважаеми господин ironman, използвам Вашият цитат :" Не всички потребители които си поръчват продукти от вас са паднали от луната и всички вие,които продавате продукти и лъжете,че са оригинали,един ден ще фалирате"

Наистина не сме паднали от луната и наистина може и да фалирате, ако продължавате така.

# 38
  • на село

А за сайта http://www.enzo.bg/ съм сигурен,че продуктите им са оригинал с гарантиран произход и дистрибутори,.........
Аз пък се убедих,че са пълни измамници  Peace

# 39
В интерес на истината, когато купуваме от онлайн магазините козметика губим само и единствено ние,
защото няма кои да ни даде правилната гледна точка и препоръка за нашият си проблем било то за лицето ни или за косата ни. Аз по никакъв начин не се доверявам на онлайн магазини, било то български или чуждестранни отивам си в салона за красота и си купувам Лореал професионел само от моята фризьорка, а козметичката ме съветва какви продукти да си взимам за моята кожа
Поздрави!!!!

# 40
  • София/Горна Оряховица
Отказаха ме enzo ...
Щях да си поръчвам от тях Orofluido, беше много изгоден - 14,50; днес отварям да поръчвам - 18,50  ooooh! .

Еми, сега няма да си взема нищо друго от тях  Naughty . Склонна съм да платя 1-2лв в повече, но да пазарувам от сносни търговци.

silenceworld - в интернет има толкова много информация и толкова много отзиви и ревюта, че въобще не е проблем да се прецени какво е подходящо за теб  Wink .

# 41
Да по принцип наистина в Интернет има доста информация, но като прочетеш всичко и не ти ли се е случвало да започнеш да се объркваш и да не знаеш в крайна сметка какво да си вземеш.
OROFLUIDO въобще не го знам и не съм чувала за него - изтървала си промоцията .... Simple Smile, ако си от хората които пазаруват онлайн изчакай идва декември и тогава ще е пълно с отстъпки

# 42
  • София/Горна Оряховица
Ами ... не  Laughing . Имам си любими блогърки, следя ги постоянно, установила съм, че продуктите, които им допадат, също ми харесват и на мен.
Много рядко съм си купувала нещо, което да не ми допада, ама наистина много рядко.

# 43
А принципно какво ти пречи да се консултираш със специалист за това от какво се нужае кожата/косата ти ти след това да си го купиш онлай на доста по-прилични цени (в някои случаи). Примерно маска на Керастас малката опаковка в салон, струва толкова, колкото голямата онлайн (различни магазини).

И по темата. Според мен това с тези постоянно променливи цени си е някаква гавра. Не е нормално. Лично мен отдава ме загубиха като клиент (направих две поръчки в началото). Със сигурното не бих им се доверила вече за козметика, радвам се, че не съм поръчвала парфюми, а и тези, които ме интересуват по дюти фритата са по-изгодни.

# 44
  • София
Вече няма безплатна доставка при поръчка над 159 лв. Промоцията е свършила, така ми казаха от Enzo.Wink.

Общи условия

Активация на акаунт