VIP Brother България - 4 сезон - 7 тема

• 103 890
  • 3 047
  •   1
Отговори
# 120
Бонка ще се омъжва: http://www.chudesa.net/%D0%B1%D0%BE%D0%BD%D0%B8-%D0%B2%D0%B8%D0% … 1%82%D0%B1%D0%B0/

Кой е другия съквартирант, който ще получи предложение? newsm78

# 121
Гласувах днес да бъде изгонен Юлиан. И най-глупави - Златка и Бонка.
Онези трите кокошки ще ги оценявам като преминат в обикновения ББ. И там надпреварата за приза ще е безмилостно жестока, предполагам.

# 122
Искам Юли да остане тази седмица! Да изкара следващата Марияна или да излезе заедно с нея тогава! Писна ми от шуробаджанащките й истории - излиза, общува с хората и има инфо! А и си все достатъчно парички от 'сделката' - да си ходи вече тя! А ако Юли излезе не мисля, че онези плужеци вътре ще усетят играта й и ще я махнат! 

# 123
Гласувах.(Юлиан да си ходи)

Успешна нова седмица!  bouquet

# 124
Юлиян да си ходи, тризначките - най-тъпи.

# 125
  • ЯМБОЛ
             Искам Юли да си ходи,но си мисля,че ще остане и се очаква евентуален интелектуален сблъсък с Дилов.Може Юли да се засегне,че вече не е най-умния в къщата,особено ако не е наясно за колко време ще стои гостът.Така че жертвата може би ще е Никол,тя не върши работа на сценаристите.

# 126
Стига бе хора! Толкова ли обичате Марияна!

Освен това съм сигурна, че след понеделника ще гледаме доста кадри с изгонения, от които ще се вижда, че не е чак толкова черен, колкото ще ни го представят тази вечер ( независимо от това, кого ще решат да нарочат от ББ)

Толкова ли не сте наясно, че с излъчените материали ни манипулират!

Я вижте колко свясно се държа Юли с онова л...но Къци, - ще играя, няма да играя!

# 127
  • София
Според мен в полза на шоуто е да си ходи Никол.Юлиян може и да не ми е приятен обаче е една от ключовите фигури.Ако си тръгне и той какво ще се гледа, красивата Никол, Багата и Орлин как спят и т.н.Това не е санаториум, а шоу и Юлиян е необходим.

# 128
Преди съжалявах Къци, но след последните предавания /манипулативни може би/  виждам, че е труден за  изтърпяване.

# 129
За протокола
Маряна я няма! Орлин и Фънки се чудят къде е Thinking Питат ББ ама той не им дава отговор Mr. Green

Довечера искам да изкарат Никол-харесвам я но се изчерпа от седенето по диваните и тя
хън мън нищо не се случва с нея!

Искам да се осигури интересен престой за Къце в къщата затова нека Юлиан да остане в комплект с Дилов ще има екшън в къщата ! /ясно е че последният ще е инструктиран какво как /

Та от шоу гледна точка нека Юлиан и Златка поостанат още има хляб в тях !

П.С. А гледах вчера Къце колко се е сдушил с "Трипатките " , много прост човек много ...

# 130
В момента Фънки и Орлин си говорят.Фънки седи на дивана и си чисти някакви ранички по краката с памуче.
ВБ вика-Фънки да се яви в изповедалнята!
А Орлин-Е как да се яви, като той е на операционната маса?! Joy
Много колоритен тоя Фънки Joy

Златка към Мариана:
-Марианка,дай да си дръпна 2 пъти от твоята цигара,за да мога да се ис.ра Sick

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 08:52 от Анонимен

# 131
Гласувах
1. Златка
2. Водещите и сценаристите са най-глупави

# 132
Добро утро и благодаря за новата тема на Мамето   bouquet

Вчера направо се изложиха, цял ден двора гледахме, а снощи май е имало купон  Joy
и Мариянка се е изнесла да спи в апартамента.

Къщата е протекла като лейка отвсякъде, да не вземат да ги евакуират сега съквартирантите  Simple Smile

Последен бисер от Златка-корен квадратен от 9 е 81  hahaha

# 133
Маме  bouquet

1.Никол ще изкарат - няма какво да покаже.
2.Бонка и ВНЛ!

# 134
Златка тъкмо се качи да танцува на масата и пак пуснаха двора  #2gunfire, направо се излагат вече

Общи условия

Активация на акаунт