VIP Brother България - 4 сезон - 7 тема

• 103 887
  • 3 047
  •   1
Отговори
# 105
Къде ви е другата анкета?
Аз гласувах само в кой ще си тръгне...

Прочети по-внимателно анкетата. Peace

# 106
  • SF
Ееее мииии....    ......Оставате без моя глас на втория въпрос!!! Blush

# 107
  • Пловдив
Намърдвам се тук, че не винаги мога да гледам.

# 108
Цитат
Жалкото е,че и в живота става така - събират се групичка гадняри / Къца+Мариана + орлин, който ще се прояви, само изчакайте/ и започват да тровят живота на останалите . Мариана се срина сама с грубиянските си изцепки, от приятна дама с нелош глас и визия ,се превърна в Горгона Медуза, може да те вкамени за миг с езика си на пиян моряк.
Урааа, най-после някой, който споделя моето мнение за Орлин. Hug

# 109
# 110
За малко стрийм и айде пак двораа , случайно да не вземем да видим нечия пиянска изцепка  ooooh!

# 111
И сега да кажа мнението си за целия сезон на Вип Брадър 2012 - много скучен и не оправда очакванията ми. При толкова певци и самопровъзгласени артистични натури в къщата очаквах, че всеки ден ще има пеене и веселие. Очаквах Биг Брадър да прави повече мисии като онази с пеенето (където Никол беше рокаджийка). Може би само тази мисия беше интересна, доста по-интересна за мен от тази със сапунения сериал. Очаквах и извън мисиите да има пеене и танци, нали са артисти повечето от хората вътре? А то какво - пушене на цигарки, сплетни, интриги, сръдни и заяждане на дребно. Бони например определено загуби много (потенциални) фенове. Скъпи родни Випове, това НЕ е начинът да покажете, че сте част от народа и че вие сте хора. Напротив, така се дискредитирате и губите фенове!

# 112
  • Варна
Изгонен Юлиан. Най-глупав - никой, но тъкмо да цъкна и съм гласувала само по първия въпрос. ooooh!

# 113
  • SF
Защо трябва във ВИП Брадър да влизат гости?
Те с какво са мотивирани да участват в мисии? Що пък да не решат да ги провалят?
Имат вариант и да внесат информация - това е сигурно!!!
Каква роля изигра Памела за шоуто?
Според мен вече никой в Къщата не си спомня, че е била с тях.
Ако тук четат продуцентите, моля да отговори! Grinning

# 114
Аз пък случайно, от една тема тук, попаднах на нов български сериал по БТВ и понеже имам дете в ученическа възраст, изгледах го с интерес:
http://vbox7.com/play:6064090ee2

Млади и талантливи хора да погледаме. Laughing

Както са казали хората ''всяко зло - за добро''.
Като не ни дават да гледаме старите муцуни в Къщата, ще си намерим нови по някоя от другите телевизии. Mr. Green
Hug Hug Hug Бианка, страхотно! Много благодаря...аз не обичам да гледам филми на компа, не помня и да съм гледала, ама този като го пуснах и не го спрях...даже мъжо ме пита на какво се хиля и какво гледам.
  bouquet

# 115
И аз да се запиша  Wink
1- Юлиан
2- ВНЛ

# 116
  • София
Маме, благодаря за новата тема!   bouquet

Бих предпочела Юлиан да си тръгне.
Иначе по втория въпрос - в голяма чуденка
съм как да разделя короната на четири, за
да украси едновременно главите на девойките