VIP Brother България - 4 сезон - 7 тема

• 103 879
  • 3 047
  •   1
Отговори
# 90
Записвам се и аз да ви следя.
Никол
ВНЛ

# 91
  • София
Маме, мерси за темата   bouquet

Нещо много скучен взе да ми става Брадъра. До преди седмица си го гледах с интерес въпреки всичко, ама напоследък гледаме само на Къцулин мърморенето и на ВНЛ брътвежите. Дано утре се раздвижат малко покрай лайфа и покрай Дилов-син. Макар че не очаквам и от него да може да направи някакви чудеса.......

Eeee..днес в къщата цареше мир и приятни разговори. Всички се разбират много добре с тризначките, но тези неща не ги дават във вечерните издания по НОВА. Crossing Arms

# 92
  • София
Случайно ли господа продуцентите в последните часове се заеха да ни показват колко влюбена е Камелия ?  Laughing   Или пак са проверили в бг-мама на къде духа вятъра ?
Коя беше пък тази  Crazy Направо ми е противна тяхната история.Ако някоя там се изживява като "мъж" да ходи да си направи операция за смяна на пола Whistling По евтино е , от сапунките дето разиграват.

# 93
Абе и на мен са ми противни двойките (хетеро или не) които се млящат по площадки, паркове, пейки и в обществения транспорт пред децата ама не правя въпрос от това. Laughing

А относно златка, съгласявам се с Esmee:
Цитат
Златка има много симпатизанти във форума. Учудващо много! На шега ще споделя, че може да е една, пишеща от различни никове. На шега, защото тя беше номинирана, а оцеля. Или само тийнейджърите гласуват и понеже тя се държи като част от тях, това ги кефи или... има нещо сбъркано в държавата ни.
Не проумявам и причините за харесването й, които се изтъкват. Била естествена, била истинска, доказала на всички (?!?), че била човек и можела да обича истински. И са много впечатлени от характера й. newsm78
И забелязвам как владее жаргона на естествените: "много й е добър носът", което означава, че много добре е направен. Естествените съвсем естествено си се поздравяват за гърдите "много хубави гърди! къде си ги прави?". На техен език "ще си правя гръб, ще си правя ръка", означава, ще си татуирам гръба или ръката.
Тези истерии, които прави, не са проява на никакъв характер и не са резултат от никаква любов, а на слаби нерви. Какъв характер!!! - нея всеки я повежда за носа с две изречения.

# 94
Аз пък случайно, от една тема тук, попаднах на нов български сериал по БТВ и понеже имам дете в ученическа възраст, изгледах го с интерес:
http://vbox7.com/play:6064090ee2

Млади и талантливи хора да погледаме. Laughing

Както са казали хората ''всяко зло - за добро''.
Като не ни дават да гледаме старите муцуни в Къщата, ще си намерим нови по някоя от другите телевизии. Mr. Green

# 95
Най-глупави - ВНЛ  Crazy

# 96
  • София
Къцко в изповедалнята: Искам...искам..искам..
Joy

Мерси за темата  bouquet
1.Никол
2.водещи и сценаристи Mr. Green

# 97
  • София
Попруснах да гласувам на първия въпрос, но мисля Никол. А на втория - Бони и ВНЛ.

# 98
  • София

КОЙ ЩЕ Е ПОРЕДНИЯТ ИЗГОНЕН ОТ ВБ? Никол според мен.

Peace

# 99
  • Sofia
И аз мисля е Никол, макар че ми е много симпатична)

# 100
  • На морето!
Никол ще си отиде според мен. Никакъв смисъл няма да стои там, така и не видяхме нищо запомнящо се от нея, не смее да се разкрие или наистина е много скучна.  А продуцентите имат нужда от действие, за да си довършат сезона, нещо тегаво върви напоследък.
Любен Дилов-син ще  ми е много интересен, харесвам начинът му на мислене и изразяване.Надявам се само да не влезе в разпален спор с тризначките, че ще има летящи субтитри Simple Smile

# 101
  • sofia
Благодаря за новата тема!!!
Каква ми е пуста вечерта без Биг Брадър... Sad
Отговорих и на двата въпроса в анкетата с името на моята любимка Златка.
Сигурно досаждам, но наистина ми е непростимо проста, тъпа...пък и грозновата.

# 102
Маме Hug

1. Златка
2. ВНЛ (забравих, че мога да гласувам с още една опция, иначе другият ми глас щеше да е за Златка). Rolling Eyes

# 103
Омръзна ми тоя двор! За тях ли си го правят тоя Вип брадър?

# 104
  • SF
Къде ви е другата анкета?
Аз гласувах само в кой ще си тръгне...

Общи условия

Активация на акаунт