VIP Brother България - 4 сезон - 7 тема

• 103 902
  • 3 047
  •   1
Отговори
# 150
Fan, ще ти кажа какво му харесвам. Първо е висок мъж, ми ... леко са ми слабост. Но най-вече е забавен, смешен е - голям мъж да се държи като дъщеря ми, да се цупи и тропа с краче е смешно. Аз и на моята ѝ се смея като прави така. Но виж ако ми мрънка нонстоп рискува да отнесе шамар (образно казано). Номера, крясъци и буйства понасям с насмешка от големи хора. Обаче мрънкотенето ме вади от кожата, независимо от кого идва.
Та предпочитанията ми към Юли са на принципа „да изберем по-малкото зло“. Интересен е човека, просто е интересен. Ако Къци нямаше, кой да го подиграва щеше да ги побърка за отрицателно време. Сега е зает  да се жалва, но няма ли го „врага“ ще се почувства силен и стойте та гледайте тогава.

+1 Peace

# 151
  • София
Гласувах за Златка , че тя ще си ходи довечера .
Отново за нея гласувах и при втория въпрос но добавих и 3-те грации  Laughing Mr. Green Laughing

# 152
Снощи пак са полагали цветя на паметника JoyНе могат да му простят Къци,че е слагал на Багата за рожденият му ден и сега му го връщат.

Сега като се замисля, ако си замине ЮК ,наистина ще започне да става леко тъпо.Не го харесвам,както и Къци,но без тях май ще спадне интереса.Трябва да има хора,които дразнят за да има интрига.Иначе ще настане скука.

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 10:11 от Анонимен

# 153
Снощи пак са правили номера на Къци. Слагали ли са му цветя по леглото, Къци се е ядосал, станал и ги хвърлил по земята, след което Багата най-невъзмутимо ги е събрал и пак му ги е метнал на леглото. Пак замислят разни зулуми на Къцко за довечера. Много го "обичат" този човек. Laughing

# 154
http://life.dir.bg/news.php?id=12290912&nt=5 Това давали ли са го?
Мисля че това момиче Любов е потискано от сестрите си, защо не се отдели от тях, това че са родени заедно не значи че цял живот трябва да тичка подир тях

# 155
  • София
  Чудя се къде е темата, а то нова и вече с 11 страници.Маме newsm51, мерси!

# 156
Пхаха , верно ли къщата е протекла  Joy

# 157
Fan, ще ти кажа какво му харесвам. Първо е висок мъж, ми ... леко са ми слабост. Но най-вече е забавен, смешен е - голям мъж да се държи като дъщеря ми, да се цупи и тропа с краче е смешно. Аз и на моята ѝ се смея като прави така. ...

Права си - инфантилен е.
Мен инфантилността не може да ми бъде забавна и да предизвиква смях. Единственото което изпитвам към него е съжаление.

# 158
Fan, ще ти кажа какво му харесвам. Първо е висок мъж, ми ... леко са ми слабост. Но най-вече е забавен, смешен е - голям мъж да се държи като дъщеря ми, да се цупи и тропа с краче е смешно. Аз и на моята ѝ се смея като прави така. Но виж ако ми мрънка нонстоп рискува да отнесе шамар (образно казано). Номера, крясъци и буйства понасям с насмешка от големи хора. Обаче мрънкотенето ме вади от кожата, независимо от кого идва.
Та предпочитанията ми към Юли са на принципа „да изберем по-малкото зло“. Интересен е човека, просто е интересен. Ако Къци нямаше, кой да го подиграва щеше да ги побърка за отрицателно време. Сега е зает  да се жалва, но няма ли го „врага“ ще се почувства силен и стойте та гледайте тогава.
Като много забавни и смешни качества си описала постоянните сръдни на Юлиян,
гледайки го през екрана, но дали ще ти е толкова "забавно", ако такъв тип деспотичен
и егоцентричен мъж ти е в къщата и как ще ти се отразят постоянните му буйства и крясъци,
защото нали се сещаш, че тогава ТИ ще бъдеш обект на пренебрежителното му отношение?

Или ще си мълчиш и траеш, а той ще те унижава или трябва да се избиете в къщи. Simple Smile
За Къци не можеш да бъдеш сигурна, че ще се почувствал силен без врага,
а това пак беше внушено от Юлиян с цел да си оправдае собствената агресия. Simple Smile
Не е допустимо да унижаваш и да си агресивен към някого с профилактична цел,
защото ти се струвало, че еди как щяло да бъде.
Peace

# 159
И аз подкрепям Pesheck и Blue_eyes. Къци винаги е бил човек, който се взима адски на сериозно, има някаква първомания, все той да е най-най-най-, неслучайно повечето му изречения започват с "аз". В случая за негов късмет се намериха някакви хора с недоизживяно детство, които го подкараха като на зелено училище, та той удобно влезе в ролята на онеправдана жертва. Ако не бяха те, сега всички щяха да сумтят какво дребнаво, досадно и лишено от чувство за хумор човече е. Баба ми навремето казваше: "Ако един мъж няма чувство за хумор, чувство за отговорност и е стиснат, бягай далече, не е мъж това. Всичко друго може да се поправи, а и да не може, ще се научиш да живееш с него, но едно от тези три неща да е, животът ти с такъв човек ще е ад." А Къци за мен съвършено, ама съвършено никакво чувство за хумор няма. И пак казвам не може възрастен човек толкова време да остава поставен в такава ситуация. Вариант 1: можеше да им влезе в тона, да започне и той да се бъзика с тях още в началото и с чувство за хумор да се оправят нещата. Вариант 2: става мъж, както го надъхва Мариана, тропва по масата и това е. И вариант 3: взима си багажа и се изнася. Не може да седи там месец и половина и да се вживява колко е нещастен, като досега сто пъти можеше да прекрати всичко. По един или друг начин, ако искаше. За мен е явно, че не иска и че така му е удобно.

# 160
Tази седмица да си ходи ЮК,а другата Къцко-това е моето предложение Mr. Green
Къци е досаден,но все пак не ми харесва как се майтапят  с него.А между другото ,ако ги нямаше тези шегички с него,според мен той щеше да е вече навън.Съквартирантите без да искат го превърнаха в мъченик,а можеха,като е така досаден да го игнорират и той да си излезе още в началото.

# 161
  • Viena
Вчера як запой е имало явно.

# 162
  • гр.София
1.Юлиан
2.Златка
На мен тризначките не са ми неприятни, даже ги намирам за добри момичета,не визирам умствени качества.Винаги си представям как майка им ги е изгледала сама и колко и е било трудно.Те май имаха и брат? Simple Smile

# 163
  • София /Абсурдистан
То няма вечер там без як запой  Simple Smile

# 164
  • И тук,и там
Fan,а аз не мога да разбера какво харесваш на Къци?Аз харесвам Юлиан от самото начало.-за разлика от Къцко.Юлиан е ерудиран,с него може да се разбере човек,докато с Къци -не."Великият"шоу-мен е егоист,с голямо самочувствие (според мен без покритие ).При него нищо не е случайно.Прави коалиции да го защитят,а в същото време когато поръчват храната за седмицата си прави каквото иска-важното е да има за него ядки,плодове и рибка,а другите да ядат хляб и сол.И накрая изтрещя от това,че Юлиан е режисьор,а него не го оцениха.Къцко е мишок и винаги е бил такъв.Юли е мъж,верно и той не е идеален,но е много класи над Кръстьо. Peace

Общи условия

Активация на акаунт