VIP Brother България - 4 сезон - 7 тема

• 103 908
  • 3 047
  •   1
Отговори
# 180
Багата стигна до извода, че Къцака е забавен, но да не ти е в къщата  hahaha hahaha hahaha

# 181
Ами има топки отказва.Къци като се чувстваше не-комфортно,защо нямаше смелост да откаже и той мислията?
По твоята логика само Юлиян е с топките в тази къщата,
пък останалите са глупаците, че изпълняват мисиите на ББ.
Кое е по-мъжкото - да си превъзмогнеш егото и да участваш или
да се скатаваш от мисиите, пък дори и да се самоизложиш?

Joleva, уважавам мнението ти, но за "мрънкалото Къци" не можем
да сме сигурни как ще се развият нещата и какво ще му бъде поведението.
Пак е с АКО...еди какво си. Все още не сме видяли как ще е,
а ако не е така пък, случайно? Да обсъждаме и да се настройваме за
"грехове в бъдеще време" е някак некоректно все пак.

-------------
Не се имам за черна станция, моля.  Mr. Green Както и ако сте забелязали съм
писала и защитавала и други хора от къщата, а не само Къци.
Обичам да оглеждам поведението от всички страни, а не да заклеймявам
категорично хората с тази е проста, тази е грозна, този е мишок и т.н.

# 182
Лелееееееее......Г-жа Патрашкова, ако четете тук......Моля Ви, всички разбрахме,че Къци е имал готова носия за Памела.....

Досада, голяма досада....едно и също въртят.....Защо не правят коментари и за другите в къщата? Едно си баба знае, едно си баба знае.......И другите вярвам,че не са идеални, цветя и рози......

Писна ми - Къци, та Къци....Ок! Добре! Сменете дъвката! И после - защо Къци бил финалист? Ами то лоша реклама няма!

А Къци дори не е номиниран за тази вечер...Защо не обсъдят Никол, Златка и Юлиан при Гала?

# 183
100% съм убедена ,че ако Мариана не беше спасила Къци ,сега той щеше да е номиниран

# 184
  • София
Пак за носията Joy
Патрака има някъв нездрав скрит интерес към Багата, ш'знайтИ Crazy

# 185
  • Някъде в Матрицата
  bouquet
 Маме,  за новата тема.

Два дена ви изпускам от поглед и нямате изчитане.  Grinning
В предишната тема видях, че има споделени сънища с някои от участниците. Явно е имало такава нощ, защото и аз сънувах сън... но не беше еротичен,  Laughing
Сънувах, че съм в къщата, в спалнята и много държа да си говорим с Патрашкова.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Какъв е бил разговора, не знам.  Crazy Много бързо се събудих.  Joy Joy

# 186
  • София-в сърцата на моите деца
100% съм убедена ,че ако Мариана не беше спасила Къци ,сега той щеше да е номиниран
И ако беше номиниран с Юлиян, Юлиян щеше да изхвърчи,като тапа,защото хората не харесват агресивни типове!! Peace Но-о-о пък ВБ режисира нещата ,така че не се знае знае ли се!! Laughing

# 187
леле тази психоложка при Гала направо изби рибата, Никол я харесвали свестните жени, които според нея са грозни и глупави, но милозливи и плачат на сапунки  Joy Joy Joy, е значи не съм свестна жена  Laughing

# 188
  • Велико Търново
Багата стигна до извода, че Къцака е забавен, но да не ти е в къщата  hahaha hahaha hahaha

И аз стигнах до тоя извод.
Laughing

# 189
  • гр.София
Пак за носията Joy
Патрака има някъв нездрав скрит интерес към Багата, ш'знайтИ Crazy
верно си е Laughing, обаче как се ядоса при Венета Райкова когато и намекна за хората с обратни наклоности/за мисията на Бони/,направо изтрещя Laughing

# 190
А аз отдавна съм стигнала до него, даже казах на милото, че ако ткъв като къцко ми е в къщата, Златка ще му се стори най-милото същество в сравнение с мен  Mr. Green

# 191
  • София-в сърцата на моите деца

И аз стигнах до тоя извод.
Laughing
Аз пък се радвам,че Юлиян не ми е в къщата PeaceПредставям се как подтиска всичко и всички!! ooooh!

# 192
  • Sofia
Баш тази психоложка мен доста ме дразни, много е намаана смята, че всичко знае за всички #2gunfire

# 193
Fan , много се вживяваш. Каво щяло да бъде ако Юлиан ти е в къщи и те унижава. От къде знаеш как се държи в къщи , пък и то си зависи от жената. И като мъж е готин и като характер е нормален. Като отказа мисиите просто си седна нацупен в леглото , а не бръщолевеше като Къцака  малодушни глупости. На Юли се смях , На Къци се чудих не усеща ли колко е смешен и защо се обиди всъщност ? Че не е режисьор , че играе гей...Орлин как си понася ролята с кеф , това е игра. И за играта по забавен е Юлиан , а клипа с лудия диригент на мен пък ми хареса.Беше единствения творчески подход към задачата , песничката която спечели беше вярно изпята, но скучно представена . Да остава Юлиан , Къци да продължи да прави интриги и Златака да беснее. Да кажем сбогом на хубавата и умна Никол, защото е уравновесена и не допринася за шоуто.
 И без това са нарочили Багата за победител, поне да погледаме нещо по различно от смотаните интриги на Къцко.

# 194
Запис, да ви следя. Въпреки, че тук това е много трудно. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт