ПЛЕВЕН 152

• 71 314
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
Кажете ми къде мога утре да отида и да занеса детски дрешки за възраст до 5-6г.? Каня се от край време, а торбите се увеличават след всеки сезон. Сега поне имам време, с кола съм и искам утре или в сряда да ги занеса някъде, а не да ги оставям до контейнера. Но къде идея си нямам... Thinking

# 16

Дикси, и аз имам същия проблем-и детски, и големи дрехи се чудя какво да ги правя. Оставям до контейнера, защото вече ми падат върху главата, като отварям шкафовете...И обувки също. Мислех в БЧК, но там приемат само дезинфекцирани, със съответния сертификат, та затова предпочетох пак за клошарите.

# 17
Ако искате, може да ги донесете и при нас. Имаме няколко социално слаби семейства, които имат нужда - и детски и за големи.

# 18
Къде е това при вас?

# 19
Извинявам се.
ул. Белмекен 11 - зад Стоматологията се намира срещу блок Белмекен, от страната откъм градинката, малка жълта едноетажна къща - Сдружение БАЛИЗ - Плевен.

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 17:49 от kati_v

# 20
Работното време какво е имате ли изисквания за дрехите и обувките, освен да са сравнително запазени?

# 21
И при нас в градината  не се празнува този празник,пък и аз нещо не съм му фен ,не че съм се интересувала защо и как се празнува Mr. Green....

На друга вълна съм - я ми кажете кое клубче е по-хубаво за рожден ден - на Централ или във Възрожденския.Иначе фея си намерих да ги заблавява,в чуденка съм за терена.

Добре ,че ме сетихте за гумени ботуши - преди 2 години им купувах някакви от Кауфланд ,тогава имаше само големи номера ,вече трябва да им станат ,ще ги търся.

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 18:27 от Тони.

# 22
От 9 до 18, но има хора от 8,30 докъм 18,30 на практика.
Нямаме други изисквания по принцип, и друг път са ни носили, просто предупреждаваме семействата, на които ги даваме, да си ги изперат пак преди употреба. Все пак разчитаме, че не са носени от заразно болни /а и в повечето случаи си познаваме дарителите лично/.
Приемаме и играчки, пъзели, игри, книжки - каквото имате излишно, защото се амортизират доста бързо.
Косето също спомена, че носи дрехи в дома в Тотлебен, когато има път.

# 23
Ооо, Кати, жива да си  Hug
В сряда ще мина да ги оставя. Моите са малки - повечето са като за 2-3г. Обувки мисля, че нямам. Сега се замислям къде ли съм дянала умалелите...?  newsm78

Тони, във Възрожденския, Перте или както там му беше името.

# 24
Дикси, идеално. Едното семейство са самотна майка с две деца - на три г., а малкото е бебе. Добре ще й дойдат, защото майката я пооблякохме, но нямаме толкова малки деца и не пазим дрехите.

# 25
Да се разпиша и аз. )

От днес започнах едно обучение, пфууу, бая натоварващо.
На всичкото от горе висим на едни столове, няма маси пред нас и си държим всички материали на краката и така пишем. (((
В хотел Кайлъка сме...чудя се, кой им е дал 4звезди, като по отношение на обслужване и какво ли не, нямат и за 2звезди.

kati_v, и аз имам един куп мои дрехи, кои малки, кои големи, които подмятам всеки сезон. И все съм се чудела какво да ги правя и къде да ги дам.

# 26
Toни, Централ не работи. Гледа ли в Генимекс детския клуб-доста обширен?

# 27
Атракция, Централ работи, бяха затворили за лятото, но сега работят. Ние там си правихме рожденния ден. На мен много ми хареса в Генимекс, но ми се видя по-скъпо. А Централ го препоръчвам само ако са по-малко деца. На мен ми се видя нанагорно. Shocked
Дрешки аз давам или на познати или на една майка в нашата градина , майка на тризнаци. Тризнашките майки после си контактуват и си предават такива дрешки, та и това е вариант.

# 28
Аз ходих миналата седмица в Централ и работеше .В четвъртък ще отида да запазя в Перте ,ако е заето ще е Централ.Като цени са едно и също .Към 10 деца са. ooooh!
Генимекс е скъпо и там ходих .В Романтика е на нормални цени ,но е ужасно тясно ,все едно в една кухня да набутам децата.

# 29

Общи условия

Активация на акаунт