ПЛЕВЕН 152

• 71 285
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
И аз с едно питане.
Кажете ми магазин за платове, в който има голям избор.
Трябва ми плат да претапицирам столчето на Калина.

# 46
Единствения магазин за платове,за който се сещам в Плевен е срещу Била-та на пазара.Други такива магазини не знам къде има.

# 47
Единствения магазин за платове,за който се сещам в Плевен е срещу Била-та на пазара.Други такива магазини не знам къде има.

И аз него го знам, но ще трябва да мина.
Мислех ако има нещо по центъра, пък не съм забелязала за толкова време. )
Ама най-вероятно ще поръчвам от нета.

# 48
  • гр.Плевен
Мира, днес влизах и в двата магазина за платове срещу Била-та. Има доста платове за тапицерия, има и хасе с детски мотиви в единия, то е по-тъничко, но ако е за претапициране на столче за кола става. Има подобни платове и в магазина за платове под Освобождение, но разнообразието е по-малко. Там също може да намериш платове с детски мотиви.

# 49
Аз с детски мотиви не търся.))) Трябва ми просто хубав и интересен памучен плат.
Ама като знам в града какво е зареждането....ще видим, ще ги проверя.

# 50
  • гр.Плевен
Има памучни платове, включително и крепон в магазина на слепите на Гренадерска (поне преди беше на слепите).

# 51
Аз се чудя защо никой не пише в темата.. newsm78....пък аз не съм се записала в новата  Mr. Green

gigabytekn123  аз лично ползвам една шивачка,която се намира на улицата на кукления театър,в тунела на обущарите.Много съм доволна от нея.

# 52
Може ли и аз да попитам? Търся къща за кукли с обзавеждането и семейство кукли вътре. Намерих една в Крез, но пластмасата не ми хареса като качество, иначе цената беше повече от прилична. Знаете ли някой магазин, където мога да намеря такава къщичка: дървена, пластмасова- няма значение?

# 53
 tired, виж този конструктор -  http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.9300

# 54
Аз поръчах обзавеждане от тук:
http://katinatoys.com/13--for-dolls

Къщата я направи на Джина съпруга ,преди 2-3 години май...

http://tony25.snimka.bg/other/kukli.457227

# 55
Миналата година взех къщата на Калина от Май тойс.
Сега мисля да поръчвам обзавеждане допълнително от Амазон, има страхотни неща.

# 56
Моята къща е като на Мира. Мира, ако поръчваш допълнително обзавеждане, вземай и за мен Simple Smile

# 57
Моята къща е като на Мира. Мира, ако поръчваш допълнително обзавеждане, вземай и за мен Simple Smile

Мисля да поръчвам, ще ти пиша допълнително. )))
Че ми трябва още малко, а в амазон видях на добри цени. )

# 58
Здравейте!Искам да попитам къде има магазини за спортни екипи /adidas,nike/.Трябва много бързо да купя спортен екип. Мисля че в МОЛ трябва да има магазин, към края на старта главна мисля че имаше.
Не се сещам за други.Всякаква информация ще ми е от полза т.к. разполагам с ограничено време! Praynig
Благодаря предварително!  bouquet

# 59
Здравейте!Искам да попитам къде има магазини за спортни екипи /adidas,nike/.Трябва много бързо да купя спортен екип. Мисля че в МОЛ трябва да има магазин, към края на старта главна мисля че имаше.
Не се сещам за други.Всякаква информация ще ми е от полза т.к. разполагам с ограничено време! Praynig
Благодаря предварително!  bouquet
В Макси-то на първия етаж - Коала спорт, има екипи на Найк

Общи условия

Активация на акаунт