ПЛЕВЕН 152

• 71 299
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Само да вметна моето лично впечатление: Детското клубче в Генимекс е недобре организирано и....мръсно.  Confused Жалко за хубавото и голямо пространство за игри. Там, където сядат родителите, при всеки случай, в който някой иска вода или безалкохолно, трябва да си ги извади сам от витрина, която пищи с ужасна аларма и стряска всички. Краката на всички деца бяха буквално черни накрая, наистина не беше чистено не знам откога. Не е само от това, че децата излизаха извън детския кът / в Дисни Манията също го правят и никога не им стават черни чорапите. Въобще аз от Генимекса съм разочарована и няма да повторя. За Дисни Манията и детското клубче Джуниър в Дружба съм с добри впечатления.

# 31
Тони, дебни за намаленията на Дисни мания Simple Smile На мен там много ми хареса аниматорката. Но на нормални цени си е скъпо. А в Пер те да те предупредя,че е студено. Обличайте се.  Peace

# 32
Аз съм доволна от детския кът в Мола на последния етаж.Има много играчки за децата а сега имат и занималня за деца от началните класове.Подредено е и широко и обслужването е на ниво!

# 33
  • Плевен
Момичета, да ми препоръчате масажистка в Плевен, която да работи с желание и на поносими цени / знам ли , до 12 лв за масаж ???

# 34
tea j вместо да даваш 12 лв за масажистка най-добре мъжът или приятелят ти ще те масажират Simple Smile

# 35
  • Плевен
то близък, ако е свестен, може би би правил по-добри масажи, ама нещо все попадам на такива дето искат аз да им правя всичко/ масажа е най-малкото/ то затова и сигурно вече не ми се мисли за нова връзка  Confused

# 36
Днес направо останах без думи.....когато видях управителя на х-л Кайлъка, да взема готова храна от Лайфа, за да си нахрани гостите на хотела.
Такова чудо не мислех, че се случва, особено в 4ри звезден хотел.

# 37
Може да я е взел за лично ползване  Simple Smile
tea j ,имам познат рехабилитатор,който прави и масажи,но е мъж.Ако те интересува ще дам координати.

# 38
Може да я е взел за лично ползване  Simple Smile

Не беше за лично ползване. ) Познаваме се и разговаряхме. ) Аз се направих на разсеяна и го попитах какво ще прави с толкова много ядене?. ) А човека си ми отговори, че има много гости в хотела и трябва да ги нахрани.  Laughing

# 39
Мира,разбрахте ли вече пола на бебето или е тайна  Simple Smile

# 40
Мира,разбрахте ли вече пола на бебето или е тайна  Simple Smile

Не, не сме. Миналата седмица ходих на преглед, но се беше обърнало с гръб и нищо не се видя.
На 20ти ще ходя в София за ФМ, надявам се тогава вече да се види. )

# 41
tea j  аз също мога да се включа като di_p и да ти препоръчам приятел /мъж, както разбираш/, работил е няколко години като рехабилитатор в Овча могила - може с Ди да говорим за един и същи човек. Кабинета му се намира в бившия партиен дом.

# 42
Viksun,за един и същи говорим - Ицо  Simple Smile

# 43
Здравейте, спешно ми трябват координати на шивач в плевен, трябва да се стесни един панталон.

# 44
В Макси центъра на третия етаж има шивашко ателие и правят поправки

Общи условия

Активация на акаунт