ПЛЕВЕН 152

• 71 388
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Изобщо не се чувствам дискриминирана. Като може пуша, като не може си излизам навън и пак си пуша, не ми пречи.

# 541
Оооо, хайде стига...пристрастяване, което трудно се преодолява и т.н....
Да не съм пушач, да не знам как се преодолява...
Мъжа ми също е пушач....и то не като мен да пуши по 2-3цигари на ден, а си пуши по 1кутия.
Но от както е влязла забраната сядаме само и единствено на места, на които не се пуши.
Ами не е умрял от това, че е стоял 1час без да пуши....нито пък аз.

Иначе голяма логика - като ми дават пепелник, ще пуша....ми естествено....като ви дадат пушка ще стреляте ли?

# 542
Цитат
Но от както е влязла забраната сядаме само и единствено на места, на които не се пуши.

Вие така, ние с мъжа ми пък сядаме само и единствено на места, където дават да се пуши. Въпрос на избор. Peace
Откакто е валидна забраната аз не съм влизала в заведение, в което не се пуши. Няма и да вляза.
За можене не знам, но аз не искам да го преодолявам това тютюнопушене.

И да е "умира" мъжът ти от това, едва ли му стиска да ти възроптае.  Mr. Green Кой знае как си му взела страха. hahaha
Примерът с пушките беше глупав, сори.

# 543
Мун, тогава за какъв дявол пушачите ореваха света как им били нарушавали правата, дискриминират ги и т.н. от сорта, когато реално подобно нещо изобщо няма....
И за какъв дявол въведоха забрана, за да се плащат по-добри рушвети на контролните органи....че горките явно вече нямаха от къде и какво да взимат....
Аз искам да мога нормално да си изведа детето в това време, дали на кафене, сладкарница или ресторант....а не да се усмърдявам на дърта циганка за 1час, в който съм решила да седна някъде...

# 544
Мира,хич не ми се спори,но аз точно това имах предвид.Да има заведения за непушачи,за да влизате с децата си и да има такива за пушачи ,за да ги ползваме пушачите.Това е.Равни права просто.А и не съм сигурна ,че ще излезеш  вечерта в 23 часа с децата си на ресторант например.
Аз искам само да има и от двата вида заведения и всеки да прави своя избор!Така няма да има недоволни!

# 545
ri4ko, в 23ч. няма да изляза на ресторант, но ще изляза в 19ч. примерно.
И аз не говоря за нощни барове и дискотеки.....там да си се пуши, не ми пречи.
Наистина не разбирам за какво точно пушачите се тръшкат, при положение че пак си пушат където искат....ама иначе били дискриминирани....хайде няма нужда....

# 546
Мира, уважавам правото на непушача да седне спокойно в заведение, в което не се пуши. Не мисля, че в момента такъв избор липсва, или греша?!?
Последно ходихме да ядем в Наполи. Не се пушеше вътре. И повечето заведения са така.

Цитат
Наистина не разбирам за какво точно пушачите се тръшкат, при положение че пак си пушат където искат
Аа, не е вярно това! Където им разрешават само. Simple Smile

Аз нито рева, нито се тръшкам. Ако разрешават - пуша, ако не - не ходя (в кафенета, в които не се пуши).

# 547
А имали ли сте случай ,някой да ви дойде в къщата и най- демонстративно да направи забележка, що пушите? Щото аз имах, при това неканени гости ,които се напъваха да ми обясняват вредата от тЮтЮнЪ.  Laughing при положение ,че вкъщи аз пуша на терасата ,ама видиш ли , димЪ влизал и вътре и замирисало на цигари..... Crazy

# 548
  • Плевен
Мира, ти не беше ли голям противник на забраната за тютюнопушене в заведенията? 
За мен цигарите са такава отврат, че ако спрат да ги продават най-много ще се зарадвам. Както казва мъжа ми " Не можеш да разбереш какво им е, защото никога не си била пушач" Mr. Green .

# 549
Божкеее, ние правителство нямаме, вие за едни цигари се тръшкате  Mr. Green

# 550
  • София
Божкеее, ние правителство нямаме, вие за едни цигари се тръшкате  Mr. Green
hahaha
Да, ама в Белгия били изкарали хората без правителство цели две години....а ти можеш ли толкоз без цигари, Дикси, м? Hug

# 551
В Белгия може и да мога  Laughing

П.П. Извод достигнат от дългогодишно пребиваване в темата - за да има активност си требЕ спор. Когато си летят птички и пчелички загива   Mr. Green

# 552
Хаха, пука ми за правителството....то и с него и без него....е все същия....

нади миши, ами против забраната не съм била. Дори по-често зимата сме сядали в кафенета за непушачи, защото не можех да изтрайвам лисичарника в другите.

Като сте се разписали, я поне кажете кой, как е, децата....)))))

# 553
Благодаря, Мира, че попита! Аз съм добре, децата и те  Simple Smile
Довечера сме на кръчма (без децата). Въпросът дали ще ни поканят да пушим не ми дава покой  Mr. Green

# 554
  • София
Ние сме добре вече, изкарахме дружен грип, който при мен, Ангел и Бубка премина за еин ден, Мими пи АБ, но важното е, че и при нея мина.
Днес ще си имам свеки на гости, пека гъбки...неотровни Whistling

Общи условия

Активация на акаунт