ПЛЕВЕН 152

• 71 387
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря, Мира, че попита! Аз съм добре, децата и те  Simple Smile
Довечера сме на кръчма (без децата). Въпросът дали ще ни поканят да пушим не ми дава покой  Mr. Green

Хахаха, сигурна съм, че ще отидете на проверено място с покани. ))))))

Валенце, уффф, този грип....ние бяхме болни в началото на зимата, а мъж ми се влачи през 3седмици с кашлици и др. подобни.

# 556
Е,хубуу да има заведения за пушачи и непушачи,ама познайте кой собственик ще направи заведението си за непушачи ? Сега има избор,защото въведоха забраната.Между другото,не ми харесва и на открито да седна и от съседната маса някой да ми дими в носа.
 Споко, пушачите, като дойде новия парламент ще променят закона  Wink
  И ние изкарахме вируса с Т и болки в гърлото цялото семейство,барабар с малкото.Естествено,на мама  й беше най-леко щото някой трябваше да се грижи за всички останали  bowuu

# 557
ri4ko МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ ЗА ПОДРОБНОТО ОБЯСНЕНИЕ!  Hug

А вагинални промивки могат ли да се правят при бременност?  Rolling Eyes

НЕ! Peace

Лекар ли ти го каза? Искам да съм сигурна...  Rolling Eyes

# 558

Лекар ли ти го каза? Искам да съм сигурна...  Rolling Eyes
[/quote]

Тогава питай си лекаря, как ще си правиш промивки без да знаеш дали е необходимо и без да си се консултирала с него, все пак си бременна ?

# 559
Знам, че е необходимо, тъй като съм си направила изследвания. Как така ще почна да правя нещо ей така на своя глава? Хомеопат ми каза, че могат да се правят промивки със сребърна вода, но просто исках да разбера няколко мнения по въпроса!  Wink

Последна редакция: сб, 23 фев 2013, 12:50 от Сладка пеперудка

# 560
Сладка пеперудка, искаш да кажеш ,че хомеопат ти следи бременността или , си  се допитала до хомеопат относно сребърната вода и промивките и ти ги е препоръчал?

# 561
Сладка пеперудка, искаш да кажеш ,че хомеопат ти следи бременността или , си  се допитала до хомеопат относно сребърната вода и промивките и ти ги е препоръчал?

Само се допитах до хомеопат, защото реших с хомеопатични средства да пробвам...друго не помага... Та той ми каза, че мога да ги правя тези промивки + прополисов вазелин + Монилия албиканс 15 СН, но не съм му се доверила напълно и затова все още се чудя...  Rolling Eyes

# 562
Детето е добре, но майка му за втори път е болна. Laughing Тоя път вече си останах вкъщи, защото от болки бях станала непоносима направо.

Днес ще си имам свеки на гости, пека гъбки...неотровни Whistling
Но десерта е с ябълки-чернобилки, нали? Wink

# 563
И рибата специален внос от Фукушима  Grinning

# 564
Сладка пеперудка, аз лично не бих рискувала с каквито и да било вагинални промивки по време на бременност.  Щом имаш изследвания, те сочат какъв точно е  проблема   И лекарят би трябвало да ти изпише нужното лечение. Има глобули,които обикновено изписват пре бременност според вида  на инфекцията.

# 565
И хомеопатът ти каза,че можеш да правиш влагалищни промивки по време на бременност ли   ooooh!

# 566
Глобули съм използвала хиляди- няма резултат! Който е постигнал нещо с тях да ми се обади  Wink

di_p хомеопатът ми каза да правя външни промивки,а не влагалищни да. Защо, какво е твоето мнение?

# 567

Мун, и аз мисля така за пушенето.
 Ти и другите пушачки, моля, пишете ми на лични в кои кафета се пуши вътре, че знам само 2, ама са ми далечко...Нещо по на центъра, ако знаете? Да не предизвиквам повече безсмислени дискусии по този болен въпрос...

P.S. Тел. на зъболекарката-82 37 49, това е в кабинета, не зная мобилен.(за който питаше)

# 568
Аз питах Simple Smile благодаря ти , ще и звънна в понеделник  bouquet

# 569
На мен лекар ми беше изписал някакъв крем, който се поставяше влагалищно с една тръбичка и съм си слагала /през някакви периоди/ почти до раждането, заради течение. Раждах нормално и бебо се роди без инфекции.

Общи условия

Активация на акаунт