ПЛЕВЕН 152

• 71 383
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
На мен лекар ми беше изписал някакъв крем, който се поставяше влагалищно с една тръбичка и съм си слагала /през някакви периоди/ почти до раждането, заради течение. Раждах нормално и бебо се роди без инфекции.

Това е много добре, аз си слагах последно глобули- Гино- певарил, докато ги слагах всичко беше ОК и на втория ден след  спирането... всичко наново, искам да излекувам доколкото е възможно всякакви инфекции, за да мога да родя нормално  Sad

# 571
На мен лекар ми беше изписал някакъв крем, който се поставяше влагалищно с една тръбичка и съм си слагала /през някакви периоди/ почти до раждането, заради течение. Раждах нормално и бебо се роди без инфекции.

Това е много добре, аз си слагах последно глобули- Гино- певарил, докато ги слагах всичко беше ОК и на втория ден след  спирането... всичко наново, искам да излекувам доколкото е възможно всякакви инфекции, за да мога да родя нормално  Sad

И глобули слагах, ама беше същото, както при теб. Не ти ли изписва нещо друго лекаря? Потърси второ, трето мнение, ако можеш, но наистина е по-добре да ти ги изпише лекар.

# 572

Това е много добре, аз си слагах последно глобули- Гино- певарил, докато ги слагах всичко беше ОК и на втория ден след  спирането... всичко наново, искам да излекувам доколкото е възможно всякакви инфекции, за да мога да родя нормално  Sad

И глобули слагах, ама беше същото, както при теб. Не ти ли изписва нещо друго лекаря? Потърси второ, трето мнение, ако можеш, но наистина е по-добре да ти ги изпише лекар.

Ами не, аз съвсем скоро спрях с Гино- певарила и още не съм се виждала с лекаря си...

# 573
Сладка пеперудка ,външно едва ли ще ти помогне,но влагалищни промивки -  Naughty
 Има и други лекарства освен гинопеварил,но трябва да ти ги изпише гинекологът,който те наблюдава  Peace

# 574
Благодаря ви, дано нещо някога помогне, продължавам да се лутам  Sad

# 575
Не се лутай, а потърси второ или трето мнение, ако се налага.  Peace

# 576
  • Плевен
И на мен единствено ми помогна въпросния крем, казва се Gynazol. Никакви други глобули и кремове не ми помогнаха, но ми го изписа лекар.

# 577
Не се лутай, а потърси второ или трето мнение, ако се налага.  Peace

Задължително ще търся още мнения, но досега са ме лекували поне 4-ма гинеколози и нищо... все същото...  Много ти благодаря  Hug

ifka ще попитам лекаря ми за този крем задължително!  Peace

Искам само да кажа, че никога не бих си самоизписала нещо!  Peace

Благодаря още веднъж!  Hug Hug Hug

# 578
  • София

Но десерта е с ябълки-чернобилки, нали? Wink

Mr. Green Нея и тва я не лОви...ОстАви, устиска и на гъбите, и на хипер-мега-супер шоколадовата торта, чиято идея беше от сладост да и вгорчи живота hahaha

# 579
Момичета кажете ми от къде мога да си взема пресен козунак?  Laughing Laughing Laughing

# 580
Момичета кажете ми от къде мога да си взема пресен козунак?  Laughing Laughing Laughing

Трудна работа...)
Провери в пекарната зад Стоматологията....или евентуално попитай да си поръчаш.
Другият вариант, захващаш се и си правиш...)))))

# 581

Трудна работа...)
Провери в пекарната зад Стоматологията....или евентуално попитай да си поръчаш.
Другият вариант, захващаш се и си правиш...)))))

Тцтцтц лошооо...  Tired ще търся... аз се замислих за закусвалнята срещу театъра, сякаш там съм виждала, но може и да греша... благодаря ти  Hug

# 582
Сладка пеперудка, то по празниците навсякъде има, ама сега...
Провери и там с-у Театъра, може и сега да имат.

# 583
Фурната на петте кьошета има със сигурност - скоро се черпихме с колежките.

# 584
Мноооооого благодаря!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт