ПЛЕВЕН 152

• 71 292
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Пробвай с тази тема има най-различни мнения.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=570561.0

Да, да, вече писах там, не си ми забелязала поста! Simple Smile Понеже и тук стана дума за кърменето и реших все пак и с вас да споделя!

# 721
Не, не съм още сме много далече от отбиването, но се сетих, че четох в една ел. аптека за рицинус комунис хомеопатия за увеличаването на кърмата та там пишеше, че ако се вземе по-висока потенция спира кърмата ако искаш  попитай или потърси в интернет за нея. Hug

# 722
Благодаря ти! Hug Да, намерих и аз инфо, че 30CH благоприятства спирането на кърмата! Педиатърът на дъщеря ми е хомеопат, направо ще го попитам него като отидем за ваксина другата седмица! Иначе ми казаха и Шуслерова сол номер 10... Някой да е използвал? Rolling Eyes

# 723
Това намерих за нея " Отбиване: Шуслеровата сол, която помага за целта е №10. Но внимание! Добре премислете дали този момент е дошъл. Тя може да се ползва и при хиперлактация, но настина трябва да сте сигурни, че млякото е много, защото солта буквално го кара да пресъхне."

Между другото само със Шуслерови соли не съм пробвала да си увелича кърмата.

# 724
Това намерих за нея " Отбиване: Шуслеровата сол, която помага за целта е №10. Но внимание! Добре премислете дали този момент е дошъл. Тя може да се ползва и при хиперлактация, но настина трябва да сте сигурни, че млякото е много, защото солта буквално го кара да пресъхне."

Между другото само със Шуслерови соли не съм пробвала да си увелича кърмата.
Дам... Тъкмо за моя случай! Но понеже не съм ползвала никога досега от тези соли, не смея да започна, без някой да ме е консултирал!
За увеличение с чая на Хип не става ли? На мен ми помагаше /инстантния/ и то точно в периода, в който си ти - 3 месец виждам по линийката!

# 725
Ох тя наща е дълга и широка, но накратко аз и цедя и я давам от шише понеже не иска да суче понеже почти беше спряла кърмата и започнах да я дохранвам и свикна със шишето. Пия лактогенен чай български уж бил по-добър от този на Хипп, наистина има ефект увеличи се кърмата, но остана на едно ниво някъде към 60-70 мл на цедене и не иска повече да се увемичи взех си и бирена мая, че и за нея казват, че увеличава кърмата, но не виждам ефект остават само шуслеровите соли.

Нали каза, че педиатъра на дъщеря ти е хомеопат би трябвало да знае дали са добри тези соли.

# 726
Може ли някой да ми препоръча дерматолог? За премахване на брадавици става въпрос   Praynig
Тина, ако не са ти отговорили още - аз ходих при д-р Киров в окръжна и той ми изписа едно чудо - ацетокаустин - сам си ги мажеш и изчезват. Изпробвано  Peace Каза, че няма нужда да ходя да ги горя с азот. Лошото е, че след време пак израстват, то си е някакъв вирус доколкото знам.

# 727
Може ли някой да ми препоръча дерматолог? За премахване на брадавици става въпрос   Praynig
Тина, ако не са ти отговорили още - аз ходих при д-р Киров в окръжна и той ми изписа едно чудо - ацетокаустин - сам си ги мажеш и изчезват. Изпробвано  Peace Каза, че няма нужда да ходя да ги горя с азот. Лошото е, че след време пак израстват, то си е някакъв вирус доколкото знам.

Аз пък имам едни кокоши тръни дето ме мъчат по пръстите на ръцете - дали ще стане с това ?

# 728

farfallina, би ли ми казала кой е лекарят на детето ти? искам да сменя лекарката на моето дете с педиатър хомеопат, работещ със Здравната каса, но не знам такъв. Много ще ми помогнеш с тази информация. В кое ДКЦ е? Ако не е удобно тук, пиши на лични. Благодаря

# 729
Детето имаше кокоши трън на ходилото, изцерихме го с прополис /слагах парченце и отгоре лепенка/. Понеже е тънка и нежна кожичката й, стана много бързо.
При мен не помогна, обаче, имах 5 един до друг на петата. ooooh!
Премахнах ги много бързо с едно цвете - змийско мляко:
http://marica.bg/show.php?id=66877

# 730

farfallina, би ли ми казала кой е лекарят на детето ти? искам да сменя лекарката на моето дете с педиатър хомеопат, работещ със Здравната каса, но не знам такъв. Много ще ми помогнеш с тази информация. В кое ДКЦ е? Ако не е удобно тук, пиши на лични. Благодаря
Фейке, писах ти на лични! Peace

Каприз, това количество от една гърда ли го изцеждаш или и от двете събрано? Ако е от двете е доста малко... Може би си е въпрос на хормони! Яж лук, също много помага, както и бозичката! Simple Smile

# 731
От двете. Направо се видях в чудо и аз си мисля, че по-скоро въпрос на хормони отколкото на нещо друго, защото какво ли не пробвах и не става и не става, но и на това съм доволна пак не е като нищо, защото каката и толкова не можах да я кърмя.

# 732
Здравейте и от мен. )

При мен и този път идеята за кърменето се провали, след всичките лекарства с които ме тъпчеха в болницата, сега съм и на едно друго, което е несъвместимо с кърменето.
Не че има нещо за кърмене де....

Ама да попитам мъжките майки....абе това дете ще ми изяде ушите...) На 90мл. мляко е и понякога не му стигат, след час пак ревва че е гладен. Та правя по още 30мл. допълнително.
Иначе щом се е наял и е сух, няма никакви проблеми. Ама ако е гладен, или с ако на дупето е страшна работа.

# 733
Здравейте мами!
Искам да Ви помоля за препоръка за добър Детски гастроентеролог в Плевен!
Предварително благодаря! Hug

# 734
Тони, ако е кокоши трън - има едни лепенки в аптеките, на мен са ми помагали.

Общи условия

Активация на акаунт