ПЛЕВЕН 152

• 71 472
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Di_p, много сладка група са. Миналата година не се ли представиха на заключителния спектакъл с танц на калинките? LaughingГрупата на дъщеря ми и вашата група излязоха накрая на представлението заедно за ръчичка, да не се отклонят от пътя май Laughing

# 391
  • Плевен
За ЯМР лекарите не дават направление, пишат молба до Здравната каса и ако там преценят, че е необходимо тогава се дава някакъв талон за изследването. Ако трябва контраст, той се плаща от пациента. Така беше миналата година. Дикси ще каже най-точно.

# 392
Да ви питам виждали ли сте някъде в Плевен нова детска площадка с голяма шахматна дъска и фигури? Вчера видях снимка в една брошура на Общината за изградените през 2012г. нови площадки, но не разбрах къде е? Знам,че има една нова зад у-ще Иван Вазов, но другите къде са newsm78 Предполагам в Сторгозия и Дружба. Ако я знаете споделете, че Здравко е голям фен на шаха и много му харесват тези големите Simple Smile

# 393
Джина, на Сторгозия със сигурност не е, няма шахматна дъска с фигури при нас.
А зад Иван Вазов пък не съм виждала площадка, а минавах преди няколко месеца точно от там.

Аз да се оплача...) Взехме една книжка с къщичката на Пипи дългото чорапче за сглобяване (от картон и се лепи). И съответно тръгнах да купувам лепило. )
Взех първото лепило, безцветно, че да не се клепем много. Оказа се, че изобщо не може да лепи, течно е като вода. Вчера купувам лепило Рила (от дете не съм го ползвала), днес го отварям....а то като камък, изрових малко с една клечка за зъби от него - за нищо не става.
Днес мисля да прескоча до магазин Идея, та дано там да имат вече свястно лепило. Че Калина ме подлуди с тази къщичка.

И да се похваля...прескочих 32г.с. този път...)))) да стигна до 36та си викам, и от там нататък вече спокойно мога да раждам...) че хич не ми се чака до термин. )

# 394
Мира, то не е точно зад Иван Вазов, а малко така встрани пред един блок, може би зад градината се пада.
А това с лепилото е познато Simple Smile Купувайте само от големи и оборотни книжарници, иначе има такъв риск. Една приятелка скоро ходи да се разправя с една продавачка за изсъхнали боички. А на нас са ни подарявили играчка за оцветяване със същия вид пресъхнали боички...

# 395
Да ви питам виждали ли сте някъде в Плевен нова детска площадка с голяма шахматна дъска и фигури? Вчера видях снимка в една брошура на Общината за изградените през 2012г. нови площадки, но не разбрах къде е? Знам,че има една нова зад у-ще Иван Вазов, но другите къде са newsm78 Предполагам в Сторгозия и Дружба. Ако я знаете споделете, че Здравко е голям фен на шаха и много му харесват тези големите Simple Smile

Джина, в 9-та е детската площадка с шахматната дъска.

# 396
Момичета, мисля да поръчвам от Джордж, ако някоя иска да се включи да разделим доставката.

http://direct.asda.com/george

# 397
За тази брошура съм направо изумена!Меко казано!
Ани,би ли ми казала къде в девета е тази дъска,че всеки ден съм там,ама не съм и чувала за нея!

Иначе в брошурата пише пълни глупости.Неща от сорта,че всички спирки в града били ремонтирани или направо сменени!?!?!!?!?!? newsm78 Не съм виждала такава спирка Thinking
Или,че улица Чаталджа,която е като кратери от война била асвалтирана Twisted Evil  Или,че Г.М. Димитров и тя била асвалтирана Twisted Evil Пълни глупости са написали общинарите в тази брошура,че нали идват избори тази година Close

Мира,пробва ли със сухо лепило?

# 398
Тази брошура нещо съм я пропуснала...ама то пък чак толкова да лъжат, излагация голяма.

Взех аз лепило от Идея, залепи се къщичката накрая. ) Ама 2ри път с такова чудо няма да се хвана...)

# 399
 ri4ko, Яне Сандански май се казваше улицата, но може и да бъркам с името. Ако познаваш района, мога да се опитам да те ориентирам. Иначе площадката е много хубава и голяма.

# 400
Асфалтирана е не Г.М.Димитров,а Лозенка и то само павираната част.Обаче дупките по Г.М.Димитров вече са станали трапове.

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 12:35 от di_p

# 401
Ани, много благодаря Simple Smile Обясни ако можеш горе долу къде се намира да отидем да я видим.
Аз брошурата даже не съм си правила труда да я чета Simple Smile То е ясно,че е  пропаганда Simple Smile Аз от новите проекти съм доволна от започналото изграждане на басейн в Иван Вазов, както и ремонта на няколко училища. От ремонтите на детски площадки и изграждането на нови също, само не мога да разбера как единствената площадка в целия център не можа да намери място сред тези проекти  Confused Очаквам да видя и какво ще направят с Кайлъка, нали били спечелили някакъв проект. Мъжът ми ми каза, че е видял есента работници да почистват вилата на Иван Винаров и са му казали,че ще е я възстановяват. Дано...

# 402
  • Плевен
Мира, защо се мъчиш с лепило? Подобни неща ние ги правим с двойнолепящо тиксо. Веднага залепва и няма мърдане след това Grinning.

# 403
Мира, защо се мъчиш с лепило? Подобни неща ние ги правим с двойнолепящо тиксо. Веднага залепва и няма мърдане след това Grinning.

Тя къщичката основата я нащраках с телбод, че най-лесно. )
Но останалите детайли, разни легла, маса, столове и т.н. са миниатюрни и няма как с тиксо да стане. )
А Калина сега мърмори, че тези картонени работи не били хубави за игра...)  Laughing няма угодия. )

# 404
Пак съм аз, да попитам нещо....)

Кой е завеждащ на отделението по неонатология във Втора клинична база сега?
Д-р Максим Йонов все още ли работи там, или окончателно се е преместил в Света Марина?

Общи условия

Активация на акаунт