ПЛЕВЕН 152

• 71 406
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Мирама, от бременността е, ще мине след като родиш.

# 466
Мирама, от бременността е, ще мине след като родиш.

Абе това с бременността вече го минах и аз...
Но чак такива схващания и др. подобни не са нормални за мен...

# 467
Мира, тъкмо за теб си мислех преди малко. Дано се оправиш бързо!

tea j, ще ти пиша на лични.

# 468
Цитат
Но чак такива схващания и др. подобни не са нормални за мен...
Мира, може да се дължи на ниски нива на магнезий. Имах такива проблеми през втората бременност и ми изписаха добавка, която реши проблема. Говори с лекаря, който те наблюдава. На мен той ми ги изписа.

# 469
Попитах в Клюкарника, но никой не ми отговори: някой знае ли дали Първа инвестиционна банка ще си местят колцентъра в Плевен? Имат обява за оператори. Или ще е само някакъв временен проект?...  Rolling Eyes

# 470
farfallina, силно ме съмнява да го преместят, просто се обади и попитай за обявата.

Аз все пак искам да отида на невролог, та ако може да ми кажете име, ще е добре. )
Всички останали работи по въпроса ги знам с добавките, магнезия и не знам си какво още, ама не за това питах. )

# 471
Попитах в Клюкарника, но никой не ми отговори: някой знае ли дали Първа инвестиционна банка ще си местят колцентъра в Плевен? Имат обява за оператори. Или ще е само някакъв временен проект?...  Rolling Eyes

Да, местят го.

# 472
Мирама, аз като получих лятото плексит ходих в Авис медика при Лиловски (май така беше името), работи със ЗК, доволна съм.  Peace

# 473
Здравейте  Hug

Благодаря ви за помощта за кошарката.Купихме си накрая от борсата на ул.Дойран.Оказа се,че имат доста кошарки,които не са изложени и взехме това,което търсим с 5 % отстъпка  и 5 % отстъпка за следваща покупка,та затова и количката от там ще купим.
Благодаря! Hug

Къде по- точно се намира тази борса?  Hug

Аз съм много доволна от д-р Богданова, Авис Медика, работи със ЗК. А за фетална морфология бих препоръчала д-р Бързашки в КИРМ. Страхотен е, всичко обяснява подробно!  Peace

# 474
Преди време едно от момичетата беше писало, че се занимава с организиране на сватби, дали още се подвизава във форума или да ми препоръчате, някоя сватбена агенция ?
Мерси предварително

# 475

Да, местят го.

Тони, от сигурен източник ли е информацията ти? Simple Smile

# 476
Преди време едно от момичетата беше писало, че се занимава с организиране на сватби, дали още се подвизава във форума или да ми препоръчате, някоя сватбена агенция ?
Мерси предварително

evak, мисля беше, но не знам дали още пише тук.

# 477
Мерси предварително

Виг, аз използвах частично услугите на Хепи дей, много бяхме доволни! За да не правя реклама, ако искаш ми пиши на лични или им погледни сайта/ фейсбука!

# 478
здравейте момичета, имате ли впечатления от новия стар детаски клуб който се помещава в сградата на комплекса срещу хотел Ростов. Казвам новия-стар, понеже разбрах че това е бившия клуб който беше в комплекс Генимекс.
Или с други думи, предстои да организираме рожден ден на 3 годишното ми момиченце, та съм в чуденка къде да е .... Миналата година бяхме в Пер те, но не ми се иска да се повтаряме.

# 479
здравейте момичета, имате ли впечатления от новия стар детаски клуб който се помещава в сградата на комплекса срещу хотел Ростов. Казвам новия-стар, понеже разбрах че това е бившия клуб който беше в комплекс Генимекс.
Или с други думи, предстои да организираме рожден ден на 3 годишното ми момиченце, та съм в чуденка къде да е .... Миналата година бяхме в Пер те, но не ми се иска да се повтаряме.

Да, миналата седмица правихме рождения ден на дъщеря ми там, не е лошо! Сега е разположен на 2 етажа от сградата- на 3я има басейн с топки за по-малките и разни къщички, както и видеоигри. На 4-я са големите пързалки. Само децата са с куверт за РД, възрастните са на свободна консумация!

Леле, днес съм компетентна по всички въпроси, хахахаха! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт