ПЛЕВЕН 152

• 71 453
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Д-р Нина Недялкова, в Стоматологията работи

# 526
Мерси много

# 527
Феята с тъмносините коси, е може да не искаш упреци, но на мен ми писна от хора, които най-безцеремонно си пушат в заведенията. Сакън ще умрат ако за 30мин не димят.
Иначе има предостатъчно,в които се пуши и посред бял ден....явно не ти е толкова зора в пушенето, иначе да си ги научила до сега.

# 528
Момичета, ще препоръчате ли детски зъболекар ,от който сте доволни и да не се чака с месеци за час....
Ние ходим при д-р Коцева, но досега сме ходии само за млечни  и влизаме без час, иначе запазва горе-долу след седмица. Работи в уличката до Ревю

# 529
Мира, когато със сядането ми донесат пепелник без дори да съм попитала, значи ме канят. Щом ме канят, не отказвам.

# 530
Д-р Нина Недялкова, в Стоматологията работи

Благодаря ти, а телефон за връзка може ли? Ако искаш на лични Peace

Откакто има забрана за пушенето вътре, единствено посещавам и аз сладкарничката с тортите ,защото поне навън е пригодено за пушачи.  Или в Мола на терасата ,когато времето е подходящо.

Джина, благодаря . Понеже дъщеря ми има вече няколко пломби,но с еинформирах,че най- подходящи за млечните зъби са глас - йономерните цименти осъм в търсене на подходящата зъболекарка, при която и да си останем за цялостна профилактика. Досега при тези,които сме посещавали ,еми...не съм доволна от резултата. При положение, че дъщеря ми седи мирно и е спокойна,когато и работят зъбите и след няколко дни пак да падат пломбите...предпочитам да платя за качествен материал и  да ми е мирна главата, а не хем си плащаш ,хем резултат нулев.

# 531
Момичета къде продават хомеопатични продукти?  Hug

# 532
В аптеката  на кръстовището на Шипка. Санита ли беше или греша? Тази ,до бившата сладкарница ,,Алиса,,

# 533
Боароновски има в повечето аптеки, другите май трябва да се поръчват.

# 534
Дикси,а като канят черпят ли? Щото,ако черпят идвам и аз  Mr. Green

# 535
Мира, когато със сядането ми донесат пепелник без дори да съм попитала, значи ме канят. Щом ме канят, не отказвам.

Ама естествено....

Не ми се навлиза в темата, защото смятам всеки знае какъв е закона и знае как съзнателно го нарушава. Но щом е в негова полза, няма проблем, нали така?
А ако беше обратното....дали щеше пак същото да кажеш?

# 536
Също като Дикси. Peace

Нямам никакви угризения, че нарушавам точно този закон, още повече щом ми го позволяват /в две-три заведения/.
Непушачите не ги мисля, на тяхно разположение са всички останали заведения под път и над път в града, в които не се пуши.

# 537
Много ясно, Мира. Щом глобата не ме касае нямам проблем. Не пуша на места, на които ще ми се бръкне в джоба. Но щом управителя си е взел решение за него, че ще си носи последиците от това да наруши закона...за мен добре дошло Simple Smile

# 538
Да се включа и аз в дебата за тютюнопушенето.
Когато в заведенията се пушеше,непушачите бяха дискриминирани и им се налагаше да търпят цигарения дим.Сега какво стана??Сега в момента са дискриминирани пушачите,защото пристрастяването с цигари е зависимост,която не може току-така лесно да се преодолее.Трябваше да оставят залите разделени-за пушачи и непушачи.Или всеки управител на заведение сам да определи да се пуши или -не!Да пуша пред заведението ми звучи като да съм в зала за пушач и непушача да вземе чашата си с кафе и да излезе да го изпие на чист въздух.
Тук става въпрос за пълнолетни граждани.Носещи отговорност за самите себе си-да пушат или не!

Когато първо успеят да спрат пушенето от непълнолетни,тогава да идват да ми казват аз дали да пуша или не.
За сведение-почти навсякъде се пуши.Глобата не е само за собственика а и за пушача,в случай,че мине проверка.Аз лично където седна ,все си пуша!!!

# 539
Когато беше разрешено собственикът на заведение да прецени дали то да е за пушачи или за непушачи и беше забранено непълнолетни да влизат в заведения ,които са за пушачи,ми се е случвало да изляза с детето из града и да не можем да влезем никъде да изпием по един сок ,защото навсякъде имаше табели,че е забранено за лица под 18 години.Тогава аз се чувствах дискриминирана  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт