Раждане в Окръжна болница гр.Пловдив-2

• 165 482
  • 1 436
  •   2
Отговори
# 255
Момичетааа,моля да ми препоръчате при кой доктор да се запиша за ЖК.Допитах се кои работят със здравната каса от Окръжна болница и ми казаха Белчев,Бабаков и Симеонов.
Приемам всякакви коментари HugБлагодаря Ви.
Peace за Бабаков - следеше ме той и бях доволна Simple Smile

# 256
Момичетааа,моля да ми препоръчате при кой доктор да се запиша за ЖК.Допитах се кои работят със здравната каса от Окръжна болница и ми казаха Белчев,Бабаков и Симеонов.

Доктор Симеонов Peace

# 257
От тримата - Симеонов

# 258
  • Пловдив

Доктор Симеонов Peace

АЗ се следя при Симеонов - доволна съм. Вдига си телефона, обяснява като го питаш. Спокоен и разбран човек Peace

# 259
  • Точно където трябва
Аз искам да попитам тези, които са ходили при Симеонов  - до колкото сме се засичали из болницата ми правеше мнооого добро впечетление, като отношение. И тази бременност реших той да ми я следи. Обаче до сега прегледите ми минават странно. Само ехограф. Няма мерене, теглене, кръвно...А те, особено последното мисля, че са важни. То до сега съм ходила само 3 пъти, но все пак. При Белчев се водеше документация, за предишни бременности, цялата история. Тук само ходя гледа на ехото и толкова. Особено последния път, докато слезнах надолу по стълбите и всички 3 момичета които чакаха след мен ме настигнаха. Може само да са искали да го питат нещо, но ако е имало преглед е бил за секунди. Всъщност и мен ме видя за около 1-2 минути. Освен това си пуснах генетични изследвания, предписани ми от др. Лекар при който ходя на частно. Там ми взеха и вагинален секрет за изследвания. И сега се чудя като ходя при него как да му кажа...Всъщност много ми се иска тези, които са се следили при Симеонов да разкажат ще се канализират ли нещата по-нататък или така ще я караме. Щото искам да раждам в ОБ и да ме следи и лекар от там, но ако е само за ехото...така и така другия ми дере кожата с цени, да не ходя поне тук. Не знам и аз какво да направя...

# 260
Аз искам да попитам тези, които са ходили при Симеонов  - до колкото сме се засичали из болницата ми правеше мнооого добро впечетление, като отношение. И тази бременност реших той да ми я следи. Обаче до сега прегледите ми минават странно. Само ехограф. Няма мерене, теглене, кръвно...А те, особено последното мисля, че са важни. То до сега съм ходила само 3 пъти, но все пак. При Белчев се водеше документация, за предишни бременности, цялата история. Тук само ходя гледа на ехото и толкова. Особено последния път, докато слезнах надолу по стълбите и всички 3 момичета които чакаха след мен ме настигнаха. Може само да са искали да го питат нещо, но ако е имало преглед е бил за секунди. Всъщност и мен ме видя за около 1-2 минути. Освен това си пуснах генетични изследвания, предписани ми от др. Лекар при който ходя на частно. Там ми взеха и вагинален секрет за изследвания. И сега се чудя като ходя при него как да му кажа...Всъщност много ми се иска тези, които са се следили при Симеонов да разкажат ще се канализират ли нещата по-нататък или така ще я караме. Щото искам да раждам в ОБ и да ме следи и лекар от там, но ако е само за ехото...така и така другия ми дере кожата с цени, да не ходя поне тук. Не знам и аз какво да направя...
[/quot

Аз се следих при Симеонов.Много съм доволна като цяло от него-и като отношение и като специалист.За изследванията не мога да коментирам,понеже до 28 седмица лежах почти постоянно в болница и там ми следеше всички изследвания.Като влезнах в 9-тия месец вече беше сигурно че ще съм секцио и каза че като ме приемат ще ми направи всички необходими изследвания да не затормозява излишно.Иначе на прегледите само ехо ми правеше.Моето мнение е да не се подлъгваш по това че "уж" не си върши работата както трябва,той знае какво прави повярва ми.Успех и леко раждане!

# 261
Благодаря ми мили момичета,Повечето са за Симеонов,замислям се за него значи,но дали си прави всичко, което ти се полага по здр каса,тъй като аз точно по тази причина се местя в момента от предната ми.Тя ми взима пари за цитонамазка и микробиология,а те се полагат по ЗК.А къде му е кабинета.
Белчев защо така отпада,аз се бях ориентирала към него уж,с какво го превъзхождат колегите му?Ох да не ви натоварвам с въпроси,но просто ако знае някой нека сподели.Блгодаря виии Hug Hug Hug

# 262
  • Точно където трябва
Аз лично съм била доволна от Белчев. Както стана ясно държа на спазването на процедурите, а той ги спазва.
Симеонов приема в Капана

# 263
  • Пловдив
Аз искам да попитам тези, които са ходили при Симеонов  - до колкото сме се засичали из болницата ми правеше мнооого добро впечетление, като отношение. И тази бременност реших той да ми я следи. Обаче до сега прегледите ми минават странно. Само ехограф. Няма мерене, теглене, кръвно...А те, особено последното мисля, че са важни. То до сега съм ходила само 3 пъти, но все пак. При Белчев се водеше документация, за предишни бременности, цялата история. Тук само ходя гледа на ехото и толкова. Особено последния път, докато слезнах надолу по стълбите и всички 3 момичета които чакаха след мен ме настигнаха. Може само да са искали да го питат нещо, но ако е имало преглед е бил за секунди. Всъщност и мен ме видя за около 1-2 минути. Освен това си пуснах генетични изследвания, предписани ми от др. Лекар при който ходя на частно. Там ми взеха и вагинален секрет за изследвания. И сега се чудя като ходя при него как да му кажа...Всъщност много ми се иска тези, които са се следили при Симеонов да разкажат ще се канализират ли нещата по-нататък или така ще я караме. Щото искам да раждам в ОБ и да ме следи и лекар от там, но ако е само за ехото...така и така другия ми дере кожата с цени, да не ходя поне тук. Не знам и аз какво да направя...
Аз съм при него от самото потвърждаване на бременността. Прегледите са на ехограф, случвало ми се е да ходя за някакви дребни питания, никога не ме е таксувал като отделен преглед. Отделно 3 пъти съм пускала всички необходими и задължителни изследвания за различните триместри. Друго,което ми направи добро впечатление е, че в този пакет изследвания по каса ми беше включил и такива (напр. за токсоплазмозата), за които на повечето мои приятелки от ЖК ги карат да си плащат отделно.
Не ме е теглил или мерил, но мисля, че това не е най-определящо за посещенията и ефективността на ЖК. То това и сама можеш да си го направиш. Забелязала съм, че не изписва за щяло и не щяло лекарства. И както ти е казала заза838 "не се подлъгвай по това че "уж" не си върши работата както трябва". Аз бих добавила това, че той е все пак и завеждащ на Патологична бременност и според мен много добре знае на какво трябва да се наблегне при прегледа.
Лека бременност  Hug и успешен финал Peace

# 264
  • Пловдив
....ааа, забравих да допълня: не ме е таскувал за болнични (много гинеколози го правят, макар, че би трябвало да е безплатно), цитонамазка не ми е взимал (но аз си бях правила точно преди да забременея)

# 265
А Белчев трудно дава болнични, много трудно...

# 266
От мен глас за Белчев...даже два, защото и двете ми бременности следеше той, и двете операции секцио направи той.
При преглед никога не претупва, мерене, теглене, кръвно, секрети, цитонамазки, ехографи - всичко си върши.
Пари за изследвания или болнични не е искал никога. Само ехографите се заплащат.
Болнични на мене ми даваше лесно и двата пъти, проблеми затова не е правил.

# 267
Момичета, кажете ми кой от лекарите в ОБ е добър при проследяване на проблемна бременност, може би Бачуров?!
Не държа на безплатно проследяване на бременността, даже  предпочитам частните прегледи, за да се обръща достатъчно внимание.
Моят глас определено отиваше при д-р Йончев, но за съжаление той отдавна вече не работи там, а на " Весела" май нямам достатъчно доверие.

Последна редакция: пт, 08 мар 2013, 19:38 от Анонимен

# 268
Бачуров, да.

# 269
  • Точно където трябва
Бачуров не видя нарушеното кръвоснабдяване. По-точно видя изоставане от 2 седмици на бебето ми и просто каза да отида след още една. А по-късно разбрах, че има доплер в кабинета си... Според 3-та лекари, при които съм била после страданието се вижда от 2 седмици по-рано, а аз бях при него 3 дни преди да почине.

Общи условия

Активация на акаунт