Хм? Знам ли? Виж, ако го съчетаваш с нови дънки, може и да си умна.
Наистина ли не разбирате за какво пиша? Има хора, закоито дрехите, по различни причини, не са важни. Ходят с лекьосани, неизгладени, с дрехи наистина купувани в добрите години на комунизма. Имам поне трима такива познати и тримата са от т.нар. академични среди. И да, много интелигентни са, добри специалисти, но олекват с десет единици заради неподходящото си облекло.
Изборът на дреха е цяла наука. Не този на ежедневните дрехи. Не ми се търси сега, но един кандидат-президент / тире ли се пише, че днес съм с нова блуза?/ в САЩ изгубил телевизионният дебат с опонента си, защото бил облечен с по-тъмен костюм. Това била основната причина, отчетена от специалистите. На анкетираните са задавани директни и индиректни въпроси за цялостното му представяне и външния му вид.
, в тия среди.
с прическа, "Бърбери" манто и грим на фолк-звезда. Поводът беше травиален -отивахме до "Старбъкс" за капучино за да обсъдим училищното настоятелство през тази седмичната ваканция и какво да органзиираме за децата през тези дни. И двата примера могат да се разгледат като обичайната неглиже арт академична среда и свъх-амбицирана майка на мисия.Но дали е така?