Пазаруване от miniprix.bg - 7

• 32 626
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • софия
А как да се свържем, аз им писах от профила долу има едно поле за съобщения към оператора май беше..... от там ли?
Благодаря  bouquet
На лични във Фейсбук им писах аз.  Peace
Благодаря, но нямам фейсбук, ще им пиша на мейл ако няма движение. Не съм за 6-те лв. но въпроса е принципен. Не стига, че играеш на тото ще ти стане ли нещото дето си поръчал и дали ще е без дефект, а сега от днес за утре нови правила Naughty

Имат и телефон. Стационарен. Написан е в първия пост.

# 466
  • Бургас
miniPRIX.bg Здравейте, Деси Арнаудова! MiniPRIX няма за цел да промотира дадена марка или фирма. Всички наши артикули са с оригинални етикети на miniPRIX и ние даваме гаранция за предлаганите от нас стоки. Поздрави, екип на miniPRIX

Joy    Joy    Joy

Да ги "промотират" ли?  hahaha

# 467
  • София-Лагера
Доставката не ме дразни толкова колкото ,че няма марка на нещата.
Не се знае какво купуваш.Това го няма никъде. Naughty

# 468
  • софия
miniPRIX.bg Здравейте, Деси Арнаудова! MiniPRIX няма за цел да промотира дадена марка или фирма. Всички наши артикули са с оригинални етикети на miniPRIX и ние даваме гаранция за предлаганите от нас стоки. Поздрави, екип на miniPRIX

Joy    Joy    Joy
Ами, да. На всички стоки са лепнали И техни етикети Joy Joy Joy
Ихххх, как заобикалят въпроса.

# 469

Оф, ама дрехите им са ишлемета, събирани от фабриките. Случва се да има и дефектни стоки измежду ишлемето. Такива трябва да се бракуват. Но за да не губят фабриките, ги продават на по-ниска цена.
Имаше едно  магазинче в София в Красно село, което е точно такова.( не съм ходила отдавна , трябва да го навестя  Grinning)Купувала съм тениски на Ливайс за 5 лв. Продавачката винаги ми казва, ако имат дефект къде им е. Може и да нямат дефект никакъв, но да не са били одобрени от самата марка. Етикетите им се изрязват понякога.
Тук е същото, сигурна съм. Затова ми е обидно че сложиха тази доставка, пък и минимална сума на поръчката.

# 470
  • Асеновград
 Имам от последните два дена общо 3 поръчки.
Всичките са ги обеденили , сумата е 58лв. не са ми начислили доставка.
Нямам нито имейл newsm78 , къде да видя новите правила

# 471
  • София-Лагера
Според мен не са ишлемета ,а Аутлетска стока.
Такава в чужбина се пазарува на кило.

# 472
Според мен не са ишлемета ,а Аутлетска стока.
Такава в чужбина се пазарува на кило.

Да, може и Аутлет, но има и ишлеме. Каквото и да е , в крайна сметка изгубиха много клиенти.

# 473
  • Бургас

Joy    Joy    Joy
Ами, да. На всички стоки са лепнали И техни етикети Joy Joy Joy
Ихххх, как заобикалят въпроса.

Даже нямат техни етикети на всички дрехи.

# 474
  • Sofia
farf, ето ги ботушите цък и цък. Не са лъскави, от светкавицата така изглеждат. Пише Gardini на тях. На пипане кожата на единият е по-мека от другия, но на вид са еднакви. Били са 70лв. преди 30% намаление.

# 475
От Закона за защита на потребителите:

Чл. 9. (1) Търговецът е длъжен да предлага на потребителите стоки с етикети на български език или и на български език, с изключение на случаите, когато информацията по ал. 2 може да бъде предоставена чрез използването на широко разпространени символи, като пиктограми и други знаци, които са лесно разбираеми за потребителите, или чрез използването на наименования за произход на стоките, които са общоизвестни.
(2) Етикетът задължително съдържа информация за производителя и вносителя, ако стоката е от внос, за вида на стоката, нейните съществени характеристики, срока на годност и условията на съхраняването й и, ако е необходимо, указания за употреба.
(3) Информацията, съдържаща се в етикета, трябва да бъде разбираема, достъпна, ясна, лесна за отличаване и да не бъде подвеждаща.
(4) Търговецът няма право да отстранява или да променя етикета, маркировката или друга информация, дадена от производителя или вносителя, ако с това свое действие ще подведе потребителите.

# 476
  • Варна
aniK, мерси Hug с кеф да си ги носиш

Поръчката ми от прИмоцията е приета от оператор, чакам да видя с какво ще ме изненадат - с отказване на артикулите или с фактура на реални цени Mr. Green

На мен ми е интересно какво ще стане, ако се опитам да върна стока извън срока, който те са определили Thinking До колкото знам имам право на това в рамките на месец от закупуването или се бъркам?

# 477
 ooooh! Тези идея нямат с кого се захващат...ако ни са ОК условията си мълчим, ама ако ни настъпят бг маммите може да ги разкостятLaughing

# 478
  • София-Лагера
ooooh! Тези идея нямат с кого се захващат...ако ни са ОК условията си мълчим, ама ако ни настъпят бг маммите може да ги разкостятLaughing
Joy Joy Joy Joy Joy

# 479
И какво ще стане според вас - едно нищо според мен, колкото стана с Ларедут, когато си промушиха неблагоприятните за нас условия, или пък Ив Роше, когато спряха доставките до френски адрес.

Общи условия

Активация на акаунт