Пазаруване от miniprix.bg - 7

• 32 570
  • 744
  •   1
Отговори
# 525

Мерси krisiki   bouquet А дали си отговарят? Супер много си ги харесах, но няма моят номер и се чудя дали няма да са уголемени, че да се вмъкна в наличния?
krisiki , мерси, кога ги заграбиха имаше налични номера от всички цветове  Mr. Green

# 526
  • Sofia
МММ, много са яки тия обущета  Laughing

# 527

Мерси krisiki   bouquet А дали си отговарят? Супер много си ги харесах, но няма моят номер и се чудя дали няма да са уголемени, че да се вмъкна в наличния?
krisiki , мерси, кога ги заграбиха имаше налични номера от всички цветове  Mr. Green

Умалени са Peace

# 528
  • Сф
колко жалко, а толкова много ми харесаха  Rolling Eyes Cry

# 529
сигурно ли е че са умалени, защото така върнах три чифта по съвет от форума, че са умалени и взех по-голям, после ги връщах, дори в описанието за номер 39 например дават стелка 25 см

# 530
  • при моите любими
cydonia , ММ носи 44-45 , най-големия номер беше 44 и него поръчах. Станаха му. Отначало каза, че са му стегнати, но като ги поноси и каза, че са му ОК
Може ли да ми кажеш реални мерки на якето  Simple Smile Става ли за зимата ?

Благодаря. А за якето ще мога довечера, че дори днес го облече с едно тънко пуловерче, пак от тук  Laughing   размер Л е.

А да ви питам , за кои английски сайтове говорите. Дайте малко инфо да разгледам и там. Може и на лични  Peace

# 531
сигурно ли е че са умалени, защото така върнах три чифта по съвет от форума, че са умалени и взех по-голям, после ги връщах, дори в описанието за номер 39 например дават стелка 25 см

Ами имам на марката обувки и са умалени поне с номер и малко. Мисля,че и Чоколина има на марката и нейните са умалени Peace

# 532
  • София
Дънки 2 чифта, оказаха сe Jennifer - 34 номер, дооооста малки, въобще не успях да се напъхам.

Но пък са много файски - на дъщеря ми й стоят просто разкошно, но тя е с ханш някъде към 80 см
(или по-малко  Grinning)

# 533

Ами имам на марката обувки и са умалени поне с номер и малко. Мисля,че и Чоколина има на марката и нейните са умалени Peace
ок мерси ще поръчам по големи, само за цвета се двоумя

# 534
  • Бургас
Дънки 2 чифта, оказаха сe Jennifer - 34 номер, дооооста малки, въобще не успях да се напъхам.

Но пък са много файски - на дъщеря ми й стоят просто разкошно, но тя е с ханш някъде към 80 см
(или по-малко  Grinning)

Да бе, мерих на едните ханшът е 39-40см.  Shocked И нямат почти никаква еластичност.
Иначе са хубави, да, и на мен ми харесаха, особено единият, по-изчистен модел.
Даже сега ходих да видя тези, които си получила ти... Мисля, че са същите, тъмносините. Виждам, че твоите са 36, би ли премерила талия и ханш?

# 535
Може ли да ми кажеш реални мерки на якето  Simple Smile Става ли за зимата ?

Благодаря. А за якето ще мога довечера, че дори днес го облече с едно тънко пуловерче, пак от тук  Laughing   размер Л е.

Тези якета са умалени поне с един номер. И аз бях поръчала - първият път ми изпратиха скъсано черно и изобщо не го дадох за мерене, вторият път пък вече ми хареса, но беше малко на човека. Дано от третия път  да имам успех. Tired Иначе вътре са със силиконова вата и стават за зимата.

# 536
  • София
как да проверя до къде ми е стигнала поръчката за връщане? от нас е взета на 29, в страницата на мини прикс седи в статус - в процес на обработка. с кой код да проверя и къде?

# 537
  • Sofia
как да проверя до къде ми е стигнала поръчката за връщане? от нас е взета на 29, в страницата на мини прикс седи в статус - в процес на обработка. с кой код да проверя и къде?

В сайта на Спиди по номер на товарителницата, която имаш от тях.

# 538
  • София
видях, пише в сайта приел Барбу?!

# 539
  • Sofia
Ами значи чакаш вече развитие от тях - първо ще ти изчезне "В процес на обработка", а след това ще се появи и фактура за връщането в PDF.

Общи условия

Активация на акаунт